Skip to Content

13 Grunde Til, At Det Er En Udfordring At Date En Pige, Der Er Vant Til At Være Alene

13 Grunde Til, At Det Er En Udfordring At Date En Pige, Der Er Vant Til At Være Alene

1. Hun har en stærk følelse af identitet.

Hun ved, hvem hun er, og hun ved, hvad hun ønsker sig af sin partner. Hun er helt klar over, hvilken slags person hun kan komme overens med, og hvilken person der ville få hende til at ønske at smide tøjet og for evigt forblive i sit trygge rum.

2. Hun har et større formål, der skal opfyldes først – et formål, som kærligheden ville distrahere hende fra.

Hun er overbevist om, at der er nogle missioner i livet, hun først skal opfylde, og at hun kun kan opfylde dem med succes, hvis hun er alene. Så hvis hun har gang i noget for sig selv, vil du bare ende med at være “på hold” i et stykke tid.

3. Hun vil ikke nøjes med noget mindre end soulmate-kærlighed.

Hvis hun vælger nogen at lukke ind, vil han helt sikkert ikke bare være en flirt. Dertil kommer, at dine intentioner skal være oprigtige.

Endnu et røvhul er ikke velkomment.

Hun har sikkert været alene i lang tid, fordi en fyr derude behandlede hende dårligt. Nogen derude har fået hende til at føle, at hun er bedre alene end sammen med en anden.

4. Hun kan ikke lide spillet.

Og hun vil aldrig være en del af et. Hun vil have en ægte person, der lægger alle kort på bordet over for hende.

Hun har brug for at vide, at du er ærlig, og at du ikke vil spille spil med hende, fordi hun ikke kan se formålet med det. Hun er en voksen kvinde, og derfor leder hun efter nogen, der vil behandle hende som sådan.

5. Hun har skyhøje standarder.

Bare fordi hun har været alene for længe, betyder det ikke, at hun vil nøjes med hvad som helst eller hvem som helst. Hun forventer meget af sig selv, og derfor forventer hun også meget af sin partner.

Hvis du ikke vil gøre en indsats og leve op til hendes forventninger, skal du ikke engang bekymre dig.

6. Hun er ikke sikker på, om hun kan stole på dig.

Det er et resultat af hendes fortid, og der er intet, du kan gøre for at undgå det. Du bliver nødt til at bestå hendes test, og du bliver nødt til at bevise for hende, at du ikke er den, der sårede hende.

Hun ser på verden gennem sine velkendte briller, og det er blevet bevist for hende alt for mange gange før, at hun ikke kan stole på folk.

7. Hun tror sikkert, at hun ikke har brug for dig.

Jeg kan gøre det selv.

Nej, jeg har ikke brug for din hjælp.

Jeg har det fint.

Du kommer til at høre masser af det her. Det er bare, fordi hun er vant til at være alene og har glemt, hvordan det føles at have en anden ved siden af sig.

Det er derfor, du vil få variationer af sætningerne ovenfor. Det er din opgave at gøre hende tryg ved at stole på dig.

8. At være alene er hendes trygge rum.

Hun har reddet sig selv så mange gange ved bare at blive hjemme alene, tænde stearinlysene og skænke sig et glas vin, mens hun genoplever de dårlige ting, der skete for hende, og prøver at overbevise sig selv om, at det er ok at give slip på dem.

At være alene er det, der redder hende, og at være alene er det, der gør hende stærk – prøv ikke engang at tage det fra hende.


9. Hun er stærk.

Fordi stærk er den eneste mulighed, hun nogensinde har haft. Når du er alene i så lang tid, er der ingen andre til at samle dine egne stumper op, og hvis du ikke er stærk nok, er der en stor frygt for, at du ender med at være ulykkelig.

At være ulykkelig var aldrig en mulighed for hende. Det er derfor, hun er sin egen helt.

10. Du kommer til at kæmpe med, at hun lukker dig ind.

At give afkald på sin sikkerhed og invitere dig ind i sit personlige rum er et stort skridt ud af hendes komfortzone. Hun er en af de sjældne piger, der får alt til at fungere på egen hånd.

I det øjeblik du får chancen, vil du vide, hvor fantastisk en person du er, fordi hun ikke lukker nogen ind på den måde.

11. Hun kan være underlig til tider.

Hun er super sjov, og hendes venner elsker hende. Hun vil også være helt betagende, når hun er sammen med dig, indtil det øjeblik, hvor hun opdager, at du vil have noget mere.

Hun har glemt, hvordan det er at have en mand ved siden af sig, og hun ved ikke helt, hvordan hun skal opføre sig, dels fordi hun har glemt, hvordan man fungerer i et parforhold, og dels fordi hun er bange for, hvor meget hun kan lide dig. Hvis du ikke er hendes type, vil du ikke røre hende, men hvis hun kan lide dig, vil det være pokkers tydeligt.

12. Hun vil måske prøve at flygte.

Hun er ret sikker på sig selv, men hun er måske ikke sikker på jer to sammen. Hendes følelser kan skræmme hende – muligheden for, at du vil efterlade hende med et knust hjerte, skræmmer hende, og hun vil måske forsøge at løbe væk og lukke dig ude.

Din opgave er ikke at lade hende gøre det. Din opgave er at bevise for hende, at historien ikke vil gentage sig.

13. Det, du har at tilbyde, skal være bedre end det liv, hun har skabt for sig selv.

Hun har ikke brug for dine penge, og hun har bestemt ikke brug for noget materialistisk fra dig. Hun har klaret sig selv, og hun har ting, der er gode for hende.

Du kan ikke købe hende. Men du kan få hende til at ville have dig hos sig. Hun vil sikkert tro, at hun ikke har brug for dig, og i de fleste tilfælde vil det være sandheden.

Men når hun vælger dig, er det, fordi hun vil have dig. Og den eneste måde at få hende til at ville have dig på er at få hende til at føle sig speciel sammen med dig.

Forkæl hende med din kærlighed, giv hende din tid, og gør en indsats for jer to, og hun vil betale dig dobbelt så meget tilbage.

Bonus: Hun vil være det hele værd.

Da du ikke rigtig kan bruge de normale teknikker til at forføre hende, får du ikke en almindelig pige. Det, du får, vil være langt mere værdifuldt end det.

Du får dig en ekstraordinær pige. Hende, der, når du har væltet alle hendes mure, vil tage sig af dig, give dig sin tid og opmærksomhed, og hende, der vil elske dig betingelsesløst.

Alt, hvad du giver hende, vil hun sørge for, at du får tilbage – bare lidt mere.

Hun gider ikke spille spil, hun vil ikke give dig jalousiscener, og hun vil ikke bede dig om det umulige.

Du får dig en voksen kvinde og en enestående en af slagsen. Hun kender sit værd, og hun kender også dit. Hagen er, at du kun får en højere værdi i dit liv ved at have hende ved siden af dig.

Hun kan være en udfordring, men hun er det hele værd.