Skip to Content

4 Ting, Du Gør I Dating, Der Får Dig Til At Se Desperat Ud

4 Ting, Du Gør I Dating, Der Får Dig Til At Se Desperat Ud

Det smarte ved desperat adfærd er, at den person, der gør det, er den sidste, der opdager symptomerne.

Du opfører dig faktisk på denne måde ubevidst – du holder fast i den anden person i et forsøg på at holde ham i nærheden.

Men i virkeligheden opnår du det modsatte: Du giver ham lov til at tage dig for givet, du giver ham lov til at behandle dig, som han vil, og derfor jager du ham væk.

Så hvad er det egentlig, du gør, når du dater, uden at være klar over det, som får dig til at se desperat ud?

Altid række ud først

Lad os være ærlige. Hvordan ville dit forhold se ud, hvis det ikke var dig, der trak i alle trådene? Ville du nogensinde høre fra din kæreste, hvis det ikke var dig, der tog initiativ til det hele?

Du er måske tilfreds med, at fyren næsten altid svarer på dine sms’er, men sandheden er, at det er dig, der tager kontakt til ham hver gang.

Det er dig, der sender ham sms’er, ringer til ham og inviterer ham ud. Det er dig, der hele tiden foreslår aktiviteter sammen og gør en indsats for at gøre jeres tid sammen så interessant som muligt.

Det værste er, at du ikke tøver med at sende ham en dobbelt eller tredobbelt sms, når han ignorerer din første sms.

I bund og grund er hele jeres forhold baseret på, at du jagter ham, og at han indvilliger i at mødes med dig fra tid til anden.

Prøv dette eksperiment til en forandring. Lad være med at kontakte ham først i et par dage.

Jeg foreslår ikke, at du gør det for at gøre ham bange for at miste dig.

Jeg vil bare have dig til at se, om han vil bemærke dit fravær og være den, der tager initiativ til kontakt, eller om jeres forhold vil fise ud uden dit initiativ.

Giver endeløse nye chancer

En anden ting, du gør, som får dig til at se desperat ud i et forhold, er at give alle de der chancer igen.

Hver gang din partner begår en fejl, som han uden tvivl er ansvarlig for, kan du ikke vente med at tilgive ham.

Han behøver ikke engang at give dig en ordentlig undskyldning – du vil finde en undskyldning for hans opførsel. Sandheden er, at du gerne vil tilgive ham, selv når han ikke siger undskyld.

Så du leder efter antydninger af, at han fortryder, og frikender ham for hans synder. Du lader som om, at noget, han gjorde, ikke sårede dig så meget, og at alt er fint, selv om det tydeligvis ikke er det.

Lad mig fortælle dig, at denne adfærd ikke går ubemærket hen. Faktisk giver du ham grønt lys til at blive ved med at skade dig, uden at det får nogen konsekvenser.

Aktivitet på sociale medier

Mange mennesker vil fortælle dig, at sociale medier ikke betyder noget, når det kommer til romantiske forhold.

Der er trods alt mange par, som ikke promoverer deres kærlighed på de sociale medier, men som alligevel har de lykkeligste romancer i det virkelige liv.

Men uanset om du kan lide at indrømme det eller ej, er sandheden, at en stor del af moderne dating drejer sig om sociale medier.

Det er netop derfor, at din aktivitet der kan være en indikator for din desperate adfærd.

Det eneste, du skal gøre, er at sammenligne den måde, du og din partner opfører jer på.

Bare for at gøre det klart, så taler vi ikke om en mand, der simpelthen ikke bruger nogen af de sociale platforme eller blot er en passiv tilskuer.

Vi taler om en fyr, der poster Instagram- og Snapchat-historier. En mand, der følger en masse piger og tydeligvis er bekymret for sit omdømme på de sociale medier.

Men du er ingen steder at finde på hans profiler. Det er, som om han ignorerer din eksistens og er ligeglad med, hvad du laver der.

Du, derimod, er den første til at se hans historier, du liker og kommenterer alle hans statusopdateringer og fotos, og alt, hvad du poster, er rettet mod ham.

Overdrevent tilgængelig

Et af de mest åbenlyse tegn på, at du virker desperat, er, at du altid er tilgængelig. Du ved ikke, hvordan man siger “nej”, og du er klar til at flytte bjerge bare for at se eller behage denne mand.

Nej, jeg siger ikke, at du skal spille ham et puds og fortælle ham, at du har travlt, når du faktisk ikke har det.

Jeg råder dig ikke til at spille kostbar og omlægge dine planer i sidste øjeblik bare for at forvirre ham.

Men du skal heller ikke vise ham, at han altid kan have dig til sin rådighed. Så snart denne mand bevæger sig en tomme mod dig, er du klar til at løbe i armene på ham.

Det er dig, der finder tid til at se ham, kan passe ham ind i dit skema og aflyser planer for hans skyld. Omvendt gengælder han aldrig tjenesten og bliver ved med at behandle dig som sin sidste udvej.