Skip to Content

10 Tegn På At Du Går Ud Med En Ødelagt Mand

10 Tegn På At Du Går Ud Med En Ødelagt Mand

Jeg mødte en mand som tog mig med storm! Han var omsorgsfuld, kærlig og støttende. Han var alt jeg ledte efter i en mand. Han var manden i mit liv!

Desværre, efter et par måneder, fandt jeg ud af at han alligevel ikke var så perfekt. Jeg troede at han havde problemer, og at de problemer gjorde vores forhold til et levende helvede.

Desværre, så blev min mand ødelagt.

Jeg havde aldrig troet at jeg ville møde en der var følelsesmæssig utilgængelig og ødelagt. Jeg troede at der ville ske noget godt for mig, fordi jeg fortjente det. Jeg forstår ikke hvorfor Gud sendte ham til mig. Måske var det hans måde at give mig en lektie. Måske jeg skulle redde min mand.

Fra hans mørkeste hemmeligheder, fra et liv i smerte og depression, fra kulden.

Måske.

Rent faktisk så ser du det ikke fra begyndelsen at han er ødelagt. De her mennesker opfører sig som alle andre. De fortæller vittigheder, de griner, og nyder livet. Men deres sande jeg kommer frem når i er alende. Det er på de tidspunkter at de ikke behøver at lade som om at de er en anden.

Disse øjeblikke er der for at vise hvad de er blevet forvandlet til. Og ingen ser hvad der foregår, bortset fra hjemmets fire vægge. Det var her det gik op for mig hvordan det var at være nedbrudt.

Jeg så mange tegn på en ødelagt mand, og jeg kunne bare ikke overse dem.

I dag ønsker jeg at dele dem med alle andre som har problemer med at elske en ødelagt mand. Så, lyt godt efter hvad jeg har at sige.

1. Han har traumer fra fortiden

10 Tegn På At Du Går Ud Med En Ødelagt Mand

En ødelagt mand vil aldrig tale om hans tidligere liv. Disse mænd har problemer med at stole på fremmede, så du er nød til at fortjene hans tillid og respekt for at få ham til at åbne hans hjerte for dig. Årsagen er at han er ødelagt fordi han har traumer fra fortiden.

Det kan være børnemishandling, tab af en forælder, eller problemer med at komme sig over utroskab. Alle disse ting gav ham ar i hans hjerte, og han har problemer med at komme sig over det.

2. Han sammenligner sig selv med andre

10 Tegn På At Du Går Ud Med En Ødelagt Mand

Af en eller anden grund tror din mand ikke at han er god nok til dig. Han vil konstant sammenligne sig selv med andre. Han vil endda lade dig gå fra ham så du kan finde en der er bedre end ham. Dette er et tegn på en alvorlig skadet mand!

Han tror ikke at hans liv er noget værd, og han har ingen selvtillid. Hvis du vil beholde ham, skal du lære ham at elske igen. Fortæl ham at du har brug for ham, og at hans tidligere liv ikke var lige så meningsfuldt som han tror. Med en kæreste er det nemmere at takle livets problemer.

3. Han lader dig ikke komme tæt på ham

10 Tegn På At Du Går Ud Med En Ødelagt Mand

Det mest åbenlyse tegn på en ødelagt mand er at han har problemer med at lukke nye mennesker ind i hans liv. Der er så mange der har såret ham og opnå hans tillid kan være tæt på umuligt. Det er op til dig om du har lyst til at være sammen med en mand som ham.

Men, uanset hvad du beslutter dig for, så husk at han er i stand til at elske, han gør det bare lidt anderledes. Hvis du virkelig forsøger at overvinde ham, kan han måske gøre dig den lykkeligste kvinde i verden.

4. Han er ængstelig

10 Tegn På At Du Går Ud Med En Ødelagt Mand

Alle ødelagte mænd er ængstelige. Punktum. Det er noget der vil følge ham til den dag han dør. Han vil altid have forbehold fordi han har været igennem så meget elendighed i hans liv. Han er såret, og han kan ikke glemme det. Han forsøger at undgå at blive såret igen.

Det er derfor han opfører sig så ængstelig og nervøs når han møder nye mennesker. Det er blot fordi at han har brug for at få troen på livet og andre tilbage, og lade andre berige hans liv.

5. Han er deprimeret

Selvfølgelig vil han være deprimeret – der er en der har såret ham, og nu skal han komme sig. Han har brug for at helbrede hans ødelagte hjerte. Han har brug for at leve igen. Han har brug for at at stole på folk, og lade dem komme tæt på. Ellers giver hans liv ingen mening.

Vi er alle sociale, og faktum er at vi ikke kan fungere uden andre mennesker i vores liv. Hvis din mand viser de tegn, så vær der for ham. Tag et skridt af gangen for at vise ham at livet faktisk kan være godt. Der er bare ting du bliver nød til at ignorere.

6. Han har det bedre alene

10 Tegn På At Du Går Ud Med En Ødelagt Mand

Et tegn på en ødelagt mand er at hellere vil være alene i en stor folkemængde. Han har scenarioet i hovedet fra dem der har såret ham, og det er virkelig svært at komme tilbage igen.

At elske en mand som ham kan være svært, men hvis det er oprigtigt, så er der ingenting der kan stoppe dig fra at få det bedste ud af ham. Du har blot brug for at være tålmodig, og det vil være til din fordele, og selvfølgelig i hans.

7. Han drikker alkohol

10 Tegn På At Du Går Ud Med En Ødelagt Mand

At drikke alkohol er en god måde at få det værste stress væk. Det er noget som en ødelagt mand kender alt for godt. Han har brugt så mange søvnløse nætter med en flasek whiskey i hånden mens han tænker på dem som har såret ham, han tænker på alle de kvinder der forlod ham.

Det du kan gøre i den situation er at tale med ham. Fortæl ham at hvis han drikker alkohol, så forsvinder problemerne ikke. De bliver blot større den næste dag. Fortæl ham at det er ok at starte igen, det gør vi alle. Og vigtigst, så fortæl ham at du er der uanset hvad der sker, og at du vil give ham en hjælpende hånd, og du vil være hans støtte i alle de fremtidige dårlige dage.

8. Han mistede sine venner

10 Tegn På At Du Går Ud Med En Ødelagt Mand

Når en mand bliver ødelagt, har han ikke brug for at være sammen med sine venner. Det er et at de mest tydelige tegn på at han har et ødelagt hjerte. Når han gør de, sender han en besked til omverdenen om at han vil at vi ved at han har det bedre alene, og at han har brug for lidt tid til at få styr på tingene i hans hovede.

Og det du bør gøre i denne situation er at lade ham være. Giv ham tid til at være en helt. Vis ham at du er interesseret nok til at vente på ham. Jeg siger ikke at det er let, men i det mindste ved du at der var en som stolte på dig og du har reddet ham for hans indre dæmoner.

9. Han går ikke den ekstra mil for dig

10 Tegn På At Du Går Ud Med En Ødelagt Mand

Lad os bare indse det, han har lige mødt dig, og han tror du er som alle andre. Du kan glemme om at han går den ekstra mil for dig, for at gøre dig lykkelig. Han er blevet såret, og den eneste person han ønsker at se lykkelig er kun ham.

Vis ham ikke at du er som alle de andre der ødelagde hans liv. Vis ham at du vil være der uanset hvor mange gange han nægter dig. Vi ham at du ikke giver op. Stol på mig, og det vil ændre hele hans verden.

10. Du har KUN èn chance

10 Tegn På At Du Går Ud Med En Ødelagt Mand

En ødelagt mand giver dig kun en chance. Og selv det, er for meget for ham. Så gør ikke noget dumt, og ødelæg det ikke. Vær dig selv, og vis ham hvordan du fungererer. Måske har i en masse til fælles, men du har blot brug for at finde ud af hvad.

Vær ikke hård mod ham, fordi det er sådan han har det. Han vil blot være normal, men det kan han ikke. Han lærer stadig hvordan det er at elske hans nye jeg. Og han ville sætte så meget pris på det hvis du var hans støtte i hans livs rejse.

Å være en ødelagt mand er ikke dårligt. Det betyder blot at en sådan mand har gået igennem mere end de fleste. Og hvad han ønsker sig allermest er en kvinde som vil vise ham det, så han kan blive sig selv igen – ham som var uddødelig!