Skip to Content

7 Tegn På, At Din Mand Har En Følelsesmæssig Affære

7 Tegn På, At Din Mand Har En Følelsesmæssig Affære

En følelsesmæssig affære er noget, der sker ofte nu om dage. Vi lever i en verden, hvor det er meget nemt at række ud til nogen – også selvom man ikke er fysisk ved siden af dem. Faktum er, at det er virkelig svært at se, om din partner har en følelsesmæssig affære eller ej, men hvis du lægger lidt mere mærke til hans kropssprog og de ord, der kommer ud af hans mund, kan du nemt finde ud af, om din mand er trofast over for dig, eller om han tænker på en anden, når han er sammen med dig.

1. Han tager sin telefon med overalt

Du ved, at din mand altid plejede at efterlade sin telefon overalt i huset, men på det seneste tager han den væk, selv når han går på toilettet. Måske vil han ikke have, at du ser sms’er, som han kan modtage, mens han ikke er i nærheden, eller han vil ikke have, at den anden person skal vente længe på et svar. Uanset hvad årsagen er, er det ikke et godt tegn, men før du beskylder ham for noget, skal du sikre dig, at du har det rigtige bevis på, at han var dig utro.

2. Han nævner ikke hendes navn

Hvis du taler med din mand om hans job, og han begynder at fortælle dig en historie om sin kollega (som i øvrigt er en lækker, ung dame), siger han ikke hendes navn under hele historien, men han tiltaler hende som “hun”. Det er et tegn på, at der er noget galt, for han kalder alle andre kvinder ved deres navn. Hvis du ser andre røde flag end dette, kan du være sikker på, at din mand har en følelsesmæssig affære.

3. I har ikke sex så ofte som før

Du kan se, at din partner har skabt en afstand mellem jer to. Han går ikke længere i seng på samme tid som dig bare for at undgå at have sex med dig. Han siger, at han er træt, så han bruger mere tid på sin telefon eller ser tv alene. Alt dette kan være tegn på en følelsesmæssig affære, så sørg for at tale åbent med din partner om det. Måske kan I stadig redde jeres forhold, hvis du reagerer i tide.

4. Han opfører sig hemmelighedsfuldt

Hvis din mand holder nogle ting hemmelige for dig, men resten af hans venner kender til dem, er det et tegn på, at noget ikke længere er rigtigt. Han vil ikke have, at du kender til vigtige ting i hans liv, og han vil hellere bruge tid sammen med andre end med dig. At skjule sin telefon eller ændre sine adgangskoder på jeres fælles pc er også et tegn på en advarsel.

5. Han kritiserer dig

Det gør han, fordi han sammenligner dig med den person, han har en følelsesmæssig affære med. Og hvis du siger noget, der kan støde den person en smule, bliver han ekstremt defensiv over for hende. Han kan finde på at nedgøre dig, fordi du ikke er som den person, han har en affære med.

6. Han opfører sig fjernt

Hvis du bruger tid sammen med ham, men du føler, at han kun er der fysisk, kan du være sikker på, at noget ikke er i orden. Det behøver ikke at være et tegn på en følelsesmæssig affære, men der er et problem. Prøv at tale med ham og få ham til at åbne sig for dig. Måske vil situationen ikke være så slem bagefter.

7. Din mavefornemmelse fortæller dig, at noget er galt

Kvinder er velsignet med en sjette sans, og hvis du føler, at der er noget galt, så er der nok også det. Du kan indrømme over for din mand, at du ikke føler dig så tæt på ham længere, og at du ikke har lyst til at have det sådan, fordi det skræmmer dig. Læg mærke til hans reaktion for at finde ud af, om han har en affære. Hvis han bliver vred over det, er det et sikkert tegn på, at han skjuler noget. Hvis han derimod roligt forklarer dig, at alt er fint, skal du være tålmodig og lytte til alt, hvad han har at sige.