Skip to Content

8 Grunde Til, At Kvinder Ikke Bør Spille Svære At Få Fat I

8 Grunde Til, At Kvinder Ikke Bør Spille Svære At Få Fat I

For at være ærlig tror jeg ikke på at spille spil lige fra starten, når det kommer til forhold. Jeg mener, et forhold er svært, som det er, ikke?

Der er to mennesker, der prøver så hårdt på at finde en balance og kommunikere ordentligt, så hvorfor gøre det sværere ved at fake dine følelser? Det er meget lettere at være ærlig om, hvad man føler, end at regne ud, hvor mange minutter man skal vente, før man skriver tilbage til ham.

Så til alle mine veninder derude, som tror, at de får succes i kærlighedslivet ved at spille kostbare, er her nogle grunde til at genoverveje det.

De fleste mænd “elsker ikke jagten

Hvis du er forelsket i en fyr, der er ambitiøs og har planer for sit liv, vil han ikke spilde tid på at jagte en pige, der spiller spil med ham.

Han vil have en kvinde, der ved, hvad hun vil, og går efter det. Piger spiller spil, kvinder handler.

Han vil være mere interesseret

Forleden satte jeg mig ned med et par af mine drengevenner, og de fortalte mig, at hvis de ser en kvinde, der er interesseret i dem, begynder de at være mere interesseret i hende. Det betyder, at hun har set noget i dem, som fik hende til at falde for dem.

Så at spille kostbar skræmmer dem bare væk. Det er som at vide, at hun ikke er interesseret nok til rent faktisk at starte en samtale.

Det er anderledes

Vi er alle enige om, at mænd elsker kvinder, der skiller sig ud fra mængden, kvinder, der er anderledes end resten.

Så mænd er vant til at være forfølgere, og derfor er det en udfordring at møde en pige, der ikke spiller kostbar. Det er interessant, og det er noget nyt, og det får dem til at ville have hende endnu mere.

Han vil virkelig have dig

Hvis han kun er interesseret i dig, fordi han ikke kan få dig, vil han gå efter en anden i det øjeblik, han ser, at han har vundet dit hjerte.

Hvis du er ærlig omkring dine følelser, og han gengælder tjenesten, så ved du, at han virkelig vil have dig, og han spiller heller ikke spil med dig.

Det gør dig ikke mindre feminin

Hvis en mand spiller forfølger, betyder det, at han har alle kortene på hånden, og at han er den dominerende, ikke? Det er forkert.

At sige, hvad man føler, og være ærlig om, hvad man synes om nogen, er ikke et spil om magt. Det handler om ærlighed.

Forpassede muligheder

Du har dagdrømt om den fyrs røv i ugevis, men han kan ikke forstå, at du er interesseret i ham, vel? Hvordan skulle han kunne det, hvis du beregner, hvor lang tid der skal gå mellem dine dates?

Sid ikke bare og leg tankeleg med ham, gå ud og få den røv! Ellers vil du gå glip af så mange vidunderlige mænd, der er klar til at elske dig, bare fordi du ikke var i stand til at vise nok interesse.

De respekterer også sig selv

Jeg tager ikke deres parti, men mænd har masser af selvrespekt. Hvis de skal løbe efter dig i uger, måske endda måneder, fordi du er for usikker til at sige, at du er interesseret, så vil de bare gå deres vej. Så nemt er det.

Vær dig selv

Hvornår er det blevet en forbrydelse at kunne lide nogen? Nyd dig selv, hav det sjovt! Vær ærlig om dine følelser, og hvem du er!

Der er ingen derude, der er nær så vidunderlig, som du er, så omfavn det!