Skip to Content

5 Ting, Mænd Ville Ønske, Kvinder Vidste Om Dem

5 Ting, Mænd Ville Ønske, Kvinder Vidste Om Dem

Hvordan en kvinde tænker, vil altid være et mysterium for mænd, men hvad med den måde, mænd tænker på? Mænd er heller ikke åbne bøger, for de har en tendens til at skjule deres små, saftige hemmeligheder og oftest lukke af for deres følelser.

De får hele livet at vide, at de skal spille stærke og macho, og at følelser bare er noget, man finder på. Men du vil blive overrasket over, hvor følelsesladede mænd i virkeligheden er, og hvor svær en hjertesorg kan være for dem.

Ja, du hørte rigtigt: Mænd er ikke bare omvandrende kartofler, der af en eller anden grund elsker at tisse udenfor.

De har følelser, og de vil meget gerne dele dem. Det ville være den første og vigtigste ting, mænd ville ønske, du vidste om dem. Men der er flere ting:

 Mænd elsker at leve i nuet

Han vil ikke have spørgsmål om fremtiden, og han prøver ikke at se for meget på fremtiden. Den kommer alligevel, så hvorfor ikke leve i nuet? Hvorfor ikke få det bedste ud af tiden nu? Fyre bryder sig ikke om alt det pres om fremtiden og alle de ting, der forventes af dem.

Det er derfor, de fleste mænd bliver bange og trækker sig, når de føler, at du presser dem ind i et forhold. De elsker simpelthen at være her og nu og fokusere på tiltrækningen i det øjeblik, og de tror på, at det er den bedste måde at opbygge tiltrækning og et seriøst forhold på.

 Mænd er ikke bange for kloge kvinder

Tværtimod er klog det nye sexede. En fyr elsker at lære ting af dig, at få nye erfaringer fra dig.

I dag er kvinder administrerende direktører, forskere, statssekretærer, og du kan vædde din a** på, at der ikke er noget mere sexet for en fyr end en klog kvinde.

 Mænd elsker at se dig uden makeup

Det er blevet sagt tusind gange, og det virker stadig, som om kvinder ikke tror på det. Og vi taler ikke kun om makeup, men også om alt andet, der er unaturligt, som hårextensions, falske negle og øjenvipper.

Mænd elsker din humoristiske sans, den måde, du smiler på, og dine søde små fnys, når du griner.

Make-up er fint, hvis du gør det på grund af moden, eller fordi du vil udtrykke dig selv, men at tro, at du ikke er smuk, eller at du er mindre værd uden, er noget, der irriterer mænd.

 Mænd elsker også at kæle

At have pigen i sit liv på armen, i en behagelig seng, er bogstaveligt talt himlen på jorden. En fyr elsker at mærke din bløde hud, dufte dit hår og vide, at du er hans eneste ene.

Før i tiden var det tabu for en mand at kæle og være intim. Hvis de nussede og holdt om dig, blev det opfattet, som om han gjorde dig en tjeneste.

Nogle mænd tænker stadig sådan, men de fleste gør ikke. Hvis han siger, at han ikke kan lide at kæle, lyver han direkte som et tæppe, for der er ikke noget smukkere end at holde om sin elskede og falde i søvn som en baby.

 Mænd kan være venner med kvinder

Hvorfor ikke det? Det er en meget populær myte, at mænd ikke kan se på en kvinde bare som en ven, at der altid vil være en eller anden form for seksuel tiltrækning.

Mange, mange mænd har kvindelige venner, som de aldrig har ønsket at have et forhold til. Det er sandt, at de også har kvindelige venner, som de er hemmeligt tiltrukket af eller endda forelsket i, men at tro, at mænd ikke kan have ægte kvindelige venner, er bare direkte uvidende.

Det er som at tro, at en homoseksuel mand vil have sex med alle mænd, der krydser hans vej.