Skip to Content

10 Typer Af Kærester, Der Vil Gøre Dit Liv Til Et Helvede

10 Typer Af Kærester, Der Vil Gøre Dit Liv Til Et Helvede

Kærlighed er svært, og det samme gælder forhold, især med alle disse dating-trends som ghosting og love bombing.

Og som prikken over i’et er der nogle virkelig dårlige typer mænd, som du bør undgå som pesten, fordi de vil gøre dit liv til et helvede.

Selv mens du læser dette nu, dukker der en person op i dit hoved, og du kan huske det helvede, han satte dig igennem.

Jeg er sikker på, at du selv kender flere typer mænd, som du kan tilføje til denne liste, men disse er de værste af de værste.

Nyligt ude af et forhold

Disse mænd er aldrig klar til at binde sig fuldt ud til dig og give dig det, du har brug for, og det er et stabilt og sundt forhold.

Han er for fastlåst i fortiden til at se fremad. Måske bruger han dig bare som en rebound-pige, eller han har forsøgt at skjule, at han lige er kommet ud af et forhold, hvilket er endnu værre.

Han er ikke ærlig over for dig fra starten, og du kan ikke forvente et sundt forhold, hvis det er bygget på et uærligt fundament.

Det værste, han kan gøre mod dig, er at føre dig bag lyset, indtil du forelsker dig vanvittigt og dybt, og lige når du tror, at du er ved at nå dertil, er han ikke klar til at komme videre.

Han er ikke klar til endnu et seriøst forhold, og i det øjeblik han opdager det, vil han spionere dig.

Uambitiøse mænd

Mænd, der ikke har nogen ambitioner, vil altid holde dig tilbage. De har det helt fint med at sidde fast et sted, gøre ingenting og leve fra dag til dag.

Du kan ikke forvente en fremtid med den slags mænd, fordi han ikke er interesseret i at arbejde for den.

Og selv hvis du forsøger at motivere ham, ender du bare med at miste din egen motivation.

Der er intet mindre attraktivt end mænd uden ambitioner, især i disse dage, hvor du skal gøre en helvedes stor indsats for at gøre dit liv godt.

Mænd med vredeproblemer

Det ene øjeblik har han det fint, og det næste øjeblik bryder helvede løs. Mænd med vredeproblemer vil skjule dette så længe de kan, men du kan faktisk se tegnene på dette.

Hvis noget ikke bliver gjort på hans måde, bliver han helt nervøs, sur og han lukker helt ned.

Han er ikke interesseret i at tale om det, han er ikke interesseret i at søge efter en løsning. Og tro mig, det eneste, han er interesseret i, er at skrige og slå på noget.

Hvis du nogensinde støder på denne type mand, så løb for livet, for hvem kan sige, at du ikke en dag bliver den, han slår på dig?

Workaholics

I modsætning til uambitiøse mænd handler de om arbejde, succes og om at yde en enorm indsats.

Men hvad sker der, når du har brug for, at han sætter farten ned og bare nyder øjeblikket sammen med dig?

For ham er arbejdet den eneste prioritet i hans liv. Han kan fortælle dig, at det ikke er sådan, men når du har brug for ham, er han på arbejde.

Når han kommer for sent til middag, ved du, at han er på arbejde. Når han lader dig i stikken, ved du, at han gjorde det på grund af arbejdet.

Og du kan ikke forvente, at han prioriterer dig og hans forhold til dig, fordi arbejdet er den eneste kærlighed i hans liv, som han er villig til at ofre sig for.

Besiddende mænd

Det er de mænd, der opfører sig som følelsesmæssige blodsugere. På grund af deres besidderiskhed tager de langsomt alt det, du holder af, fra dig.

Når du gerne vil være sammen med dine venner, tvinger han dig til at blive hos ham.

Når du har brug for at se din familie, går han enten med eller tvinger dig til at blive hjemme igen.

De er gode til at manipulere og få det, de vil have, hvilket er dig. Og han har praktisk talt ikke noget eget liv, så han tager også dit liv fra dig.

Han vil opføre sig helt klæbende og trængende, mens han retfærdiggør det med at være så forelsket i dig, at han ikke kan tænke på noget eller nogen anden.

Følelsesmæssigt umodne mænd

Disse mænd er egoistiske af natur og tror generelt, at deres måde er den eneste måde. Og når tingene ikke går som planlagt, trækker de sig væk og forsvinder.

De handler aldrig om at løse problemet, det er ikke rigtig deres ting.

Det er meget nemmere at give op og gå videre til det næste offer.

Et andet tegn på en følelsesmæssigt umoden mand er, at han ikke er i stand til at binde sig. For ham er kærlighed ikke andet end et spil, og der er ingen grund til at være seriøs, hvis man bare leger.

Men sagen er den, at han vil lege med dine følelser og dit hjerte, ikke hans.

Kontrolfreaks

Mestre i manipulationer og tankespil er også kontrolfreaks. Han tror, at hans måde er den eneste måde, men han vil naturligvis ikke gøre det.

Han vil langsomt manipulere dig til at gøre tingene på hans måde, at det faktisk er skræmmende, når du tænker over det.

Hans spil er konstant kritik, indtil du begynder at tvivle på dig selv og din viden, så du vil gå til ham for at få hjælp. Det gør det så meget nemmere for ham at manipulere dig yderligere på det tidspunkt.

Han kritiserer også dine venner og familie og forsikrer dig om, at de er dårlige for dig, og at han er den eneste, der vil have dig.

Når hans spil er færdigt, er han den eneste, du kan regne med, fordi han har drevet alle de andre mennesker væk fra dit liv.

Fuckboy

Fuckboys er gode til én ting – at forføre kvinder. Hans spil vil få dig til at falde hovedkulds for ham og få dig til at tro, at han er den eneste derude.

Han får dig til at føle dig som den heldigste kvinde i verden, og den mest fantastiske og smukkeste, og dybest set får han dig til at blive afhængig af hans kærlighed.

Men lad os være ærlige, han er ikke i stand til at binde sig. Eller at elske overhovedet, for at være ærlig.

Du vil falde så dybt for ham, at når han først er væk, vil det tage dig evigheder at komme ud af det.

Og mens du er sammen med ham, vil du konstant spekulere på, hvorfor du ikke kan beholde ham, og om han er dig utro.

Hans manglende evne til at forblive loyal vil tage din tillid fra dig, og det er ingen mand værd.

Følelsesmæssigt utilgængelige mænd

Hvis du nogensinde har været i et forhold med en person, der er undvigende, som konstant kommer med undskyldninger eller simpelthen aldrig taler om sine følelser, kender du smerten ved at elske en følelsesmæssigt utilgængelig person.

De bruger kritik, manipulation eller vrede til at skabe afstand mellem jer to, hvilket fører til, at du bliver deprimeret, knust eller afvist.

Når du er forelsket i en person, der er følelsesmæssigt utilgængelig, føler du dig som en konstant giver, som om du skriger mod en mur, uden at der sker noget.

Han vil ikke engang blinke, mens du falder fra hinanden på den anden side. Og det er det, der knækker dig i sidste ende.

Narcissist

Det værste af det værste. Et omvandrende helvede, en forbandelse med en engels ansigt.

De manipulerer dig ind i glemslen og får dig til at tro, at du ikke er nogen, og at du skal være taknemmelig for, at du har ham i dit liv.

Hvor er det dog skruet sammen at være taknemmelig for sin misbruger, men de er så gode til manipulationsspillet.

Han bruger dig til at få det bedre med sig selv og fratager dig din selvtillid og din selvkærlighed, indtil der ikke er andet end smerte og had tilbage. Og før du ved af det, har du ingenting.

Du har mistet alt det, der gjorde dig til den, du er, og det er ham, der har taget det.

Og det er ikke let at spotte en narcissist, det er derfor, de er så farlige.

Men hvis du spotter en, så løb væk så hurtigt du kan. Han er intet andet end en igle, der vil efterlade et spor af smerte.