Skip to Content

6 Ubestridelige Tegn På At Du Dater En Ærlig Fyr

6 Ubestridelige Tegn På At Du Dater En Ærlig Fyr

Jeg kan ikke forestille mig hvad du har gået igennem for at finde en ærlig fyr i et hav fyldt med giftige fyre.

Og når du finder ham (eller når du tror du har fundet ham), er du stadig ikke istand til at stole fuldt ud på ham, fordi du er blevet snydt før.

Du begynder at observere hans opførsel og leder efter tegn på at han vil bevise eller afkræfte dine formodninger. Og når du finder noget, er du stadig ikke 100% sikker på dine tanker.

Men, alt håb er ikke tabt. Her er 6 ting som alle ærlige fyre har til fælles, og kan hjælpe dig med at skelne en ærlig fyr fra en giftig løgner.

1. Han ser dig i øjnene

par ser på hinanden

Hvis den fyr du dater konstant søger øjenkontakt med dig, betyder det at hans samvittighed er ren, og han har ikke noget at skjule.

Folk har en tendens til at undgå øjenkontakt når de skjuler noget, fordi de føler sig sårbare foran dig.

Så hvis du kan se at han ser dig i øjnene når i taler, og specielt når han taler om sig selv, betyder det at han er ærlig, og du bør aldrig stille spørgsmålstegn ved hans intentioner.

2. Han er ikke utro

Hvis ham du dater ikke tidligere har været utro, er der en god chance for at han har været ærlig i hans tidligere forhold, ligesom han også er med dig.

Sug alle hans ord til dig, når han taler om hans fortid, og du vil finde ud af hvem han er.

Men, hvis han har været utro tidligere, så betyder det ikke at han vil gøre det samme med dig. Hvis det er tilfældet, så spørg ind til detaljerne, og om hvordan han har det med det.

Hvis han angrer, betyder det at han fortryder det, og at han ikke har tænkt sig at gøre det igen.

3. Han skjuler aldrig hans telefon

Ungt par ser onlineindhold i en smartphone

En ærlig fyr vil aldrig gemme hans telefon når han er sammen med dig. Han vil ikke skjule den i hans lommer hele tiden, eller lade være med at besvare opkald.

En ærlig fyr vil altid have hans telefon et synligt sted, og vil ikke være bange for at vise dig billeder eller videoer på hans telefon.

Du kan teste ham ved at bede ham om at vise nogle af hans billeder på hans telefon, eller noget andet interessant, hvis han gør det, så er han ærlig overfor dig.

Men hvis han siger at der ikke er noget underholdende på hans telefon og nægter at vise det til dig, skjuler han måske noget for dig.

4. Han er ydmyg

En ærlig fyr er ydmyg. Punktum. Han praler aldrig af hans resultater, arbejde eller hans løn. Han er altid ydmyg, uanset omstændighederne.

Ydmyghed og ærlighed går hånd i hånd. Du kan ikke være ydmyg hvis du ikke er ærlig, og omvendt.

Og dette er egenskaberne hos en rigtig gentleman som kender hans værdi og som ved hvordan man behandler en kvinde.

5. Han kommer aldrig med undskyldninger

forelsket par putter på en sofa

Et andet tegn på ærlighed er at han er kosistent i hans beslutninger. Ringer han når han siger at han vil? Kommer han altid til tiden? Holder han hvad han lover?

Din fyr er ærlig hvis han altid prøver på at komme til tiden, og aldrig kommer med undskyldninger for at være sent på den, eller andre faktorer der på en eller anden måde har forhindret ham i at holde hvad han havde lovet.

6. Han holder virkelig af dig

En ting er at holde af en og udtrykke det med ord, men noget helt andet at vise det med handlinger. Hvis din fyr gør alt for at vise dig hvor meget han holder af dig, er han helt sikkert ærlig overfor dig.

Det er virkelig svært at behandle en med respekt og værdsættelse hvis du ikke er interesseret i personen.

Hvis din fyr behandler dig med omsorg, vil du være hans førsteprioritet, og han vil gøre alt for at du føler dig tryg og elsket sammen med ham.

Han vil ganske enkelt ikke være i stand til at lyve overfor dig, da han vil dirigere al hans energi over på at sikre at du føler dig speciel og på ikke at bedrage dig.

Og hvis du stadig ikke er sikker, så lyt til din intuition og følg dit hjerte.