Skip to Content

6 Grunde Til, At Utroskab Gør Ham Til En Taber

6 Grunde Til, At Utroskab Gør Ham Til En Taber

At blive snydt af en person, du elsker, er en af de mest sårende oplevelser, du kan få, og du bør aldrig tro, at du er grunden til, at han gjorde det i første omgang. At være utro er en handling af fejhed og egoisme, fordi det er et valg – ikke en fejltagelse.

Når han beslutter sig for at være utro, beslutter han sig bevidst for at såre dine følelser og svigte din tillid, selv om han ved, at du aldrig ville gøre sådan noget mod ham. Og det er det, der gør ham til et ultimativt røvhul og en taber.

Tabere forråder og knuser kvinders hjerter, men det kræver en rigtig mand at behandle dem med respekt og omsorg. Tabere beslutter sig for at være utro, når det bliver svært, men det kræver en rigtig mand at være der for sin kvinde, uanset hvad der sker.

Hvis du har brug for mere overbevisende, er her 6 grunde til, at utroskab gør ham til en taber

1. Det er aldrig “en fejl”

 

At være utro er ikke som at gå i indkøbscenteret, købe sig et par sko, og når du kommer hjem, indser du, at det var en fejl at gøre det og vil returnere dem, fordi du ikke rigtig kan lide dem, eller fordi de ikke passer. At være en anden utro er aldrig, aldrig nogensinde en fejl. Det er et valg, og at gøre det gør dig til en total taber.

2. Det ødelægger hendes evne til at have tillid i fremtidige forhold

Hvor egoistisk kan du være at svigte hendes tillid og give hende et ar for livet ved at gøre hende ude af stand til at stole på nogen nogensinde igen i hendes fremtidige forhold? Det gør man ikke mod dem, der altid er der for dig, og som ville gøre alt for dig. Kun tabere tør dræbe en god kvindes håb, fordi de er ligeglade med alle andre end sig selv.

3. Det er kujonagtigt

I det øjeblik du besluttede dig for at være hende utro, gjorde det dig øjeblikkeligt til den største kujon i hele, vide verden, fordi du kunne have valgt noget andet. Du kunne have afsluttet tingene først, men det gjorde du ikke! Du kunne have sparet hende for smerten, men det gjorde du ikke.

Og ved du hvorfor? Fordi du var for grådig til at få det hele, og du var for umoden til at bevare det, du har.

4. Det er egocentrisk og egoistisk på så mange niveauer

Du var hende kun utro for at tilfredsstille dine egoistiske instinkter. I det øjeblik du besluttede dig for at gøre det, tænkte du ikke på, hvordan det ville få hende til at føle sig, hvilket er indbegrebet af en rigtig taber.

At tænke kun på dig selv er egocentrisk som bare pokker. Senere at sige, at du er ked af det, og at du ikke ved, hvorfor du gjorde det, er den lammeste undskyldning nogensinde. Jeg er ked af at fortælle dig, at nogle ting er for smertefulde til at blive undskyldt eller glemt bare sådan.

5. Det beviser, at du er svag

Det beviser, at dine bevægelser er svage ligesom hele din tankegang. Det beviser, at du ikke er så rigtig en mand, som du måske troede. At være utro betyder, at du ikke kan håndtere engagement, fordi du er for bange for det.

Du er for bange for at være en rigtig mand, der vil kæmpe for hende eller lade hende være i fred, fordi utroskab er den laveste mulighed på skalaen. Det er nemt at være sammen med nogen, når tingene går glat, men det kræver en rigtig mand at håndtere forskellige forhindringer og forblive jordet og sandfærdig.

6. Det er narcissistisk

Ved at være utro beviser du over for dig selv og andre, hvor narcissistisk du egentlig er. Du kan ikke hellige dig selv og give hele dig selv til kun én kvinde, for det ville være en skam, hvis du ikke udvidede din horisont og delte dig selv med resten.

Det er narcissistisk i enhver forstand, og du bør sætte spørgsmålstegn ved din manglende evne til at være et anstændigt menneske. Ser du, at vælge at være anstændig er ikke så svært som at vælge at være utro, men på en eller anden måde har du valgt at gøre det, hvilket gør dig til en komplet, uigenkaldelig taber.