Skip to Content

7 Grunde Til, At Gifte Mænd Stadig Falder For Andre Kvinder

7 Grunde Til, At Gifte Mænd Stadig Falder For Andre Kvinder

Den tid, vi lever i i dag, er fuld af situationer, hvor gifte mænd falder for andre kvinder.

Der er så mange ting, der kan påvirke det, f.eks. en middelalderkrise, når de ønsker at styrke deres ego med unge og attraktive kvinder, eller hvis de bare mister det følelsesmæssige bånd, der binder to partnere sammen.

Men for at gøre en lang historie kort, er her nogle beviste grunde til, at gifte mænd falder for andre kvinder i første omgang. Så læs videre!

1. Manglen på sex

Ser du, mænd er ret simple væsner.

Der er ting, de har brug for i et forhold, og hvis du ikke giver ham de ting, han har brug for, mens han opfylder alle dine ønsker, vil han sandsynligvis finde en anden, som vil give ham alt det, han har brug for.

Jeg ved godt, at det bedste ville være at sidde og tale åbent med din partner om alle de problemer, der opstår, men nogle mænd er ret stolte, og de vil ikke optræde som en trængende person.

Det er derfor, at ting som dette sker. Hvis fyre ikke får sex i et forhold, vil de desværre finde en anden kvinde, som vil give dem det, de længes efter.

2. De mister det følelsesmæssige bånd med deres koner

Ser du, mænd er følelsesmæssige mennesker ligesom kvinder, og de har følelsesmæssige behov ligesom vi alle har.

Men hvis en mand ser, at han ikke er på samme følelsesmæssige niveau som sin kone, vil han forsøge at finde en anden, som vil være i stand til at forstå ham bedre.

Faktisk forsøger de alle sammen at finde noget, som de har mistet for længe siden sammen med deres partner.

De har brug for en person, som vil forstå dem, en person, som vil lytte til dem, og som ikke vil dømme dem for deres handlinger.

Og hvis de finder sådan en person i en anden kvinde, vil de gå til hende.

3. De ønsker at såre deres partnere, fordi deres partnere har været dem utro

Der er fyre, der er blevet bedraget, og grunden til, at de forfører andre kvinder, er, fordi de ønsker at såre deres partner, ligesom hun gjorde mod dem.

De gør det for at få hævn og på den måde føle sig bedre tilpas i deres egen hud.

De ville aldrig gøre det, hvis alt var normalt i deres ægteskab, men det faktum, at nogen har gjort dem til grin, får dem til at eksplodere.

Så de vil endda gå i seng med en kvinde, der ikke er lige så smuk som deres kone, bare for at de kan føle, at de nu er kvit.

Jeg tror personligt ikke, at dette vil løse deres problemer, og at de bør forsøge at finde årsagen til, at det skete i første omgang.

4. De fik en chance for at være utro

Måske ville nogle fyre ikke være deres koner utro, hvis de ikke havde en chance for at gøre det.

Hvis de var ulykkelige med ægteskabsproblemer, og så pludselig dukkede der en kvinde fuld af forståelse op, som tilbød dem lidt trøst, ville de fleste af dem være utro.

De ville berolige deres samvittighed ved at sige til sig selv, at de fortjener lidt lykke, fordi de har været forsømt i så lang tid.

De vil ikke føle nogen anger over at gøre det, fordi de er triste i deres ægteskab, og de føler, at deres koner faktisk ikke er opmærksomme på dem.

Nogle af dem vil ikke være i stand til at holde på den hemmelighed i lang tid, så de vil sladre om alting, men andre vil fortsætte med at “sidde på to stole” uden problemer.

5. Den midaldrende krise

Jeps! Middelalderkrisen, den lumske satan, har dræbt så mange kærlighedsforhold, og fyre prøver stadig ikke at gøre noget ved det.

Jeg mener, det er ikke som om de kan kontrollere det eller noget, men en vis indsats ville ikke slå dem ihjel.

Det er i hvert fald en af grundene til, at nogle gifte mænd falder for andre piger.

Når fyre når en vis alder, indser de faktisk, at de bliver ældre, og at de ikke kan gøre de samme ting, som da de var unge.

Og i alt det rod gør de så skøre ting som at sælge deres biler og få en motorcykel eller at finde sammen med en ny kvinde, der er halvt så ung som dem selv.

Hun er ikke andet end en egoforstærkning, og de har ikke noget særligt følelsesmæssigt forhold til hende.

Men det sletter ikke det faktum, at de har været deres kone utro med den pige. Og det er noget, som ingen kvinde nogensinde bør tilgive.

6. De gør det for at forbedre deres karriere

Der er mænd, der ønsker at forbedre deres karriere, og de er klar til at gøre alt, hvad der er nødvendigt for at komme derhen, hvor de ønsker at være.

Derfor beslutter de sig for at forføre en kvinde, som har en høj position på deres arbejdsplads, og som kan hjælpe dem med at komme derhen, hvor de ønsker at være.

Dette kaldes at “udnytte nogen”, men nogle mænd har det fint med at gøre det, fordi det ikke er dem, der bliver såret i sidste ende.

Den slags mænd har ingen problemer med at gå i seng med en kvinde og fortælle hende, at de elsker hende, bare for at få det, de vil have.

Og når de først har gjort det, vil de droppe hende og glemme alt om hende, som om hun aldrig har været en del af deres liv.

Og selv om det er noget, de kun gør i en kort periode, er det ikke en undskyldning for det, de har gjort.

7. De gør det for pengenes skyld

Tro det eller ej, der er mænd, der faktisk vil gå i seng med en kvinde, hvis hun vil støtte dem økonomisk.

Det er derfor, de vil forråde deres langvarige partnere og gå med den første rige kvinde, der kommer ind i deres liv.

Selvfølgelig er der kærlige og omsorgsfulde fyre, som aldrig ville forlade deres kone for jeg ved ikke hvor mange penge, men der er også idioter, som ville sælge deres sjæl til djævelen for nogle ekstra penge. Og ved du, hvad det værste er?

Når den rige kvinde får nok af dem, vil hun droppe dem og forlade dem, som om de aldrig har været en del af hendes liv.