Skip to Content

5 Psykologiske Kneb Følelsesmæssig Usikre Mænd Bruger På Kvinder

5 Psykologiske Kneb Følelsesmæssig Usikre Mænd Bruger På Kvinder

Usikre mænd er den farligste type af mænd fordi de forsøger at skjule deres usikkerhed gennem manipulation. De er frustreret fordi de ikke tror på sig selv, så de søger emotionel styrke ved at såre dig.

Når de har deg under deres kontrol giver deres liv mening igen, de tror der er noget de har kontrol over, eller i dette tilfælde noget som gør at de føler sig vigtige.

I begyndelsen kan du ikke se deres usikkerhed fordi de skjuler den så godt. Når han starter med at vise små tegn på sit sande jeg, opdager du det ikke, og du falder i deres fælde.

Du ved at han har nogle problemer men du tror at han måske bare er lidt fortabt, og har brug for et skub i den rigtige retning.

Du tror du kan forandre ham og vise ham den rette vej, men det kan du ikke. Han vil aldrig ændre sig så længe han ikke er tilfreds med sig selv, og den eneste person der kan ændre det, er ham selv, og ikke dig.

Så du ender med at blive såret og græder dig selv i søvn fordi du har besluttet dig for at give ham en chance og han tog den og manipulerede dig ind i uvidenheden.

Han fik dig til at opføre dig som han ville, og du var slet ikke klar over det. Du blev narret af en mester i manipulation.

For at forhindre at det sker igen, for at redde dig fra smerte og tårer, an du læse om de former for manipulation som følelsesmæssige usikre mænd bruger på dig for at blive hos dem:

1. De bebrejder dig

Han bebrejder dig fordi han mangler selvtillid, så han får det til at handle om dig og han bebrejder kun dig for at få opmærksomheden væk fra sig selv.

Han vil ikke indse sine egne fejl, så han narrer dig til at se dine fejl. Dette er et klassisk følelsesmæssigt overgreb fordi ord gør ondt og nogle gange sårer de mere end handlinger.

Du bør …

Når dette sker, er det bedste at komme ud af samtalen, eller slet ikke lukke ham ind i en situationen, så han ikke kan bebrejde dig for noget.

Det kan være udmattende, og det er bedst at finde trøst hos dine venner. Få deres råd, og lad ham ikke presse dig, for så at angribe dig.

2. De spiller “madding og bytte” spillet

Når du er midt i en diskussion vil han tage de store kanoner frem og argumentere rundt om dig istedet for, og gøre dig til kilden til problemet. Han vil give dig skylden, selvom du ikke gjorde noget galt.

På den måde manipulerer han dig til at gøre hvad han vil, præcist som han ville fra starten af. På et tidspunkt bliver du træt af at skændtes og du tager skylden fordi du ikke orker at forsvare dig selv længere, eller prøve at overbevise ham om at du ikke har skylden.

Du bør …

Aldrig give op hvis du har ret. Lad ikke en mand gøre dit liv miserabelt. Hvis du ikke kan være sammen med ham, så lad ham gå, fordi i er åbenbart ikke ment til at være sammen.

Du fortjener at være lykkelig og hans manipulering vil kun gøre dig ulykkelig, og det stopper aldrig.

3. Du bliver fyldt med skam

At han giver dig skam kan være ekstrem farligt, men det har også en helt anden drejning. Den person der gør dette mod nogen, gør det fordi de selv er usikre.

Det er derfor han vil holde dig nede og fylde dig med skamfølelse så du føler dig som lort. Han gør det fordi at han ikke vil at du indser at du er bedre end ham.

Han er bange for at du forlader ham hvis du indser det.

Du bør …

Aldrig give ham tilfredsstillelsen ved at få dig til at føle som lort. Giv ham ikke en chance til at gøre dig afhængig af ham. Du er en stærk og selvstændig kvinde, og du behøver ingen adnre.

Vær dig selv, og lad ikke nogen holde dig nede. Prøv at distancere dig selv fra hans nedsættelse og lad det ikke genere dig.

Hvis dette sker med jævne mellemrum, skal du gå fra ham, for du har ikke brug for ham.

4. De opfører sig som idioter

Du ser ham som var han perfekt, og behandler dig som sin prinsesse. Du tror han vil give dig hele verden, eller i det mindste opfører han sig som om han vil når i er alene, men i det øjeblik du går ud med ham og er omgivet af hans venner, bliver han en skiderik.

Han gør det for at skjule hans usikkerhed, fordi han føler sig som en større mand når han holder dig nede foran andre.

Du bør …

Advare ham og snakke med ham om det. Fortæl ham hvordan du har det når han gør det mod dig. Giv ham en chance til at korrigere sin adfærd, og hvis han gør det igen, skal du bare lade ham gå.

Du har ikke brug for det i dit liv.

5. De spiller “dal og bjerg” med dig

Lad os sige at han har inviteret dig ud på en middag, i biografen eller at i bliver hjemme, men i har talt sammen og haft det sjovt.

Det gør ingen forskel hvor i var, det vigtigste er at i kunne lide hinandens selskab. Så næste dag er han super rar og han opfører sig som om der var noget galt mellem dem, eller om han overhovedet kan lide dig.

Du vil forsøge at forstå det, men du tænker på hvor det gik galt. Ved at gøre dette giver du ham al den opmærksomhed, som han ikke fortjener, fordi han narrede sig til at give den til ham.

Du bør …

Tale med ham igen. Spørg ham hvorfor han opfører sig sådan, og om han har brug for at tale med nogen.

Hvis han accepterer det, så er det flot. Så har han sikkert et reelt problem, og vil gerne have din hjælp.

Men hvis han afslår din hjælp på en sur måde, så lad ham gå fordi han er ikke andet end en usikker opmærksomhedssøgende idiot som vil tilbringe resten af sit liv manipulere dig til at elske ham.