Skip to Content

Hvis Din Kæreste Har Disse 7 Kvaliteter, Skal Du Gifte Dig Med Ham Lige Nu

Hvis Din Kæreste Har Disse 7 Kvaliteter, Skal Du Gifte Dig Med Ham Lige Nu

1. Han kan ikke lide at springe trin over

Han skyndte ikke på tingene. Han ved, at gode ting tager tid, så han sørgede for, at I tog jer god tid til at lære hinanden at kende, og det er det bedste at gøre.

Det er nemt at forveksle begær med kærlighed, især tidligt i et forhold. Det ved han godt.

Det er derfor, han tager det langsomt. Han er ikke kun tiltrukket af dig, han vil også lære dig at kende indefra.

2. Han er følelsesmæssigt intelligent

Hvis din kæreste er følelsesmæssigt intelligent, skal du være klar over, at du er stødt på en sjældenhed. I en verden af spillere er han den, der vil være åben og ærlig omkring sine følelser.

Kommunikation er udgangspunktet for ethvert forhold, og du vil ikke have nogen problemer på det område. Han vil altid være der for at lytte, men han vil heller ikke have noget problem med at betro sig til dig.

3. Han ved, hvordan man får dig til at grine

En god sans for humor er ikke noget, der skal undervurderes. Det er derfor, vi starter med det øverst på listen. Livet er hårdt, som det er, og vi har ikke brug for nogen, der trækker os yderligere ned.

Hvis din kæreste kan få dig til at grine på din værste dag og vride sig ud af et skænderi ved at få dig til at fnise, er han helt sikkert en, du skal beholde.

En fælles sans for humor er også en af indikatorerne for, at I er kompatible, og at I kan forbinde jer intellektuelt. Et helt liv med en, der elsker at gøre dig glad, lyder ikke så dårligt, gør det?

4. Han tager sig tid til dig

Han er langt forbi alle de barnlige lege. Han vil ringe og sms’e og holde kontakten, ikke hele tiden, men regelmæssigt.

Han vil tage sig tid til dig, uden at du behøver at bede om det.

Han vil lægge planer for at se dig, uanset hvor travlt eller hektisk hans liv bliver. Du er hans sikre havn.

Han føler sig gladest og mest rolig, når han er lige ved din side.

5. Han ser ingen grund til at være venner med sin eks

Han har styr på det hele, og forholdet til dig er hans førsteprioritet. Han bærer ikke på nogen følelsesmæssig bagage eller blander fortiden sammen med nutiden.

Han ved, at hvis han holder kontakten med sin eks, vil det kun ødelægge det, I har nu, og det vil han ikke risikere.

6. Han er fordomsfri

En mand, der tror, at han altid har ret, vil altid opføre sig overlegent. Han vil aldrig indrømme, at han har begået en fejl, og han vil ikke have noget problem med at skyde skylden på dig.

Heldigvis er du sammen med en, der respekterer din mening. Han er altid interesseret i at høre, hvad du har at sige om enhver sag.

Han ser aldrig ned på dig, og han løber ikke fra sine fejl.

Han ved, at han ikke er fejlfri, og at det mindste, han kan gøre, nogle gange er at undskylde. Han ved, at du vil gøre det samme.

I er et perfekt par, fordi I aldrig lader jeres problemer være større end den kærlighed, I har til hinanden.

7. Han er investeret

Kompatibilitet kan kun få jer så langt. Hvis I ikke begge er klar til at investere i forholdet og få det til at fungere, kommer I ikke til at få det til at fungere.

Hvis du har en mand ved din side, som gengælder alle dine anstrengelser, er du en heldig dame. Han er engageret i dig og jeres forhold, og uanset alle de bump på vejen, I måtte møde, er han der for at blive.