Skip to Content

7 Sande Og Testede Flirtetips Til At Tiltrække Enhver Fyr

7 Sande Og Testede Flirtetips Til At Tiltrække Enhver Fyr

Nogle mennesker er bare født med kunsten at flirte. Det er lidt som at stå op om morgenen; de ved bare, hvordan man gør, mens nogle på den anden side bare ikke kan få en chance, uanset hvor hårdt de prøver.

Dine scorereplikker ender med at lyde klodsede eller ubekvemme. Du kan bare ikke finde de rigtige ord. Eller nogle gange er du bare ikke modig nok, især hvis du er genert af natur og har svært ved at løsne op foran fremmede.

Lad ikke manglende flirteselvtillid forhindre dig i at komme i kontakt med en, du kan lide. Hvis du undrer dig over, hvordan andre kan gøre det så nemt, så er det ikke den store videnskab. Du har det også i dig. Du skal bare slippe din flirtende indre gudinde løs og tro mere på dig selv. Få din flirte-selvtillid helt i top.

Hvis du har problemer med selvtilliden, kan du gå til linket for at få flere oplysninger om, hvordan du booster din flirteselvtillid: Sådan slapper du af og flirter med selvtillid

Her er nogle tips, der helt sikkert vil hjælpe dig med at løsne op og frigøre det flirtetalent, du har gemt dybt inde, og som ingen mand kan modstå:

1. Giv ham komplimenter

Mænd kan også godt lide at få komplimenter, så tro ikke, at de ikke gør det. Hvem vil ikke gerne høre, at de ser godt ud i ny og næ? Det er et perfekt egoboost for alle mennesker, det samme for kvinder som for mænd, så tro ikke, at de er undtagelser. Hvis han tilfældigvis har brug for en mening om sin, lad os sige, nye skjorte, så sørg for at give ham et kompliment, så han føler sig sexet. Du vil helt sikkert score nogle point der.

2. Brug humor

Hvordan forfører man en mand? Tja, humor er nok det stærkeste våben, kvinder har til at forføre en mand. Du kan give dem komplimenter, du kan smile, men hvis du ikke forstår at more dig på din egen eller andres bekostning, så er du ikke særlig sjov og dermed heller ikke særlig interessant. Humor er en meget effektiv måde at flirte på, for i virkeligheden kan du sige noget, du virkelig mener, pakket ind i en vittighed og se, hvordan han reagerer på det, du har sagt. Du kan også bruge nogle flirtende jokes og sjove scorereplikker.

3. Kropssprog er din ven

Sørg for konstant øjenkontakt. Kropssprog er det bedste, du har, og den bedste måde, hvorpå du kan gøre en mand følelsesmæssigt knyttet til dig. Øjne er vinduer til sjælen. Du kan fortælle præcis, hvordan en person er, bare ved at se ind i hans øjne. Så hvis du vil gøre det klart for ham, at du kan lide ham, så hold øjenkontakt, og han vil forstå det før eller siden.

4. Lad være med at overdrive

Du skal holde igen med at flirte og ikke overdrive det. Ingen kan lide en person, der prøver for hårdt. Det vil skabe en akavet situation, og resultatet vil være helt modsat af at flirte. Vær forsigtig med dine samtalevalg, og tag ikke alt, hvad alle fortæller dig, bogstaveligt. Afslør ikke alt om dig selv med det samme. En dosis mystik er altid velkommen.

5. Smil

Okay, at smile er den nemmeste måde at flirte på. Ingen kan være ligeglad med et smukt smil, og hvert eneste smil er smukt på sin egen måde. Det er helt enkelt, og alle piger ved, hvordan man bruger det. Og det bedste er, at det er helt ufarligt. Når du smiler, forpligter du dig ikke til noget, for et smil kan tolkes som høfligt eller flirtende. Så vær ikke bange for at smile til den fyr, du gerne vil forføre. Han vil sikkert forstå hentydningen og spille med.

6. Rør ved ham ved et uheld

Berøring er den bedste indikator for, at du er vild med nogen. Du træder ind i deres personlige rum, og det betyder, at du vil noget mere end bare venskab. Du skal også være forsigtig med, hvor du rører ved ham. Hans arm, skulder eller “utilsigtede” berøring er helt fint, så længe du holder det over taljen. Du har ikke lyst til at virke desperat og påtrængende.

7. Foreslå at tilbringe tid sammen

Dette er som en åben invitation til at flirte. Du kan godt lide ham, og du har givet ham et hint om, at du gerne vil tilbringe mere tid sammen med ham. Måske skulle du prøve dette under en samtale. Hvis I taler om en aktivitet, så prøv at spørge ham, om han kan lide at lave det, I talte om, sammen. Prøv at præsentere det som en sjov måde at tilbringe tid sammen på uden forpligtelser. Du ønsker ikke at skræmme ham ved at opføre dig, som om du vil binde dig med det samme. Tag et skridt ad gangen.