Skip to Content

5 Beviste Metoder Til At Få Ham Til At Savne Dig

5 Beviste Metoder Til At Få Ham Til At Savne Dig

“Fravær gør at hjertet vokser.”

I de fleste tilfælde er det sandt, og kvinder ved hvodan de skal bruge hjertet for at gøre deres mænd magtesløse.

De har deres egne specielle måder at få dem til at savne dem, bare sådan. Kvinder snyder eller bedrager dem ikke med at bruge disse metoder.

De minder blot deres mænd om hvor gode kvinder de er, og at de virkelig er heldige med at have dem i deres liv. Dette er helt uskyldigt men effektivt.

Nogle gange kan det ske at i vokser fra hinanden uden nogen grund, eller også er i igang med at slå op.

Så, i situationer som dette, er det bedst at satse alt eller ingenting.

Det er bedst at tage de store kanoner frem, for når du tænker over det, så har du ingenting at miste.

Hvis han vil slå op med dig, så gør han det uanset hvad du vælger. Så det er ingen skade til at forsøge at bruge et af disse tricks for at forsøge at forhindre det uundgåelige.

Når jeg siger “alt eller ingenting”, så mener jeg at du skal gamble, tage en chance.

Hvis du slog på, eller hvis du føler at du er igang med at gøre det fordi der er problemer i paradis, så forsøg at gøre nogle af de ting som er beskrevet nedenfor for at få ham til at savne dig, bare sådan.

“Den som intet risikerer, får ingenting.”

1. Luk ham ude

Hvis du elsker en, så er det helt normalt at du har lyst til at være sammen, og tale med den person dagligt.

Du bør droppe al kontakt hvis du vil at han skal savne dig. Tag det med ro.

Det er helt normalt at du ønsker at tilbringe al din tid ved din side, men af hensyn til resultatet, så må du kæmpe mod dine naturlige lyster.

De fleste kvinder kan normalt ikke modstå at sende en besked til deres mænd når de virkelig gerne vil. Heller ikke her, det er også sket for mig nogle gange. Jeg ved hvad jeg gerne vil opnå, men jeg kan ikke stoppe mig selv, så jeg sender en besked.

Hvis det lykkedes, vil han (det lover jeg dig), begyndre at tænke over hvorfor du ikke returnerer hans beskeder og opkald, og han vil højst sandsynligt gøre noget ved det. Han vil begynde at savne dig.

Husk: Vær ihærdig når du gør det, hvis du vil opnå dit mål.

2. Lad ham gå

Du skal stoppe med at tjekke din profil på de social medier. Du skal stoppe med at tænke over om han kommer sent hjem fra en nat i byen.

Du skal stoppe med at tjekke op på ham mens han er ude med sine venner. Du skal bare lade som om du har mistet interessen.

Lad som om du ikke er keen på ham længere. Lad ham gøre hvad han vil. Han vil sandsynligvis gøre ting med vilje for at se hvor langt du var villig til at gå.

Buk ikke under for pres, og accepter istedet hvad du har startet.

Dette vil få ham til at tænke. Han vil blive gal fordi han tror at du har mistet interessen for ham og at du ikke længere vil have ham, og han vil højst sandsynligt gøre alt i hans magt for at få dig tilbage.

3. Vær den som afslutter samtalen

Etter at du har lukket ham ude, og reduceret kontakten med ham, vil han definitivt kontakte dig først.

Han vil sende dig besked, ringe til dig eller chatte. Hver gang i snakker, skal du sørge for at være den der afslutter samtalen først, enten lægger du først på, eller er den som først sender en godnat besked.

Jeg ved at bliver svært for dig fordi du holder af ham, og du vil selvfølgelig snakke med ham, men du skal holde dig stærk for at få det ud af det du ønsker.

Du skal vise ham hvordan det ville være for ham hvis han ikke havde dig i hans liv.

4. Brug mere tid med dine venner

Nej, dette handler ikke om at lade som om at du har det sjovt med at poste billeder på de sociale medier. Det er ikke for sjovt.

Du skal være oprigtig glad og have det sjovt. Gå ud med dine venner, bare nyde alenetiden med dig selv, og forsøg ikke at tænke for meget på ham. Forsøg at slette ham fra hukommelsen, for at stresse mindre.

Slap af og glem ham i nogle timer. Gå ud og få et par drinks, gå til koncert – gør hvad du vil.

Vis ham at du kan have det sjovt og nyder livet uden ham.

Han er ikke universets centrum (i det mindste bør han ikke være det), og det skal sørge for at han forstår.

5. Sørg for at han altid vil have mere

Du bør altid lade ham have en craving for mere, mere af dig.

Det er ikke nemt, specielt ikke hvis du er vild med ham, men hvis du lægger alle kortene på bordet på een gang, mister du hele pointen.

Han bliver træt af dig hvis du viser alt hvad du har på een gang. Giv ham lidt af gangen, sådan at hver gang i er sammen, så kan du overraske ham med noget nyt.

Han bliver helt sikkert hooked!

Piger, til sidst er det der betyder noget, at du viser ham at du elsker dig selv, og at du klarer dig helt fint med ham, eller uden ham!