Skip to Content

8 Tegn Du Er Dating En VIrkelig God Mand

8 Tegn Du Er Dating En VIrkelig God Mand

Der findes gode mænd, og ridderligheden er IKKE død!

Selvfølgelig skal man virkelig grave dybt og være pokkers heldig for at møde en sådan mand. Men bare fordi du har datet følelsesmæssigt umodne, narcissistiske og giftige mænd, betyder det ikke, at alle er sådan.

I begyndelsen ser de alle ens ud, men så snart du slapper af og begynder at stole på nogen, bliver du ofte stukket i ryggen.

Når du rammer det første bump på vejen, kan du med sikkerhed se, hvordan han er. Når du kommer til dette punkt, er tricket ikke at lyve for dig selv og tro, at det bare er en engangsforeteelse.

Du må ikke narre dig selv ved at tro, at han vil ændre sig, og at du har magten til at få ham til det. Denne “situation” er sket af en grund. Denne ‘situation’ var din advarsel om at komme ud.

At stå over for et nederlag i et forhold er ikke en grund til at opgive at søge efter den rette fyr. Det betyder ikke, at de ikke er derude.

Bliv ved med at prøve, og vær opmærksom på de træk, som alle gode mænd har.

1. Han minder dig om, hvor meget han elsker dig

Det vil han aldrig lade dig glemme. Han vil fortælle dig, at han elsker dig hver dag. Selv når han ikke fortæller dig det, vil han blive ved med at vise dig det gennem sine handlinger. Og handlinger taler højere end ord.

Der er så mange forhold, der går i stykker, fordi de mennesker, der er i dem, tager hinanden for givet. De tror, at nu hvor de er sammen, er det en beseglet aftale. Deres arbejde er gjort. De behøver ikke at prøve mere.

Men hvis du ikke fortæller eller viser din partner, at du elsker ham eller hende, vil han eller hun begynde at spekulere på, om du overhovedet gør det. En god mand vil altid minde dig om, hvor meget han elsker dig. Han vil aldrig lade dig glemme det.

2. Han får dig til at føle dig som en million dollars

Din selvtillid er tårnhøj, når du er ved hans side. Han ser på dig på en bestemt måde, og det får dig til at føle dig smuk.

Han opmuntrer dig til at gå med hovedet højt, og han behøver ikke engang at fortælle dig, at du er smuk, for du ved det på den måde, han ser på dig og taler til dig.

3. Han er altid ved din side

Uanset hvilken beslutning du træffer, står han bag dig. Hvis du beslutter dig for at tage tilbage på skolen eller starte en dansekarriere, vil han være der for dig.

Men han vil ikke have, at du skal gøre latterlige ting. Hvis han virkelig mener, at det er en dårlig idé for dig at gøre noget, vil han være ærlig og tale med dig om det.

Hvis du vælger at gøre det alligevel, vil han trække sig tilbage, da han vil støtte dig uanset hvad.

4. Han ønsker at blive bedre

Han er altid på udkig efter selvforbedring. Han ved, at med hårdt arbejde kan han kun blive stærkere og bedre. Han ønsker at blive den bedste version af sig selv, hvilket inspirerer dig til at gøre det samme.

Han påtager sig nye ansvarsområder, han ønsker at lære nye ting, han ønsker konstant at forbedre sig selv.

5. Han vil aldrig trænge ind i dit privatliv

Du vil aldrig fange ham i at gå igennem din telefon for at tjekke dine beskeder eller e-mails. I et godt og sundt forhold er der ingen grund til at skjule ting.

Hvis han bryder denne regel, betyder det, at han ikke stoler på dig. Og hvis han ikke stoler på dig, så er jeres forhold indstillet på at mislykkes.

Mænd, der opfører sig på denne måde, er meget usikre, så de sårer dig for at få sig selv til at føle sig bedre tilpas. En god mand har ikke brug for at sikre sig, at du er trofast. Han stoler på dig, og det er der en grund til, at han stoler på dig.

6. Du føler dig tryg i nærheden af ham

Kvinder higer efter tryghed og sikkerhed i et forhold. Det er to af de vigtigste ting, de ønsker. Og når du dater en god fyr, ved du bare på en eller anden måde, at alting vil være okay.

Du ved, at han er ansvarlig og moden, og at du ikke behøver at bekymre dig om noget som helst. Du ved, at uanset hvad der sker, så er han lige ved siden af dig og klar til at forsvare dig.

7. Han sætter dig først

Du er hans prioritet. Hvis der mangler noget i dit liv, vil han gøre alt for at ordne det. Din lykke er det vigtigste for ham, og hvis han kan få det til at ske, så gør han det.

Han ved, at det er hans ansvar at få dig til at føle dig glad og tryg. Hvis han ser dig græde, vil han ikke tilgive sig selv for at have ladet dig komme i den tilstand.

Han er din vogter, når du har brug for ham. Måske har du det ikke, måske kan du klare alting selv, men det er godt at vide, at du har nogen at læne dig op ad, hvis du bare ikke kan klare det længere.

8. Han er ikke voldelig på nogen måde

Han skriger aldrig, han råber aldrig. Han er god mod alle, også mod dig. Han er moden nok til at løse tingene på en menneskelig og rolig måde. Han er mere end i stand til at tale om dine problemer.

Hvordan ved man, at han ikke simulerer? Det er nemt. Han vil opføre sig på samme måde over for helt fremmede, over for venner og bekendte. Det er fordi det er sådan, han er.

Det er sådan alle gode mænd er.