Skip to Content

10 Ting, Som Alle Utro Partnere Har Til Fælles

10 Ting, Som Alle Utro Partnere Har Til Fælles

Selvom ingen kan lide at grave ind i en andens privatliv, noget er helt galt, hvis han er bange for at efterlade sin telefon uden opsyn, når han er sammen med dig.

For eksempel mænd, der er usikre, er mere tilbøjelige til at snyde. Utro mænd skaber problemer for kvinder, fordi efter et stykke tid begynder vi at tro at alle mænd er ens.

Selvom dette ikke er sandt, er det sandt at de mænd der er klar til at snyde, ofte har nogle fælles karakteristika.

1. Du må ikke røre hans mobiltelefon

Selvom ingen kan lide at grave ind i en andens privatliv, noget er helt galt, hvis han er bange for at efterlade sin telefon uden opsyn, når han er sammen med dig.

En mand, der ikke har noget at skjule vil efterlade sin mobiltelefon på bordet og gå på toilettet, selvom en pige sidder ved siden af telefonen.

En mand, der har problemer med at efterlade sin mobil ved siden af en pige, skjuler nok noget.

2. Han er usikker

Mænd kan blive usikker på grund af deres udseende, deres vægt, deres arbejde eller deres løn. Hvis han konstant er bekymret for at blive fyret eller mister sit hår, er selvtilliden selvfølgelig meget lav.

Alle disse ting kan forårsage behovet for en mand at være utro, vil hjælpe ham med at føle sig ønskelig igen.

3. Han er narcissistisk

Narcissistiske mænd er mere tilbøjelige til at snyde, fordi de mangler medfølelse og ser kvinder som objekter.

De er det vigtigste for sig selv, plus de tror, at de har ret til at gøre, hvad de vil.

De ser på kvinder som objekter. Men de har også brug for at få bevist at de er gode nok, og efter de hr fået det fra deres kæreste, vil de søge efter det hos andre kvinder.

Forsøg ikke at ændre sådan en mand, fordi det er umuligt.

4. Mangel på intimitet og ømhed

Det er en ting er, hvis din kæreste altid har været lidt kold, og det er svært for ham at give dig komplimenter og vise kærlighed.

Men hvis det kom pludselig, kunne det være et tegn på problemer. Den seksuelle handling er en ting og rigtig intimitet er noget helt andet.

Selvom I har et godt sexliv, er det muligt at være utro, fordi sex er en fysisk handling, mens det at vise ømhed er vanskeligere. Han er ikke længere så venlig som før, undgår kys, og jeres intimitet er ikke længere det samme – disse er alle tegn.

Hvis det sker, skal du tale med ham og fortælle ham, at du har brug for mere opmærksomhed.

Hvis han stadig hævder at han ikke har ændret sig, skal du være forsigtig. Noget kan ske.

5. Han flirter med alle

Hvis han er mere charmerende end han skal være, og han vil imponere hver pige han møder, kan han helt sikker være utro, en mand kan helt sikkert være charmerende og loyal, men pas på.

6. Han respektere ikke sin mor

En kvinde bør nøje se hvordan hendes partner opfører sig overfor hans mor. Hvis han ikke respekterer hende nok, vil han bestemt ikke respektere sin kæreste eller andre kvinder.

7. Han tror han er magtfuld og succesfuld

Succesfulde mennesker har større chance for at have en affære. Den nemmeste måde for en mand at forblive trofast er, hvis I opbygger jeres selvtillid sammen. På den måde bliver han ikke egocentrisk.

8. Han er pludselig begyndt at kritisere di

Pludselig irriterer hver eneste lille ting ham, den måde du spiser på, hvordan du går klædt.

Hvis han konstant kritiserer dig og fortæller dig hvordan du skal gøre noget, forsøger han sandsynligvis at få opmærksomheden væk fra sin dårlige opførsel.

9. Han bliver ved med at glemme ting

Har han glemt din fødselsdag, din yndlingsrestaurant eller en plan I lavede sammen? Eller han glemmer de løfter han har givet dig.

Hvis det viser sig, at dette sker for ofte, bør du overveje det som et signal.

10. Han tager ikke telefonen, hvis den ringer

Hvis han gemmer telefonen når nogen ringer til ham, eller ikke besvare hans opkald, er der en god grund til at være bekymret.

Måske ændrer din partner ofte telefonens adgangskode og “glemmer” sin mobiltelefon i bilen eller på arbejdspladsen. Tro på dine instinkter, når de fortæller dig, at noget er forkert, fordi de normalt har ret.