Skip to Content

3 Tegn På, At Du Ikke Er Andet End Hans Pige Til At Komme Tilbage

3 Tegn På, At Du Ikke Er Andet End Hans Pige Til At Komme Tilbage

Hvis din kæreste for nylig er kommet ud af et langvarigt forhold, er det helt normalt, at du spekulerer på, om det virkelig er slut mellem dem to.

Du ved, at de fleste mennesker tager tid om at komme over et forhold og finde en anden, og det skræmmer dig. Du ved ikke, om din kæreste har givet sig selv nok tid til at sørge over sit tidligere forhold og bearbejde bruddet, før han mødte dig.

På den anden side går forholdet mellem jer to rigtig godt, så du ved simpelthen ikke, hvad du skal tænke. Er han virkelig kommet sig over sit tidligere forhold, eller lader han bare som om, at han er kommet videre med sit liv?

Bruger han dig for at komme over hende og for at gøre hende jaloux, eller er han virkelig klar til noget seriøst? Det er alle de spørgsmål, der hele tiden går gennem dit hoved, men svarene er ingen steder at finde.

Så hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kun tjener som rebound-pige for din kæreste, er her 3 klare tegn på, at du gør det.

1. Hans ekskæreste er stadig en del af hans liv

Det er helt normalt for et eks-par at forblive i et venskabeligt forhold, og det er det samme med din kæreste og hans ekskæreste. Det behøver ikke at betyde noget, at de er blevet på god fod med hinanden.

Men det er én ting, hvis de er høflige over for hinanden, når de tilfældigvis mødes, og en anden ting, hvis de ringer til hinanden af en eller anden grund. Hvis hun stadig spiller en aktiv rolle i hans liv, er det ret sandsynligt, at tingene mellem de to ikke er helt slut.

Hvis din kæreste stadig hænger ud med sin eks eller med hendes venner og familie regelmæssigt, er det muligt, at han stadig ikke er klar til at komme videre med sit liv, og at han ønsker at blive i hendes, på den ene eller anden måde.

Du kan ikke forvente, at han lader som om, at hun og alle omkring hende aldrig har været en del af hans liv, men hvis han opfører sig som om, at de to aldrig har afsluttet tingene, bør det få alarmklokkerne til at ringe for dig.

En anden ting, der kan tjene dig som et rødt flag, er det faktum, at han konstant løber ind i sin ekskæreste.

Er det virkelig en tilfældighed på grund af de ens vaner, de udviklede, mens de var i et forhold, eller måske har han en trang til at se hende, men vil ikke indrømme det, så han får det hele til at ligne en tilfældighed?

2. Han taler om hende hele tiden

Hvis din partner har været i et langvarigt forhold med nogen, må du acceptere, at denne person var en stor del af hans liv.

Derfor skal du ikke være generet, hvis han nævner hende fra tid til anden, når hun er relevant for en eller anden begivenhed fra hans fortid, som han ønsker at dele med dig. Men det betyder ikke, at han bør tale om hende hele tiden.

Hvis han bliver ved med at nævne sin ekskæreste uden nogen som helst grund, kan det være et af tegnene på, at du sidder fast i et usundt rebound-forhold. Det kan betyde, at han sandsynligvis tænker på hende hele tiden og ikke kan lade være med at nævne hende.

Hvis du konstant føler, at han sammenligner dig med hende, og hvis du føler, at du skal konkurrere med spøgelserne fra hans fortid, er du uden tvivl bare hans rebound-pige.

3. Han er for ivrig efter at vise dig frem i offentligheden

Når du første gang møder en fyr, der ønsker at gøre jeres forhold så offentligt som muligt, tager du det som regel som et godt tegn. Du tror, at han er vildt forelsket i dig, og at han er stolt af at have sådan en kæreste, og at han ønsker, at alle omkring ham også skal vide det.

Men det er ikke altid så godt et tegn. Ethvert forhold har sit eget tempo, og hvis din kæreste vil have tingene til at gå for hurtigt, skal du spørge dig selv, hvad han prøver at bevise og over for hvem.

Han har præsenteret dig for alle sine venner og familie, og han bliver ved med at lægge billeder af jer to ud på alle de sociale medier, men er det muligt, at han kun prøver at gøre sin ekskæreste jaloux? Investerer han mere energi i at få jeres forhold til at se godt ud udefra i stedet for at forbedre det for alvor?

Hvis dette er tilfældet, er det sandsynligt, at din kæreste bare ønsker sin ekskæreste opmærksomhed. Han vælger ikke selv hvilke måder at få den på, og han er klar til at gøre alt, hvad der skal til, bare for at hun finder ud af, at han er helt ovre hende.

Den barske sandhed er, at du måske bare er hans redskab til at gnide sin nye lykke i ansigtet på hende.