Skip to Content

7 Ting, Der Bør Ske, Før Du Binder Dig Til En Fyr

7 Ting, Der Bør Ske, Før Du Binder Dig Til En Fyr

Når vi kan lide nogen, sætter vores hjerne automatisk fornuftsknappen på pause, og alt, hvad vi kan se og tænke på, er at tilbringe så meget tid med dem som muligt.

Du kan ikke vente med officielt at blive et par og give næring til jeres engagement, men er det virkelig klogt at indlede et forhold endnu?

Ser du, der er nogle ting, der bør ske, før du binder dig til en fyr, og hvis du ikke er opmærksom på dem, kan du risikere at gå ind i et forhold, der er dømt til at mislykkes fra starten.

Nogle gange kan din hjerne simpelthen ikke se tingene klart, fordi du er helt vild med den fyr, og derfor bør du stoppe op et øjeblik og tænke over de følgende 7 ting.

Hvis de fleste af dem ikke er sket endnu, bør du helt sikkert tænke to gange over din nuværende datingsituation og din beslutning om at binde dig til ham!

Mød vennerne

Har han mødt dine venner, og har du mødt hans?

Før du binder dig til en fyr, bør du altid sikre dig, at du har introduceret ham for dine venner, og endnu vigtigere, at du også har mødt hans venner. Hvorfor det?

Fordi hvis han ikke er villig til at introducere dig for sine venner, kan det være et kæmpe rødt flag, fordi der sandsynligvis er en (lorte)grund til det, og du har bestemt ikke lyst til at binde dig til sådan en person.

Hvis du skal være hans kæreste, skal du sørge for, at han behandler dig som en.

Vær intim

Nogle mennesker bryder sig ikke om tanken om at gå i seng med deres partner, mens de dater, fordi de foretrækker at gøre det, mens de er i et seriøst, forpligtende forhold.

Men hvis du ikke gør det i tide, hvordan kan du så vide, at du er kompatibel med ham, og at der er ægte kemi mellem jer to?

Det er altid klogt at “gøre det”, før du går ind i et forhold (selvfølgelig, hvis du har det godt med det), for når du først er for langt ude (i et forpligtende forhold), er det virkelig fucked up at indse, at der ikke er et eneste spor af kemi og lidenskab.

Det er bedre at vide det i tide, så du kan reagere i overensstemmelse hermed.

Kommuniker åbent

Du ved, hvad man siger: Åben kommunikation er nøglen til ethvert vellykket forhold!

Har du nogensinde haft en meningsfuld samtale med din fyr, og har I nogensinde talt åbent om forskellige ting i livet, som virkelig betyder noget?

Hvis I ikke er i stand til at kommunikere åbent, vil der ikke være noget sundt grundlag for jeres fremtidige forhold.

Jo mere tid I tilbringer sammen, jo flere konflikter vil der opstå, og det er enormt vigtigt, at du ved, hvordan du løser dem på en sund måde.

Du vil gerne sikre dig, at du altid kan fortælle din partner, hvad du virkelig mener, uden at han eller hun bliver fornærmet så let.

At gå på kompromis og være åbne over for hinanden er den bedste opskrift på et lykkeligt forhold!

Tænk over, hvorfor du vil binde dig

 

Før du binder dig til en fyr, er det klogt først at tænke over, hvorfor du i det hele taget ønsker at binde dig.

Vil du gøre det, fordi du ikke kan komme over din eks, eller fordi andre tvinger dig til at møde nogen og opgive din etiket om at være “single for evigt”?

Eller vil du binde dig, fordi du er oprigtigt glad for ham, og det føles som en naturlig ting at gøre?

Når du kender svaret på det spørgsmål, vil du vide, om du virkelig skal indlede et forhold til ham, eller om du skal vente lidt med at bearbejde dine følelser og tvivl. (Og du vil takke dig selv senere for at beslutte ikke at forhaste dig).

Sørg for, at du stoler på ham

Hvis der ikke er tillid i et forhold, vil der ikke være nogen respekt og ingen harmoni.

Du bør aldrig gå ind i et forhold, hvis du føler, at du ikke stoler hundrede procent på ham, for hvis du ikke gør det, betyder det, at der er nogle ting, han skal arbejde på for at vinde din fulde tillid.

Især hvis du ved, at han har været utro i tidligere forhold, skal du ikke betænke dig på at tage lidt tid, før du begynder at stole på ham med hele din krop og sjæl.

Du vil sikre dig, at du ikke behøver at tænke over alting og skændes over dumme ting, bare fordi du mistænker hans ord og handlinger.

Diskuter utroskab

Du undrer dig sikkert over, hvorfor I skal diskutere utroskab, for der er jo ikke noget at diskutere.

Utroskab er utroskab, og definitionen af det vil forblive den samme.

Men hvad nu, hvis jeg fortæller dig, at ikke alle mennesker opfatter utroskab på samme måde som du og jeg?

For nogle mennesker er det ikke utroskab at give et kys til nogen, mens det for andre er utroskab bare at sende en sms til en fremmed.

For at undgå disse misforståelser er det klogt at etablere “grænser for utroskab”.

Når du først har gjort det, behøver du ikke frygte, at han vil ødelægge tingene så let (medmindre han virkelig er fast besluttet på at gøre det).

Sørg for, at de gør dig til et bedre menneske

Føler du dig oprigtigt glad, når du er sammen med ham, og får han dig til at ville være et bedre menneske?

Forhold handler nemlig om at være der for hinanden og inspirere hinanden til at opnå ting og blive den bedste udgave af sig selv.

Hvis han ikke er i stand til at gøre dig til et bedre menneske, bør du tænke dig om to gange, før du binder dig til ham.

Du har ikke lyst til at spilde din tid på en, der vil have en dårlig indflydelse på dig, og som ikke er villig til at arbejde med sig selv.

Det er derfor, du først skal sikre dig, at han gør en indsats for at arbejde med sig selv og inspirerer dig til at gøre det samme!