Skip to Content

25 Tegn På At Han Er Bange For Hvor Meget Han Kan Lide Dig

25 Tegn På At Han Er Bange For Hvor Meget Han Kan Lide Dig

Har du nogle gange tænkt på hvorfor han opfører sig så distanceret? Du tror ikke umiddelbart at han kan lide dig så godt som du først troede. Men tro mig, det behøver ikke at være tilfældet.

Fyre er ikke som os. De fleste af dem er ikke vant til at udtrykke deres følelser, og de er faktisk bange for de nye følelser som kommer op inde i dem.

Mænd ville have sagt noget som: “Jeg er en macho mand, kærligheden kan ikke erobre mig!” Og derefter BOOM, pludselig er de helt og fuldstændigt for elsket i dig.

Og husk, han er ikke distanceret – han er bare overvældet af de nye følelser og han ved måske ikke hvordan han skal håndtere dem. så , når det er sagt, så bemærk hvad jeg skriver nu.

Her er 25 tydelige tegn på at han kan lide dig, men han er bange for at lytte til sit hjerte og give efter for hans følelser.

1. Han stirrer

Du kender følelsen af at der er nogen der stirrer på dig? At han kigger på dig? Du ved at han stirrer på dig, og han tænker på hvor heldig han er med at have dig. Ja, du ved, det føles sååå godt.

Du løfter ikke hovedet fordi du ikke vil ødelægge øjeblikket. Hvis han indser at du har opdaget det, og han ved at han stirrer på dig, så stopper han fordi han er bange for at indrømme det overfor dig og sig selv at han kan lide dig.

2. Han er blevet såret før

Nu og da så nævner han at han er blevet såret før, og at han vil gøre alt i verden for at undgå at det sker igen. Det er derfor han ikke kan give sig helt hen i forholdet. Han er bange for at du vil såre hans hjerte, som hende før dig gjorde.

Og det er helt normalt. Sæt dig i hans sko. Hvis en mand havde knust dit hjerte, ville du så stole på nogen lige med det samme igen, eller vil du tage det stille og roligt indtil at du var helt sikker på at det samme scenario ikke skete igen?

3. Skal jeg, eller skal jeg ikke?

Dette er et tydelig tegn på at han er interesseret, men er bange. Det ene øjeblik er han kærlig, rar og omsorgsfuld, og det næste er han fjerne og kold. Det virker som en endeløs kamp indeni ham.

Vil han fortælle dig om det eller ej? Han sender dig blandede signaler, og du er ikke sikker på hvordan du skal reagere. Lader du ham gå fordi du tror han leger med dine følelser, eller har du tænkt at give ham lang tid nok til at komme frem og sige “Jeg kan godt lide dig!” Det er op til dig!

4. Han er sammen med dig

Han tager dig med ud, han inviterer dig over til en film, og så videre. Dette betyder at han kan lide dig.

Hvis han ikke gad bruge tid med dig, eller hvis han kun var interesseret i dig på grund af sex, ville han ikke ringe til dig for at tage dig med på date, eller bruge så meget tid sammen som i gør. Han har det godt med at være omkring dig, men han vil ikke indrømme det overfor dig, endnu.

5. Han vil ikke tage det første skridt

Du er overbevist om at han kan lide dig. Alle tegnene er krystal klare, men han vil ikke tage det første skridt. Du ved at det er sådan det er på grund af den måde han ser på dig, den måde han taler til dig på.

Lad os indse dette: når en mand kan lide dig, så ved du det bare, du kan mærke det. Og som jeg allerede har sagt, hvis han ikke tager det første skridt, til trods for at han gerne vil, er han helt sikkert bange for at gøre det.

Der er en der har knust hans hjerte, eller måske er han lidt bange for dig, eller måske syntes han at du er for god til ham. Så snart du indser hvad årsagen er, så lad ham vide at det er OK at han nærmer sig dig, og at du vil at han gør det.

6. Han er nervøs omrking dig

Er det nogle gange sket at han har sagt ting uden at tænke sig om, eller at han bare opfører sig lidt mærkelig? Der er noget han er nervøs for, men du er ikke sikker på hvad. Vel, min ven, det er et tegn på at han kan lide dig, men er nervøs.

Han er bange for at han kommer til at gøre eller sige noget dumt, som vil ødelægge tingene.

Han vil gøre alt perfekt. Det er som når du gør noget af stor betydning for dig, når du holder af en, så er det normalt at du er en smule nervøs og dine håndflader er svedige, fordi du ønsker det bedste udfald. Det er det samme med ham, men resultatet her er dig.

7. Hans venner ved det, men du gør ikke?

Dette er det største og mest åbenlyse tegn på at han er bange for hvor meget han kan lide dig. Hvis du er et “hot tema” blandt hans venner, så er du sikker min pige!

Hvis han taler med sine venner om dig så betyder det at han virkelig kan lide dig, fordi han vil ikke tale serisøst om en pige til vennerne hvis han ikke har en plan om at være sammen med dem. Hvis hans venner fortæller dig alt det, er du en heldig pige.

8. Han rødmer når du er omkring ham

Jeg ved at i kvinder tror i er de eneste der kan rødme. Det er så forkert! Mænd har også en tendens til at gøre det foran piger som de kan lide.

Hvis du ser ham rødme mens han fortæller dig sin livshistorie, er det et tegn på at han kan lide dig, men er bange for at indrømme det. Det betyder at han virkelig kan lide hvad du tænker om ham, og han vil gerne give dig det bedste indtryk.

Det du har brug for at gøre er at få ham til at føle sig tryg, og stille ham spørgsmål. Det vil føre din date i den rigtige retning!

9. Han sveder

Vi har alle en tendens til at svede når vi står overfor nye udfordringer, så du kan jo bare forestille dig hvor ængstelig og svedig din mand bliver når i skal på den første date. Han vil forsøge at være den bedste version af sig selv foran dig, men på samme tid, vil han vise alle symptomer på nervøsitet.

Vær ikke for hård mod ham. Forsøg at berolige ham ved at le af hans vitser eller stille spørgsmål til hans liv. Han viser dig tegn på at han kan lide dig, men han er bange for at indrømme det. Vær rar at respektere det. Måske er han alligevel den rigtige.

10. Han giver dig komplimenter   

           

Alle ved hvad det betyder. Hvis en mand giver dig komplimenter, er det et tegn på at han kan lide dig. Han gør det sådan at han kan se din reaktion.

Og du må indrømme, at det føles rart når en mand du er på date med fortæller dig hvor fantastisk du ser ud i den stramme kjole. Åh jeg kunne have lyttet til det hele dagen. Hvad med dig?

11. Han åbner døren for dig

Det er også et tegn på at han kan lide dig, men det er også et tegn på at han er en gentleman. Lad os indse det damer – der findes ikke så mange mænd af den kaliber længere.

Alle mænd omkring os er tit idioter der blot vil lave ingenting. Hvis han gør alt dette på den første date og de dates der kommer derefter kan du betragte dig selv som heldig, fordi han er en keeper.

12. Han griner af dine vittigheder

Det er ikke nødvendigt at du er god til at fortælle vittigheder, han vil stadig grine af dem. Det er et velkendt tegn på at han kan lide dig, men er bange for at indrømme det.

Han forsøger bare at skabe en hyggelig atmosfære for jer, og grine af dine vittigheder er det første skridt i den retning. Hvis du får positive tilbagemeldinger, og vil være istand til at slappe af og nyde resten af aftenen. Der er bare nogen der er født til at gøre vores dage bedre, ikke?

13. Han lytter til dine problemer

En mand som lytter til dine problemer vil ende med at blive en god partner. Det er tegn på at han er interesseret, men er bange for at fortælle dig det fordi han er bange for at du bakker ud.

Han viser at uanset hvad der sker, så vil han være der for dig, og han vil beskytte dig fra dårlige mennesker og hændelser. Du vil være velsignet med en mand som ham i dit liv, så sørg for at du også støtter ham.

14. Han afbryder øjenkontakten

Kropssprog er utrolig vigtigt, specielt hvis vi netop er begyndt at gå på date med en, i de øjeblikke ved vi ikke om han kan lide os eller ej. Hvis du opdager at han ser på dig, og han bryder øjenkontakten, er det et tydeligt tegn på at han elsker dig, men er bange for at fortælle dig det.

Faktisk, måske bliver han aldrig modig nok til at sige de ord til dig personligt. Måske vil han have det meget bedre med at tekste dig at han elsker dig, og at han holder af dig.

Det er uanset hvad et tegn på ægte kærlighed, men også et tegn på at han stadig er nervøs omkring dig. Jeg vil vædde med at du kender nogle gode teknikker der kan få ham til at slappe af, gør du ikke?

15. Han inviterer dig ikke på date

Du tænker måske på hvor det kan være et tegn på at han kan lide dig, ikke? Søde pige, du må forstår at det nogle gange er de bedste fyre de generte fyre. Måske har han forsøgt at invitere dig ud i flere dage, men han har ikke fundet det rigtige tidspunkt til at gøre det.

Slet ham ikke fra listen med det samme. Giv ham en chance. Måske er han den sødeste mand du nogensinde vil møde. Og måske vil han gøre dig til den lykkeligste kvinde på jorden.

16. Han virker beskyttend

Hvis du har et problem, vil han gøre selv det umulige for at løse det, det er sådan han viser hans kærlighed til dig. Det er et af de mest åbenlyse tegn på at han elsker dig. Han har bare brug for lidt tid til at få styr på sine følelser.

Og tro mig, det tager meget mere tid at indrømme at han elsker dig. Sådan er mænd, og det er nødvendigt at vi forstår det. Men hey, det er trods alt derfor vi kan lide dem!

17. Han sender dig beskeder

En mand som kan lide dig vil gerne vide hvordan din dag var. Måske skriver han til dig og siger godmorgen, eller han kan inviterere dig til frokost i pausen. Han vil bare bruge så meget tid med dig som muligt.

Det er et tegn på at han kan lide dig, men er bange for at indrømme det. Han vil bare lære dig bedre at kende før han bryder sig fri og siger de 3 skønne ord: “Jeg elsker dig!”

18. Han virker jalous når andre mænd er i nærheden af dig

Selv om i ikke er et officielt par, vil han stadig være jalous når en anden mand er i nærheden af dig. Han ser dig som en potentiel kæreste, og derfor har han det ikke så godt når en anden kommer for tæt på dig.

Han forsøger at beskytte dig mod alle mænd, og ønsker at du er den eneste. Det er tegn på hvor meget han kan lide dig, men han er for fej til at indrømme det.

Han vil hellere jage andre mænd der er omkring dig væk, end at indrømme sine følelser for dig. Hvad kan jeg sige? Mænd er komplicerede.

19. Han vil ikke sætte en mærkat på forholdet, men det er tydelit at han kan lide dig, med den måde at han ser på dig på

Når du er omkring ham, har han altid øjne som en hundehvalp, og han kan ikke få øjnene fra dig. Han syntes du er den perfekte kvinde, og han vil at du skal være en del af hans liv.

Han elsker dig hele vejen fra dit smil til dine øjne og din søde stemme. Faktisk så er denne mand forelsket op over ørererne i dig, men han er bange for at indrømme det, selv overfor sig selv.

20. Han nævner aldrig andre kvinder

Det ser ud som om at han har fundet det han har været på jaft efter, og han har ikke behov for at tale om eller med andre kvinder. Foreløbig er han kun interesseret i dig, og kan ikke gøre for det.

Hans venner driller ham, men han er ligeglad. Han vil kun have en kvinde i hendes liv, og den kvinde er dig!

21. Han giver dig al sin støtte

Når du har et problem, eller hvis du går igennem en vanskelig fase i dit liv, er han der for at trøste dig. Han ved at det er vigtigt at være sammen med en der er glad, så han gør sit bedste for at være sammen med dig når du har brug for ham. Han er en mand du virkelig kan stole på, og han har ikke noget imod at gå en ekstra mil for dig.

22. Han er opmærksom på detaljer

Hvis han kan huske din hunds navn eller hvor du sidst var på ferie, så betyder det at han har følelser for dig.

Hvis en mand ikke er interesseret i dig, vil han ikke gøre en indsats for at huske ting, men dette er et tydeligt tegn på at du virkelig betyder meget for ham, og at han er interesseret i dig.

23. Hans venner afslører hans hemmelighed

Hvis hans venner fortæller dig at han kan lide dig, er der ingen tvivl om at det er rigtigt. Han vil fortælle dem om en han kan lide, og i dette tilfælde er det dig.

Så nu er det op til dig om du vil give ham en chance, eller om du vil ødelægge hans skrøbelige hjerte. (P.S. Håber ikke du er så hjerteløs)

24. Han er trist når du er trist

Hvis du er ked af det på grund af at der er sket noget dårligt, vil han dele din sorg. Hvis han kan lide dig vil han være istand til at være glad og til at le hvis du er deprimert og trist.

Dette er en mand som virkelig kan lide hans pige, og han er definitivt værd at give endnu en chance. For ikke at nævne at han er ægteskabsmateriale, og han vil gøre alt hvad han kan for at gøre dig til den lykkeligste kvinde i verden.

25. Han siger ikke til dig at han kan lide dig

Han kan ikke længere være sammen med dig uden hele tiden at fortælle dig hvad hans virkelige følelser er, så han bryder isen og siger det. Han fortæller dig at han er forelsket i dig, og han vil blive glad hvis du kan give ham en chance.

Han kan lide dig så meget at han glemmer hvor genert han egentlig er omkring piger. Og jeg behøver vel ikke at fortælle dig at dette er det mest åbenbare tegn på at han er faldet pladask for dig.

Dette er blot nogle af de tegn han giver for at vise at han kan lide dig, men at han er bange. Den bedste måde at finde ud af om en mand kan lide dig på er at spørge ham direkte. Men hvis du ikke er modig nok, kan du stole på disse tegn på mænds tankegang når de kan lide nogen.

Pointen er at du vil mærke det hvis han virkelig kan lide dig eller ej. Dette kan hjælpe dig hvis du har problemer med at finde ud af om han kan lide dig eller ej.

Hvis du ikke er helt SIKKER på at han kan lide dig, så hæng på lidt endnu, og han vil snart åbne sig og give slip på hans følelser for dig. Det er kun et spørgsmål om tid!