Skip to Content

10 Ting, Du ALDRIG Bør Sige Til En Mand

10 Ting, Du ALDRIG Bør Sige Til En Mand

Selvom mænd ser ud til at være uhåndgribelige og gerne holder fast i en “intet kan røre mig”-attitude, er de også mennesker, og mange ting kan påvirke dem.

Normalt er det kvinder, der har ry for at være følsomme, når der er ord involveret. Det er dem, i hvis nærvær man skal være forsigtig med ikke at sige noget, som de kan misforstå.

Men tro mig, det er det samme med mænd. Har du nogensinde bemærket en pludselig ændring i deres ansigter fra glad tilstand til trist eller irriteret tilstand? Det er ikke pludseligt og uden grund, som kvinder oftest tror.

Du har sikkert sagt noget, der har gjort din mand ked af det. Bliv hængende og se nogle af de ting, du måske har sagt forkert.

“Du har fejlet. Accepter det!”

a man and a woman sit and talk

Hvis din mand prøver hårdt på at få succes med noget og fejler, bør du aldrig fortælle ham, at han er elendig lige op i ansigtet på ham.

Prøv at finde en mere passende og mere subtil måde at fortælle ham det på. Prøv at gøre det på en måde, hvor du hjælper ham ved at sige sandheden, men hvor du samtidig ikke sårer hans følelser.

“Min eks ville aldrig gøre sådan noget!”

the woman looks confused at the man as they talk

Du skal aldrig nogensinde sige sådan noget. Du må under ingen omstændigheder sammenligne din nuværende kæreste med din eks. I bund og grund bør du aldrig sammenligne ham med nogen, undtagen hvis du komplimenterer ham.

Forestil dig, hvordan du ville have det, hvis din kæreste sagde til dig, at du ikke aner, hvad du laver, og at hans eks var så meget bedre til det “noget”, end du er – du ville føle dig som lort – og det gør han også.

“Du er en f**king idiot. Hvad er der galt med dig?”

a woman angry at a man

Arbejd aldrig på jeres konflikter i offentligheden, især ikke foran hans venner og familie. Når I skændes, kommer der en masse ting ud af munden, som du ikke mente – du siger en masse ting i vrede, og det fortryder du senere.

Du må aldrig nedgøre ham foran hans venner. Uanset hvilke uoverensstemmelser, du har med ham, så lad det være til de private stunder.

“Du ser sød ud.”

a man and a woman stand on the stairs and talk

Sødt og mænd fungerer ikke sammen. De stræber alle efter at være macho-protektor-sexede mænd, der fejer benene væk under kvinderne. De vil ikke ende med at være søde.

Forestil dig, hvordan du ville have det, hvis du klædte dig ud, tog en lækker kjole på, følte dig sexet, og din kæreste kommer forbi og i stedet for at sige “WOW”, siger han, at du ser sød ud – WTF? Ikke sandt?

“Alt er okay.”

a man and a woman sit facing each other and talk

De er ikke idioter. De kan se på dig, at der er noget, der går dig på. Lad være med at holde dem for nar og indrøm, når alt ikke er ok, fordi de kan se det.

Men forvent ikke, at de kan læse dine tanker. Fortæl dem, hvad problemet er, og måske kan I løse det sammen.

“Lad os bare være venner.”

a man and a woman sit across from each other drinking coffee and talking

Hvis du ville være venner, var der ingen grund til at sige det. Lad os se det i øjnene, kvinder siger bare disse ting til mænd, når de vil af med dem.

I disse situationer skal du gøre det lettere for ham og dig selv ved bare at sige, at du ikke er interesseret i at se ham, og gøre det hurtigt – som at fjerne et plaster. Du vil ikke trække ham i langdrag, og du vil slippe af med smerten.

“Ja, det er dejligt.”

a man cooks a woman standing drinking wine

Din fyr har forladt sin komfortzone, og han har gjort noget fantastisk for dig. Det behøver ikke at være noget særligt. Det kan være at lave mad til dig eller stort set alt, hvad din mand ikke plejer at gøre – noget, han virkelig har gjort sig umage med.

I stedet for at reagere med respekt og beundring – selv om du ikke er så imponeret, men du ved, at han gav alt for at gøre dig glad – reagerer du med ordene: “Det er dejligt.” WTF?! “DET ER FINT?!

Det er bare ondskabsfuldt og respektløst – GØR IKKE DET! Bare sæt dig i hans sted og forestil dig, hvordan du ville have det.

“Hvilket outfit kan du bedst lide?”

a man and a woman sit on the couch and talk

For at være ærlig har ingen mand nogensinde sagt til sin kvinde, hvilket outfit han bedst kan lide, kun hvilket outfit han tror, hun bedst kan lide. Jeg mener, omkring 90 procent af mænd lægger ikke engang mærke til, hvilket der er bedre, og hvilket der ikke er.

De vil prøve at gætte, hvad du bedst kan lide, bare for at undgå det skænderi, der følger, hvis han siger det forkerte svar. Sæt dem ikke i disse situationer. De vil elske dig, uanset hvad du har på. Lad være med at gøre det mod dem.

“Du er en forkælet mors dreng.”

the woman watches the man as they talk

Lad være med det. Det er et almindeligt faktum, at mænd har et stærkt bånd til deres mødre, og det er bare sådan, tingene fungerer. Lad være med at prøve at ændre det, for det er umuligt.

Selv hvis du er sikker på, at hans mor tager fejl, og at hun har lært ham noget forkert, skal du ikke skændes med ham om det ved at sige, at han er forkælet, og at han er en mors dreng. Fortæl ham især ikke, at hans mor tager fejl.

Det er det, der vil såre ham mest. Prøv at spille det anderledes. Prøv at forklare ham det på en subtil måde for at åbne hans horisont og få ham til at se tingene fra et andet perspektiv, men bland ikke hans mor ind i det – nævn hende ikke engang.

“Jeg er meget stærkere, end du er.”

a man talking to a woman

Selvom du er det, skal du ikke tage “macho-beskytter”-tingen fra ham. Det er ikke, fordi mænd kan lide afhængige kvinder, men de kan godt lide at tro, at det er dem, der “bestemmer”, selv om de ikke gør det. Deres styrke, den patriarkalske attitude, og det at vide, at de er deres kvinders omsorgspersoner, er det, der gør dem glade og tilfredse.

Du ved, at du har kontrollen, og måske ved han det også, men lad ham have følelsen af, at det er ham, der tager sig af dig.