Skip to Content

Jeg Holdt Op Med At Være “For Flink”, Fordi Jeg Var Træt Af At Blive Taget For Givet

Jeg Holdt Op Med At Være “For Flink”, Fordi Jeg Var Træt Af At Blive Taget For Givet

Jeg er klar over, at det er næsten umuligt at beskytte mit hjerte fuldstændigt, men jeg vil gøre mit bedste for at mindske risikoen for, at det bliver knust.

Jeg er bare udmattet af at gå igennem de samme scenarier igen og igen.

Nogle gange beundrer jeg mig selv og alle de kvinder, der har været i mine sko. Vi er faldet så mange gange, men vi finder en måde at rejse os på igen. Stærkere, modigere og mere fast besluttede på at komme videre.

Efter at være blevet knækket så meget, er det at være stærk faktisk det eneste, man har.

Mens du bygger dig selv op, indser du, at du faktisk har lært en masse af dine oplevelser.

Det er bare et spørgsmål om at overføre din viden til handling.

Og selvom det ikke er så enkelt, som det lyder, er det nogle gange uundgåeligt. Der kommer et tidspunkt i enhver kvindes liv, hvor hun er nødt til at kræve at blive behandlet, som hun fortjener.

Derfor har jeg opstillet nogle nye regler, som jeg deler med dig i tilfælde af, at du har haft eller har et knust hjerte, som jeg havde engang:

Jeg vil ikke date en mand, jeg ikke kan stole på

Hvis du ikke har tillid, har du ikke noget. Det er en af de vigtigste ting at huske på, men jeg glemte det alt for ofte.

Tillid skal man gøre sig fortjent til. Jeg ved, at ikke alle fyre vil være det utro svin eller manipulerende røvhul, som jeg er vant til…

Men de bliver nødt til at sænke tempoet, tage tingene langsomt og give os en chance for at lære hinanden at kende, før vi går fra dating til et forhold.

Jeg vil være mere selektiv med hensyn til den type mænd, jeg dater

Jeg er færdig med giftige mænd. Jeg kan lugte dem på en kilometers afstand nu, fordi de stort set opsummerer mit kærlighedsliv.

Jeg er i stand til at genkende alle de røde flag og alle advarselssignalerne.

Jeg ved også, at jeg nogle gange vil gøre tingene forkert. Jeg ved, at der er en chance for, at jeg bliver såret igen, men så ved jeg i det mindste, hvad jeg aldrig skal finde mig i.

Jeg vil ignorere de beskeder, der kommer for sent

Jeg vil modstå trangen til at svare på en besked, der kommer, når det allerede er for sent. Når mit hjerte er knust, og mine drømme er knust.

Jeg vil ignorere beskeder, der kommer sent om aftenen, og som tydeligvis er et booty call. Jeg vil aldrig sende en opfølgende besked, når jeg ikke får noget svar.

Jeg vil ikke være nogens legetøj

Jeg er træt af at spille spil. Jeg vil ikke tages for givet eller leges med. Den eneste måde, jeg kan forhindre det på, er, hvis jeg ikke tillader det.

Jeg vil have en, der er konsekvent. En, der sms’er, ringer, dukker op og tager sig tid til mig.

Jeg vil ikke have tomme løfter eller dårlige undskyldninger. Jeg vil vide, at nogen bekymrer sig lige så meget om mig, som jeg gør om ham.

Jeg vil ikke jage efter kærlighed

Der er ingen grund til at jage efter kærligheden. Kærlighed skal gå begge veje. Al kærlighed, opmærksomhed og investeringer skal være gengældt.

Jeg er færdig med at være den, der giver mere og ikke får noget igen. Jeg er færdig med at være sammen med nogen og føle mig alene.

Jeg vil have en, der gør en indsats. En, der matcher mine investeringer. En, der bekymrer sig og ikke er bange for at vise det.

Jeg vil være min egen prioritet

Det er svært at indrømme, men jeg plejede at miste mig selv af syne på grund af kærligheden. Jeg var så fokuseret på den anden person.

Jeg var fokuseret på deres behov og glemte alt om mine egne. Og jeg gentog den samme fejl mere end én gang.

Det tog mig lang tid at indse, at der også er brug for mig, at jeg også betyder noget, og at jeg er værd at elske. Men først er jeg nødt til at give den samme kærlighed til mig selv.

Jeg har genopbygget mit liv. Jeg har mine interesser, drømme og mål. Jeg har et liv. Jeg ved nu, at det at elske nogen aldrig bør udelukke selvkærlighed, det bør styrke den.

Jeg vil etablere standarder og holde fast i dem

Jeg vil ikke længere finde mig i at blive behandlet dårligt. Jeg ved, at jeg fortjener bedre. Jeg vil ikke blive hængende, når jeg ved, at jeg er nødt til at gå. Jeg nægter at lade mig narre.

Jeg vil ikke tillade nogen at rode med mine følelser og komplicere mit liv. Der er nogen derude, som vil vise mig, at kærlighed aldrig skal få mig til at lide.

Jeg er sikker på, at jeg vil føje flere til listen, som tiden går. Det eneste, jeg ved, er, at med disse nye regler er tingene allerede blevet bedre.

Jeg er mere tilfreds med mig selv og mit liv. Og det er der, det hele begynder. Inde i mig selv.

Jeg lukker mig ikke ude fra kærligheden, men jeg beskytter mit hjerte indtil videre. Jeg holder det så sikkert, som det kan være, indtil nogen, der fortjener en chance for at være der, kommer forbi.