Skip to Content

Før Du Forelsker Dig I En Utrolig Selvstændig, Men Vanvittig Følelsesmæssig Pige, Skal Du Vide Dette

Før Du Forelsker Dig I En Utrolig Selvstændig, Men Vanvittig Følelsesmæssig Pige, Skal Du Vide Dette

Hun klarer sig selv. Hun har altid selv vidst hvad hun behøver og hvad hun vil. Hun har aldrig fået noget serveret på et sølvfad. Hun har selv tjent til alt i hendes liv, med hårdt abejde og stædighed.

Hun er ikke bange for at gøre tingene selv. Hun har været igennem alt og det har lært hende at den eneste person hun kan stole på er hende selv.

Det er ikke nemt for hende at åbne sig for nogen, og lade dem elske hende. Hende, som har lært at gøre alt selv og aldrig har været afhængig af noge, kan ikke forestille sig at midste hende selv et rod af forvirrende følelser overfor en anden.

Men tro det eller ej, hun kan elske, og hendes kærlighed er den samme som hende – utrolig selvstændig og vanvittig følelsemæssig. Når hun forelsker sig, er det noget der varer lige så længe du ikke selv ødelægger det ved at gøre noget egoistisk og dumt. Hun vil aldrig være den der bryder hendes løfte om at elske dig.

Det ødelægger hende fordi på den ene side, vil hun give alt af sig selv til en der fortjener det, men hun vil ikke miste den hun er. Ser du, det er så svært at elske hende, men det er det værd.

Hun er bange for at hun falder over en som ikke vil være i stand til at forstå hende og give hende den plads hun har brug for. Hun er bange for hun bliver afhængig, og at hun mister hendes sande jeg, men på samme tid, vil hun give denne særlige person alt af hende. Hun ønsker at inkludere ham ik hendes liv. Hun vil have at de går samme vej og kæmper sammen. Selvom det er sindsygt skræmmende, så vil hun det.

Hendes tanker er det største problem her. Hun forsøger at tie det. Hun forsøger at kæmpe med hendes fornuft som fortæller hende at hun ikke har brug for nogen. Den fortæller hende at hun allerede er komplet og hun kan blive ødelagt af en, mens hendes hjerte også kæmper for at vinde. Hendes hjerte, hendes følelsesmæssige side, som er lige så stærk som den fornuftige, vil at hun giver efter for fornøjelser og kærlighed.

Og så tager hun sig selv i at holde ham tæt, kramme ham, kysse ham, fuldstændig give alt af hende selv til ham. Alt andet betyder ingenting. Hendes kamp med fornuften og hjertet er slut. Hun er nu afhængig af hans kærlighed. Hun er nu afhængig af hans kærlige berøring og ord. Hun er foreslket nu.

Det er her hun bliver skrøbelig. Det er der hun mister sig selv fordi hun ingen kontrol haar. Hun er fuldstændig eksponeret for dig. Hun er pludselig klar over den situation hun er i. Hun har lukket dig ind. Hun stolede på dig, og du kan nemt skade hende. Så, hun trækker sig.. Hun opbygger denne følelsesmæssige væg omkring sig selv, fordi hun indså at hun er fuldstændig nøgen, udstillet og i din nåde.

Hun er bange. Kun at være selvstændig eller følelsesmæssig er umuligt for hende. Hun kan ikke kun vælge en ting, og alligevel er det umuligt kun at være en. Hun skal finde balancen. Hvis hun er selvstændig, higer hun efter kærlighed, og når hun elsker savner hun hendes frihed.

Hun skal være tro mod sig selv. Hun skal forblive selvstændig og stole mest på sig selv. Hun ved at hendes beslutninger er bedst for hende. Hun ved at hendes hjerne ikke snyder hende, men hun må ikke være så bange for kærlighed. Du skal vise hende at der er en balance mellem de to. Du skal gøre hende opmærksom på at selv om hun forelsker sig, mister hun ikke sig selv. Hun mister ikke evnen til at træffe hendes egne beslutninger.

Hjælp hende med at være den hun er og omfavne hendes følelsesmæssige side, fordi det er også en del af hende – ikke kun hendes fornuft.

Hun er en stærk kvinde. Hun er en følsom kvinde. Hun er en perfekt blanding af de to.