Skip to Content

Hvis Jeg Skal Jagte Dig, Så Er Du Ikke Det Værd

Hvis Jeg Skal Jagte Dig, Så Er Du Ikke Det Værd

Af alle de ting jeg gerne vil i livet, er det at jagte dig ikke en af dem.

Jeg vil ikke tvinge dig til noget, slet ikke kærlighed. Hvis jeg skal løbe efter dig for at du bemærker mig, hvis jeg skal gå i bro for at vise dig at jeg er dig værdig, så beklager jeg, men så er det dig der ikke er mig værdig.

Jeg er din kærlighed værdig sådan som jeg er.

Handler kærlighed ikke om at acceptere personen som den hun er?

Jeg behøver ikke at lade som om at jeg er en anden, for at du kan lide mig. Jeg behøver ikke at se bort fra alle de ting jeg gerne vil have og tror på, bare for at passe til dig.

Hvis jeg skal lave store fysiske ændringer eller på anden måde ændre mig, så er det ikke mig der er forkert for dig, det er omvendt.

Og jeg ved at jeg er nok.

Hvis du ikke er i stand til at se at jeg er nok. Så er jeg sikker på at der er en anden der kan.

Jeg er fuldstændig klar over den person jeg er. Jeg ved hvor hårdt jeg prøver hver dag på at være en bedre version af mig selv.

Det ved jeg, og det er derfor at jeg ikke vil stille mig tilfreds med en mand som ikke finder mig værdig.

Jeg har arbejdet så hårdt for at bygge mig selv o, så hvis du tror at jeg giver op så let, så tager du fejl.

Jeg lader dig ikke bare ødelægge min selvtillid. Jeg vil ikke tillade at der er nogen der behandler mig ringere end jeg fortjener. Fordi jeg ved hvor meget jeg fortjener. Og jeg fortjener ikke at jagte nogen.

Du ser mig måske ikke som nogen særlig, men jeg er sikker på at der er en mand der vil se mig som en af de største skatte på jorden.

Jeg ved at kærlighed består af en indsats fra begge sider, og nogle gange vil jeg være den der skal yde en ekstra indsats, og andre gange er det dig der skal yde mere, og det har jeg det fint med.

Men, det jeg ikke er ok med, er at rende efter en som ikke er klar til at mande sig op og vælge een kvinde.

Det jeg aldrig bliver vant til og hvad jeg aldrig vil acceptere er at en person skal bevise sit værd.

Jeg kan ikke tillade mig selv at blive sådan en person, og hvis jeg gør ved jeg at jeg vil begynde at hade mig selv på et tidspunkt.

Sandheden er at det ikke er så kompliceret når det kommer til forhold. Hvis du vil have mig, så vis mig det. Hvis du vil være sammen med mig, så vælg mig og bliv hos mig.

Det er noget der bør komme naturligt. Fordi sæde, hvis jeg har brug for kæmpe med næb og kløer for at du bemærker mig, så var vi ikke meningen alligevel.

Jeg har lært på den hårde måde, hvad kærlighed ikke er.

Jeg har allerede tilladt mig selv at jagte en som aldrig havde planer om at være sammen med mig.

Og der er ikke noget værre i denne verden end at være en del af et “næsten” forhold. Fordi du ved at du er den eneste der forsøger og alligevel formår du at overbevise dig selv om at sandhenden er anderledes.

Jeg bedrager aldrig mig selv igen.

Jeg er færdig med at se folk som bedre end de er. Jeg tror ikke længere på eventyr. Og der er ingen der kan overbevise mig om at det der er i mellem os er kærlighed. Kærlighed bør aldrig føles så svær.

Hvis du vil have en i dit liv, gør du plads til dem.

Hvis du virkelig elsker en, vil du aldrig tvivle på dig selv. Du vil gøre alt i din magt for at bevise dine følelser overfor den person.

Den person du elsker vil vide at hun er elsket og hun vil aldrig bekymre sig om hvor hun står i dit liv fordi du fortæller hende højt og tydeligt hvor hun hører til.

Alt andet er bare en dårlig undskyldning for kærlighed. Og det er jeg færdig med. Jeg fortjener noget mere.