Skip to Content

Hvis Din Mand Gør Disse 10 Ting, Er Han En Giftig SOCIOPAT

Hvis Din Mand Gør Disse 10 Ting, Er Han En Giftig SOCIOPAT

Det er det der skete for mig, så jeg ved hvad jeg taler om. Jeg ønsker at dele min ekstrem smertefulde oplevelse. Jeg ønsker at åbne mit hjerte op og gøre mig sårbar foran jer alle.

Jeg gør det i håb om at min historie vil hjælpe andre til at bryde fri fra det helvede de går igennem, og som jeg brød fri fra.

Det tog mig lang tid at forstå hvilket monster jeg var gift med – det tog mig 4 år.

4 år med tårer, 4 år med lammende smerte, 4 år hvor jeg troede alting var min skyld.

Efter alt den tid er jeg ikke længere den samme. Han tog den del af mig som gjorde mig til den jeg er. Han stjal den fra mig, og gjorde mig til noget jeg ikke ønskede at være.

Noget han ville have jeg skulle være. En han kunne kontrollere – en udstillingsdukke forklædt som kvinde.

Hari var et totalt røvhul. En hjerteløs djævel. Han var ligeglad med alle i denne her verden, med undtagelse af sig selv.

Han var ligeglad med hans familie og venner. Egentlig så havde han ingen venner. Han tog også mine venner fra mig. Det var så udspekuleret, glat og jeg så det ikke.

Jeg kunne ikke bare gå på det tidspunkt. Selv da jeg begyndte at indse hvad han gjorde mod mig, kunne jeg ikke bare gå.

Det er ikke så let som man tror. Jeg ved at folk nogle gange dømmer kvinder som der bliver mishandlet fordi de stadig er sammen med deres misbrugere.

Disse mishandlede kvinder forsvarer til og med hendes misbrugere og laver undskyldninger for dem. Ja, det er let at have rollen som observatør og dømme disse kvinder.

en vakker kvinne sitter ved vinduet

Men, at leve i det og vågne op hver morgen med en mave fyldt med frygt og med skuffelsen skrevet i hele hovedet er noget helt andet.

Disse kvinder er bange for at gå, fordi de er vant til den dårlige behandling de får. De kender ikke til noget bedre.

Det er rart, fordi de til en vis grad har en form for sikkerhed, selv om det betyder at leve med overgreb. Disse giftige mennesker ved hvordan de kan narre dig til at tro de virkelig holder af dig.

De ved hvordan de skal give dig lige præcis nok opmærksomhed til at få dig til at blive. Og når de gør det bliver de til giftige sociopater, deres virkelige selv og den onde cirkel fortsætter.

Det er derfor du ikke kan forlade dem. Han fortsætter med at give dig håb om at han en dag vil ændre sig.

Det eneste disse kvinder kender til er mishandling. Når nogen råber og bander af dig hver dag bliver det til din hverdag. Efter noget tid vil fornærmelserne ikke chokere dig så meget mere.

Hans trusler og hans voldelige adfærd påvirker dig ikke lige så meget. Jeg mener, det påvirker dig, men du lever med det. Du ryster ikke længere foran ham men går igennem helvede indeni

Han giver dig en dosis af sig selv og det er fanget. Det er som om at du er en narkoman. Han har givet dig en smagsprøve et par gange og nu kan du ikke stoppe.

Du har brug for mere og mere, og han giver dig noget du tror du har brug for, noget du tror du ikke kan leve uden.

Når en narkoman bliver ædru, indser han hvad han gjorde mod sig selv.

Han indser hvor meget skade han har gjort på sin dyrbare krop og han indser hvor dum han var frem til det tidspunkt hvor han ikke kunne få nok. Det er enten at opgive narkotika eller dø. Det er det samme for dig.

Gå fra ham, eller dø langsomt men sikkert indvendigt.

Hvis din mavefornemmelse fortæller dig at der er noget galt og du føler at du er blevet fængslet, hvis dit sande jeg er i gang med at visne, eller hvis du er helt forsvundet, så bliver du psykisk misbrugt.

Alle de ting jeg beskriver er sandt, men de fleste af de kvinder som lever det liv kan ikke acceptere det eller er bange for det.

Hvis du stadig er bange for at tage skridtet mod at blive “ædru”, for at forlade sociopaten som stadig forgifter dit sind, husk dette…

Det er ikke meningen at kærlighed er sådan. Kærligheden er til for at råbe af dig fordi den har en dårlig dag.

Kærligheden er ikke til for at afpresse dig følelsesmæssigt. Kærligheden er ikke til for at gøre dig mindre værdig.

Kærligheden er ikke til for at knække dig.

Men de her mænd er alt andet end kærlighed. De råber og skriger og er respektløse. De ved ikke hvordan man elsker.

De ved hvordan de skal lade som om de elsker dig. De bruger deres manipulerende evner til at gøre dig helt uvidende om hvad der sker.

De har magten til at kontrollere dig, men kun indtil du vågner op fra det mareridt de har skabt og du indser at du fortjener og ønsker meget bedre end det du har nu.

Åbn øjnene, og red dig selv. Se hvad han gør mod dig, og gør præcis som mig, løb for livet.

1. Han manipulerer med dig og gør at du føler at det er dig som er vanvittig.

en mann og en kvinne krangler mens de sitter ved et bord

Det er hans favorit taktik, noget af det han gør bedst. Han gør at du tror på ting som ikke er rigtige. Selv om du tvivler på han først og konfronterer ham, vil han komme med så overbevisende undskyldninger at diskussionen kan vare i flere dage.

Han vil lade som om det ikke er noget særligt. Selv om du så ham skrive til en anden kvinde som helt klart er hans elskerinde, vil han overbevise dig om at tro på at det ikke er sandt. I begyndelsen vil du insistere på en forklaring på tingene, men efter noget tid med at høre de samme undskyldninger, vil du begynde at tvivle på dig selv. Du kommer til at tro at alt bare er i dit hovede, at du overdriver og overtænker situationen.

Det var hans plan hele tiden. For at få dig til at tro at du er vanvittig, og at han aldrig gjorde noget galt.

2. Han gør at du tror det hele er din skyld.

Han giver dig skyldfølelse. Han gør at du tror at det er dig der skal klandres for bogstavelig talt alt – både hans og dine fejl. Han er trods alt den perfekte og det er umuligt for ham at gøre noget forkert. Du er den som ikke kan noget, underdanig, og den sidste på listen.

Dette er sådan han følelsesmæssigt presser dig. Hvis han har problemer i hans liv giver han dig skylden ved at sige at du ikke elsker ham, eller at du ikke giver ham nok af din tid og det er derfor han har svigtet dig. Ikke fordi han er inhabil, men fordi du ikke prøver hårdt nok.

3. Han er en kontrol freak.

Han er besat af kontrol. Det er derfor han har isoleret dig fra resten af verden. Han ønsker ikke at du skal kunne kommunikere med andre end ham, sådan han kan made dig med hans giftige tanker og voldelige opførsel. Så du tror at der ikke er noget er er bedre for dig, du har bare det han giver dig.

Han ved også at han ikke kan holde på din opmærksomhed. Efter du er faldet for ham, ved han at han må gøre noget for at tvinge dig til at blive. For at gøre det, har han mestret at kontrollere enhver situation, så der ingen overraskelser kommer med. Det gør at du føler dig som en fange.

4. Han er virkelig en hykler

en mann og en kvinne sitter på sofaen og krangler

I begyndelsen vil han fremså som perfekt. Han vil flytte bjerge for dig og du ville gøre det samme for ham. Men efter noget tid vil han ændre sig og blive værre og værre. Han vil snyde, være utro, og han vil manipulere med dig. Han vil behandle dig som om du er den sidste på hans liste over prioriteringer, fordi det er du rent faktisk.
Og det ironiske er at det er meningen af du skal være perfekt og fejlfri hele tiden. Du skal tænke på din opførsel, og du skal være forsigtig så du ikke sårer ham på nogen som helst måde, mens han behandler dig som ingenting.

5. Verden drejer rundt om ham.

Han har brug for at være centrum af opmærksomheden og hele verden drejer sig om ham. Hvis du gør noget som ikke involverer ham bliver han sindsyg jealous og sørger for at du betaler de “fejl” du har begået.

Faktisk har han ikke sin egen identitet. Han har brug for dig til at øge hans ego og made ham med smiger, som egentlig er ret tragisk når man tænker over det.

6. Han respekterer ikke dine grænser.

Det er igen fordi han ikke respekterer dig nok til overhovedet at være interesseret. Vi har alle grænser, og vi siger alle stop når der er noget der er for meget for os. Vi har ting som vi kan klare og ting som vi hader.

Ja, han respekterer det ikke. Han mener han har ret til at sætte grænser for dig. Og selv om du er streng, og lader ham indse når det er nok, vil han ikke respektere det. Han vil overskride dine grænser hver gang han har lyst til det fordi han i det hele taget er ligeglad med hvad du har behov for eller tror.

7. Han lyver perfekt.

Sådan er han født. Stort set er alt hvad han siger en løgn. Han lyder så godt at du aldrig ville have tvivlet på ham, og han er konsekvent. Han bliver aldrig væk i det rod af løgne han laver. Selv om du tager ham i en løgn forbliver han rolig og samlet. Og han lyver sig hele vejen ud af situationen.

8. Han vil fortære dig langsomt.

en mann og en kvinne sitter ved et bord på en kafé og snakker

Han vil udnytte dig og han vil opbruge alt din energi. Det vil fortsætte lige så længe som han har brug for. Selv når du er fuldstændig drænet og ikke har mere at give, vil han lade dig være i en tid, lade op, for så at komme tilbage og brokke sig igen. Han vil inficere dig med hans gift og forhindre dig i at se hvor dygtig, stærk og smuk du faktisk er.

Hans hovedformål er at overbevise dig om at du ingenting er uden ham. Og for at opnå det, spiller han alle former for følelsesmæssige og psykologiske spil, bare for at forsikre dig om at han er alt du kan få. Hvis han forsøgte at forholde sig til dig på andre måder ville han forblive alene for altid.

9. Du kæmper med angst, og du ved ikke hvorfor.

Du er ængstelig, og du kan ikke finde ud af hvorfor. Ja, det er fordi det er hele forholdet der er dit problem. Han er problemet. Det er fordi du ikke føler dig god nok i forholdet, og du føler at han er respektløs og ond uden grund.
Du tror det hele er din skyld, og du giver dig selv skylden fordi han narrer dig til det. Du tror du er mindre værd, og du begynder faktisk at tro at du er heldig, heldig fordi du overhovedet har et forhold. Du er bange fordi du overanalyserer de små ting som burde være så enkle, du kan bare ikke se det endnu.

Han var bare sød overfor dig og han vil kun imponere dig. Han er ligeglad med andre mennesker, og er aldrig rar mod nogen. Tværtimod, han er utrolig uhøflig og ubehagelig. Det er fordi han ikke har brug for noget fra dem, så han kan ikke skjule sit virkelige ansigt og behandler dem dårligt.

Når han har brug for andres hjælp, slår han sin fulde charme til og får det selvfølgelig som han vil. Derefter er du bare en i mængden for ham, helt irrelevant og ikke-eksisterende.