Skip to Content

10 Ting, Der Vil Holde Ham Fanget

10 Ting, Der Vil Holde Ham Fanget

Der er så mange råd og måder, du kan finde på, hvordan du holder ham fanget, men du skal huske på, at alle er forskellige.

Den bedste måde at holde ham fanget på er at være dig selv og undgå alle spillene, såsom at ignorere hans sms’er i tyve minutter, være tilgængelig i yderligere tyve, og så ofre to killinger, mens du ghoster ham i tre timer. Gentag efter behov.

Seriøst, kærlighed er ikke så kompliceret, og hvis den er, er det ikke ægte kærlighed. Så her er en liste over ting, du kan gøre for at holde ham fanget, uden at ofre killinger eller din sjæl eller tælle minutter.

Bliv selv hooked

Der er ingen grund til at få ham hooked, hvis du ikke selv er hooked. Du skal være sikker på, at det er det, du vil, og at det får dig til at føle dig virkelig godt tilpas.

Hvis du er oprigtigt interesseret, vil han også være det. Der er ikke noget mere tiltrækkende end en kvinde, der vil have dig.

Hav det sjovt

Når et forhold passerer hvedebrødsdagene, bliver det seriøst, og det er det, du ønsker. Men når det bliver for seriøst, mister det den gnist, der holder det i gang og i live.

Så vær spontan og hav det sjovt. Køb vandballoner og erklær krig med ham, og bare giv den gas. Det er også en god måde at give slip på noget af det pres og de spændinger, der opbygges over tid.

Vær lidenskabelig

Om ham, om jeres forhold og om dig selv. Han forelskede sig i din lidenskab, og hvis du lægger den til side, fordi nogen har sagt, at kærlighed skal være stabil og seriøs, ender du bare med at miste dig selv og de dele af dig selv, han forelskede sig i til at begynde med. Du skal ikke ændre dig, bare fordi du er i et forhold.

Vær ikke bange for at dræbe

Mænd er som regel dem med et skrøbeligt ego, men en rigtig mand vil være stolt af sin kvinde. Så lad være med at sætte dit liv på standby for ham, for han vil næppe bemærke det.

Og selv hvis han gør, vil han sige, at han aldrig har bedt dig om at gøre det, og blive vred, fordi du tror, han er skrøbelig (selv om han er det).

Du gør dig selv, og er der nogen bedre måde at få ham på krogen end med dit fantastiske spil? Par, der slår hinanden, bliver sammen!

Vis uafhængighed

Selvom det er rigtig godt at bede ham om hjælp og råd, fordi det viser, at du tror på ham og hans mening, skal du ikke overdrive det. At vente på, at han skal hjælpe dig med alle beslutninger, vil kun jage ham væk.

Husk, at du ejede din verden, længe før han kom ind i den, og det kan du også gøre nu.

Hav dit eget liv

Bare fordi han ikke er til de samme ting, som du er, betyder det ikke, at du skal opgive dem. Der er altid kompromiser at indgå og måder at finde ud af tingene på.

Tag på shopping med pigerne, og lad ham tage med til kampen. I vil begge sætte pris på den tid, I får alene, og dermed være mere ivrige efter at finde sammen igen, når dagen er omme.

Vær ærlig

At skjule sandheden for ham vil ikke føre til noget. Små, hvide løgne virker uskyldige, men nogle gange er sandheden alt, hvad I to virkelig har brug for.

Så vær ikke bange for at sige, hvad du tænker, for han vil sætte pris på, at du stoler nok på ham til at sige, hvad du tænker.

Men husk på, at der ikke er nogen grund til at være brutalt ærlig. Gå altid ud fra tanken om, hvordan du gerne vil kontaktes, så kan det ikke gå galt.

Vis initiativ i soveværelset

At vise ham, hvor attraktiv han er for dig, vil hjælpe ham til at få det bedre med sig selv. Men gør det ikke bare, fordi du føler, at du er nødt til det.

Gør det, hvis du virkelig har lyst til det. Hvis du har lyst til at flå tøjet af ham og komme i gang lige der midt i køkkenet, så gør det. Men hvis du ikke har lyst, vil han lægge mærke til det, og I vil begge have det skidt bagefter.

Vær støttende og vis påskønnelse

En lille smule støtte kan række langt, og det ved vi alle. Hvis han er superpassioneret over at følge sin drøm, så vær passioneret sammen med ham.

Hvis han har gjort noget for jer begge, så sørg for at takke ham. Det værste, en mand kan føle i et forhold, er at blive taget for givet.

Og selv om du ikke gør det med vilje, gør det stadig ondt. Så vis ham, at du kan se, hvad han gør, og at det betyder meget for dig. Snart vil han gengælde tjenesten, og jeres forhold vil blive betydeligt bedre.

Stol på ham

Der er ingen bedre måde at vise ham, at du holder af ham, end at vise ham, at han har din tillid. Stol på ham med dit hjerte, med dine minder og din frygt.

Åbn op for ham, uanset hvor skræmmende det virker. Hvis du er sikker på, at han er den rette, og at han er det værd, skal du ikke holde noget af det tilbage.

Han fortjener at vide, hvordan du har det, og du fortjener at føle fred. Og er der nogen bedre måde at føle det på end ved at opbygge tillid?