Skip to Content

5 Enkle Tips Til Hvordan Du Stopper Med At Holde Af Ham

5 Enkle Tips Til Hvordan Du Stopper Med At Holde Af Ham

Det er altid svært når du skal træffe en beslutning om at stoppe med at holde af en, specielt hvis det er en du elsker.
Der findes piger præcis som dig, som har været igennem så meget i et forhold, hvor det at være sammen med den samme person aldrig var et alternativ for dem.

Så, fortæl mig hvordan jeg kan stoppe med at holde af en fyr? Findes der nogle magiske ord jeg har brug for at høre for at stoppe med at tænke på ham? Og fortæl mig hvorfor det er så svært at forlade den person du elsker selv om du ved at han sårer dig?

Der findes en række spørgsmål og en række svar, men desværre må vi selv finde svaret. Jeg ved at det er svært og tager tid, men du vil blive glad til sidst, fordi det skete på din måde.
Alle forhold der ender er en smertefuld oplevelse. Vi er alle individer – og det betyder at vi går igennem et brud på forskellige måder.

Nogle af os vil gå ud med vores venner og have sex med den første fyr de ser i baren, mens andre bliver hjemme og ser en romantisk eller trist film med en skål is, for at lette på følelserne.

Hvordan vi takler vores følelser efter et brud er vigtigt, specielt de første dage. Husk altid på at selv op du slog op med en fyr, betyder det ikke at dit liv er slut.

Søde, du har bare brug for at tænke positivt og være dig selv igen. Du vil indse at livet er i gang med at give dig nogle positive forandringer, og at dette forhold blot var en måde at gøre dig stærkere på.

Du bliver måske lidt forvirret den første dag og spørger dig selv “hvorfor fortsætter han med at skrive til mig?”
Tjae, han vil have dig tilbage fordi han har fundet ud af hvad han faktisk havde og hvad han har mistet. Han tog dig for givet hele tiden, så du har lov til at være egoistisk og kun tænke på dig selv. Forsøg at få det bedre ved at gøre de ting som du kan lide.
Hvis du gerne vil vide hvordan du stopper med at holde af en fyr, så læs videre! Her er der nogle enkle tips til hvordan du stopper med at holde af ham!

Ingen problem, du vil takke mig senere!

1. Vær dig selv

Du ved at der er nogle piger der mister deres identitet når de har været i et langvarigt forhold?

Det er drænende.
Du ignorer totalt alle de ting som gør dig unik, kun for at tilfredsstille din fyr. Der er noget tøj, som du stopper med at gå i.

Du stopper med at bruge sminke. Du stopper med at lytte til din favoritmusik. Du bytter dine venner ud med hans venner.

Og hvad får du tilbage? Ingenting!

Du vil højst sandsynlig ende op alene, fordi hans venner vil tage hans side, og du har ikke snakket med dine venner i noget tid.

Hvis du ikke ønsker at det sker, så vær dig selv!

Fra begyndelsen til slutningen. Du kan ende med at gifte dig med en fyr, eller slå op med ham efter en måned.

Det bedste er altid at være dig selv. Det vil være meget nemmere at stoppe med at holde af ham efter et brug, og jeg ved at det er dit mål!

2. Få hjælp af tiden

Tid er vigtig når vi gerne vil glemme en. Du kan ikke forvente at du kan stoppe med at holde af din eks på én nat. Det tager tid, og specielt når det kommer til kærlighed. Så få hjælp af tiden, og græd hvis du har brug for det. Ødelæg ting.

Ryst stressen af dig!

Foretag dig ting som du bliver glad af, men glem ikke at tiden er den eneste måde du kan blive helt helbredt med. Det er umuligt at stoppe med at holde af en på automatik, men at blive distraheret kan hjælpe.

Husk at hvert sekund du bruger på at fokusere på en person som ikke holder af dig, giver dem mere kontrol over dine tanker og følelser. Og det ønsker du ikke for dig selv!

3. Lav fysiske ændringer

Jeg siger ikke at du skal ændre hvordan du ser ud fuldstændigt, men forandringer kan hjælpe dig med at fjerne negative følelser.

For eksempel, hvis din fyr elskede langt hår, kan du klippe dig kort
Det er den eneste måde at du kan vise ham at du ikke længere er den samme person. Det er sådan du bliver til den bedste version af dig selv, og han har ikke noget med det at gøre.
Du kan alltid ændre den måde du lægger din makeup, ved at eksperimentere med den stil der passer til dig. Han kan ikke sige noget til at du lægger en ny makeup. Faktisk kan han ikke sige noget som helst. Du styrer selv dit liv, og du er den der bestemmer hvad du gør.

4. Giv slip på smerten

Jeg siger ikke at du skal smadre hans bil med en baseball kølle. Jeg siger bare at du skal være opmærksom på at i har slået op og spillet er slut.

Du skal ikke overveje at lukke ham ind i dit liv igen. Det er det værste du kan gøre lige nu. Du burde finde en anden måde at få det bedre på.

Hvis det betyder at drikke en flaske whiskey alene, mens du ser på gamle billeder – så bring it on! Alle har deres måde at tackle smerten på, og når du har fundet din, så er du allerede i bedring!

Accepter virkeligheden og at dem som ikke kan lide dig, er ikke værd at samle på. du fortjener meget bedre, på alle måder. Sig det til dig selv hver dag når du vågner.

De gode ting kommer til dem som behandler andre med respekt. Vær tålmodig indtil du finder en som holder af dig. Husk på at den som venter på noget godt, venter ikke forgæves. I stedet for at få anerkendelse hos en anden, så begynd med at anerkende dig selv. Elsk dig selv med positive tanker.

Når du accepterer og elsker dig selv fuldstændigt vil anerkendelsen fra andre have meget lidt at sige i forhold til hvordan du har det, og dit dybeste begær vil automatisk tiltrække en.

5. Giv dig selv lov til at være trist

Du bør vide at tårer er en god måde at komme af med smerten og giften i din krop på. Så græd. Græd så meget du vil. Tro mig, du vil få det så meget bedre. Det er godt at være trist når du har mistet din partner. Han var den vigtigste person i dit liv. Din sten. Din støtte gennem de hårde dage.

Vi mister ikke mennesker der står os nære hver dag. Det er hvorfor det er en som en bjerg og dal tur af følelser når det sker. Du har ret til at være trist. Hvis du ikke føler noget vil du ikke være et menneske.

At være trist er kun en af de faser du gennegår efter et brud. Det sker for at vi kan forstå at vi har mistet en vi elsker. Vi mistede ham ikke på grund af os, men på grund af ham.

Når du har indset det vil du ikke være ked af det længere. Du vil indse at han ikke fortjener dig. Han er den som er årsagen til at du ikke kunne få en lykkelig afslutning, han er den som bør være trist.

Kom videre. Livet er for kort til at holde af en som ikke holder af dig. Fokuser på mennesker som virkelig holder af dig.

Mind dig selv om hvor speciel du i virkeligheden er. Tror du virkelig at du fortjener en som ikke sætter pris på dig? Det tror jeg ikke!

Prøv at gå igennem alle sorgstadierne. Det er den eneste måde du kan helbrede dig selv.

Til sidst vil jeg fortælle dig at du ikke er alene. Der er mange piger derude lige som dig. De var ærlige og uskyldige. De begik engang en stor fejl. De stolte på den forkerte fyr og det gjorde dem ondt.

Vær sød ikke at stoppe med at være glad! Ved du hvor smuk du er når du smiler?
En skiderik som ham, fortjener ikke dine tårer. Du har kun grund til at græde når du snitter løg, og det er det!

Med andre ord skal du aldrig græde over spildt mælk. Ok, i var sammen, og du indså at i ikke passer sammen og i slog op.

Hvad så?

Hvis du tror at være sur og have ondt af dig selv vil gøre at du får det bedre, så tager du fejl.

Vær en overlever. Du kan klare det. Bare hav i baghovedet at gud ofte sætter os i vanskelige situationer fordi vi kan klare det. Han vil blot lære dig noget. Måske efter alt det her, vil du være meget stærkere og mere selvstændig. Der er altid en grund til at ting sker.

Hvem ved? Måske venter Prince Charming rundt om hjørnet?

Det er kun en måde at du kan finde ud af det på, så hvad venter du på?