Skip to Content

Jeg Elsker Dig, Men Jeg Er Færdig Med At Vente På Dig

Jeg Elsker Dig, Men Jeg Er Færdig Med At Vente På Dig

Vi gik aldrig på date. Vi tog aldrig tingene op på næste niveau. Vi var aldrig åbne om vores følelser. Ikke desto mindre har jeg aldrig været mere forelsket i hele mit liv.

Jeg føler, at du er den eneste ene. Du ved, af alle mennesker i mit liv, er det er dig, jeg kan forestille mig min fremtid sammen med. Det er kun med dig, jeg ser frem til at blive gammel sammen med. Det er, hvordan du får mig til at føle.

Sandheden er, at jeg ved, at jeg aldrig burde have forelsket mig i dig. Vi er ikke på samme planet. Og jeg er blevet advaret imod dig, Mine venner fortalte mig, at jeg ikke skulle håbe på noget, de fortalte mig, at jeg ikke skulle vente på dig, men bare komme videre. Nå men, jeg er et levende bevis på, at nogle ting er lettere sagt end gjort. Jeg er også et levende bevis på, at når fornuften taler, hører hjertet ikke altid efter.

Forstår du, når jeg indrømmer, at jeg har været forelsket i dig- en person, der ikke ser mig på den måde – ingen forstår hvorfor. Faktisk forstår jeg heller ikke noget af dette. Jeg forstår ikke, hvordan kærlighed fungere, og hvorfor jeg er så forelsket i dig.

Det er vanvittigt og fjollet og måske er jeg bare lidt naiv, men det er jeg ligeglad med. Mit hjerte vil det, det vil.
Måske fordi vi er komfortable med at være os selv, når vi er sammen.

Måske er det, fordi vi er hinandens sikker havn.

Måske fordi jeg er der altid for dig, og du er der altid for mig.

Måske fordi modsætninger tiltrækker hinanden.

I hvert fald har mit hjerte valgt, og der er ikke meget, jeg kan gøre for at ændre det nu.

For at være ærlig, så prøv jeg ikke engang at stoppe mig selv med at elske dig. Fordi jeg føler, at du også kan lide mig. Jeg føler, at du også vil have mere. Men det er som om du gemmer os til bedre tider. Det er som om du er bange for at ødelægge det vi har nu. Og jeg påskønner det.

Her er pointen: Jeg går ingen steder. Men jeg venter heller ikke på dig længere. Jeg venter ikke længere på noget, som jeg ikke er sikker på vil ske. Det er så mange “hvad nu hvis” der plager mig, og jeg kan ikke fortsætte med at sætte mit liv på hold for dig. Ja, kærligheden er en vidunderlig ting, men den kan også dræbe dig, hvis den ikke bliver gengældt.

Jeg vil aldrig stoppe med at håbe på, at mine drømme bliver til virkelighed en dag. Jeg vil aldrig stoppe med at ønske, at det er mig, du vil til sidst vælger at kalde din. Men jeg er også færdig med at vente på, at det sker.

Fortsæt med at behandle mig som jeg er din. Fortsæt med at opføre dig som alt er fint, alt er normalt, og at der ingen elefanter er i rummet. Fortsæt med at kramme mig, som om jeg er alt hvad du har, og fortsæt med at sige, at jeg er smuk. Men indtil du lukker mig ind, indtil du fortæller mig, hvordan du virkelig føler for mig, er jeg færdig med at tigge om din opmærksomhed.

Fortsæt med at vælge andre piger for at prøve, om det virker bedre sammen med dem, og jeg vil fortsætte med at støtte dig. Jeg vil fortsætte med at lade som om det ikke gør ondt, når jeg siger, at jeg er glad på dine vegne, eller når jeg fortæller hende hvor heldig hun er at hun har dig. Vær ikke bange for, at jeg kommer for at samle de ødelagte stykker op. Men forvent ikke, at jeg sætter mit liv på hold for dig. Forvent ikke at jeg bliver hvor jeg er, og lader livet passere mens jeg venter på dig. Fordi fra nu af, er jeg færdig med kun at være en observatør.

Jeg siger ikke, jeg er færdig med dig. Min dør vil altid være åben for dig. Dybt i mit hjerte vil jeg altid have håbet om, at du vil have mig så meget som jeg vil have dig. Jeg vil altid drømme om den fremtid vi kan have sammen, og jeg vil altid se frem til et øjeblik, hvor du indser, at vi er ment for hinanden.

Jeg vil altid vente på et nyt kapitel i vores historie, der skal skrives med en helt ny drejning. Men jeg sætter ikke mit liv på hold længere.

Jeg er her, hvis du har brug for mig. Jeg tager ingen steder. Jeg vil altid elske dig. Men jeg vil ikke være her for evigt.