Skip to Content

10 Ting, Du Aldrig Må Nøjes Med I Et Forhold

10 Ting, Du Aldrig Må Nøjes Med I Et Forhold

Det har altid været sådan, at en kvinde ville nøjes med en mand, der giver hende mindre, end hun fortjener, fordi hun elsker den mand eller af frygt.

Selv i dag lærer vi, at det ikke altid kan være regnbuer og sommerfugle og alt muligt rart, vi lærer, at det er OK at sænke vores forventninger og nøjes med en mand, der ikke gør en tilstrækkelig indsats i forholdet.

Lad mig være den, der fortæller dig, at det ikke er OK. Det er ikke fair over for dig selv og al den indsats, du er villig til at lægge i hans lykke. Derfor giver jeg dig et par påmindelser om, hvad du aldrig må nøjes med i et forhold, for du er nødt til at kende dit værd.

1. Betinget kærlighed

Hvis du er nødt til at ændre dig eller gøre en bestemt ting, som ikke er moralsk for dig og aldrig vil blive det, for at din partner skal elske dig, så er det ikke kærlighed.

At elske nogen på betingelser betyder, at personen højst sandsynligt altid vil finde en ting eller to ved dig, der skal ændres, og hvorfor skulle du ønske det? Find en, der vil elske dig, præcis som du er.

2. En person uden ambitioner

Hvis han ikke er ambitiøs omkring sit liv, sine mål og drømme eller omkring jeres forhold, så ved jeg virkelig ikke, hvad du skal med ham. Du bør ønske dig en, der vil erobre hele verden sammen med dig og aldrig være bange for at forfølge sine drømme fuldt ud.

Vær opmærksom på, at hvis din partner er ambitiøs, vil du højst sandsynligt få lyst til at løbe efter alt det, du ønsker dig i dit liv, fordi han vil inspirere dig. Det er det, du har brug for.

3. Manglende respekt

Vi har alle hørt, at respekt er en af de vigtigste ting i et sundt forhold, så hvorfor skulle du overhovedet forsøge at få et forhold til at fungere, hvis din partner ikke respekterer dine værdier og dine drømme?

Hvis han ikke respekterer dig for den, du er, og hvis han konstant fortæller dig, at det, du tror på, ikke er gyldigt eller værd at kæmpe for, så har du ikke brug for ham i dit liv. Du fortjener bedre.

4. Jalousi

Du er en kvinde af høj værdi, som ikke engang tænker på at gå ud og flirte med andre mænd eller, Gud forbyde det, at være din kæreste utro. Så hvorfor nøjes med en, der gør dit liv sværere med sine beskyldninger og mangel på tillid?

Jalousi er aldrig i orden; det er tillid eller slet intet forhold!

5. Et åbent forhold

Ser du, sagen er, at hvis vi ønsker at gøre monogami til en ting igen, er vi nødt til at handle.

Medmindre selvfølgelig både du og din partner ønsker det samme, og så er det helt fint. Men hvis du bare er bange for at miste ham, og du overbeviser dig selv om, at du vil kunne leve med, at din partner går i seng med andre kvinder, så lad være.

Du skal simpelthen ikke gøre det. Find dig ikke i et åbent forhold, hvis du ikke har det godt med det. Selv hvis han truer med at forlade dig, så lad ham gå. Han er helt sikkert ikke dig værdig.

6. Kan ikke lide dine venner

“Hvis han lærer dem lidt bedre at kende, vil han måske begynde at kunne lide dem. Det er ikke noget, du skal slå dig til tåls med. Find en, der respekterer dine venner, og en, der synes, de er fantastiske, bare fordi du også synes, de er fantastiske.

Hvis dine venner er søde, rare og generøse mennesker, hvorfor skulle du så vælge en mand, der synes, at de er underlige og fortæller dig, hvor meget han foragter dem?

7. En, der ønsker at “fikse dig

Du har ikke brug for at blive repareret, min kære, du har brug for en, der vil holde stykkerne, mens du selv reparerer dem. Jeg ved, at der er meget at forstå og arbejde på med alle de ødelagte dele af dig, men det gør dig ikke uværdig til ubetinget kærlighed og respekt.

Lad være med at nøjes med en, der vil reparere dig, for det kan du selv gøre. Du bør være sammen med en, der vil elske dig lige så ødelagt, som du er.

8. At blive taget for givet

Du har arbejdet så hårdt på at få forholdet til at fungere og få din partner til at føle sig elsket ved din side, du har givet så meget af dig selv til den person, der betyder alverden for dig, og hvad gør han? Ingenting.

Han bliver ved med at tage alt fra dig og lægger aldrig nogen form for indsats i forholdet. Han tror måske, at du altid vil være der for ham, fordi han ved, at du elsker ham og holder af ham.

Sørg for, at han ved, at det ikke vil være tilfældet, hvis han ikke tager sig sammen og begynder at behandle dig, som du fortjener.

9. Noget midlertidigt

Du kan simpelthen ikke se jer to sammen i fremtiden, men af en eller anden grund bliver du ved med at tro på, at det vil ændre sig. Du tror, at I vil finde nogle ting, I har til fælles, og at det nok skal gå alt sammen.

Men hvorfor vil du vente på det øjeblik, hvor du kan se jer to sammen, mens I holder i hånd og ser jeres børn vokse op? Hvis du ikke kan se ham som far til dine børn eller som dit livs kærlighed, så kom videre.

10. Stress

Hvis han stresser dig mere, end han gør dig glad, hvorfor investerer du så din tid og energi i forholdet? Det er simpelthen ikke meningen. Jeg ved godt, at forhold kræver en masse arbejde, men samtidig skal de være sjove.

Din partner skal gøre dig glad og være der for dig, ikke stresse dig hele tiden, fordi han ikke ved, hvordan han skal sætte pris på dig.