Skip to Content

10 Sikre Tegn På, At Han Er Forelsket I Dig

10 Sikre Tegn På, At Han Er Forelsket I Dig

Når vi møder en ny mand og begynder at nærme os et forhold eller noget mere langsigtet, er der ingen kvinde, der ikke spekulerer på, om han elsker hende.

I løbet af forholdet har vi så mange spørgsmål, der driver rundt i hovedet på os: “Er han ved at falde for mig? Er det her ægte? Vil han blive hos mig?”

For at besvare i hvert fald ét af disse spørgsmål har vi samlet nogle sikre tegn på, at han er ved at falde for dig, for handlinger siger så meget mere end ord.

Han kan skrive de sødeste digte til dig og give dig de sødeste komplimenter, men hvis han ikke viser det, er det hele bare et spil.

1. Han ønsker at behage dig

Han gør alt for at behage dig og sørger for, at du altid er glad. Han tager sig af dine behov, giver dig chokolade, når du er gnaven, og suppe, når du er syg.

Han lægger mærke til små ting ved dig og sørger for, at det første, han gør om morgenen, er at give dig et smil på læben.

Selv hvis han er på vej hjem efter en trættende dag på kontoret, vil han stadig være der i løbet af få minutter, når du ringer til ham.

2. Han lytter til dig

Du føler, at du kan tale med ham i timevis og afsløre din største frygt og smerte uden at føle dig utilpas. Han husker de ting, du har sagt, og bekymrer sig oprigtigt om dem.

Du bliver overrasket, når han husker ting, du havde glemt, at du havde fortalt ham. Han bekymrer sig om dig og dit liv; han vil vide, hvad der har gjort dig til den, du er i dag.

Han vil vide, hvordan du har det, hvad du drømmer om, og hvad du ønsker. I bruger timer på at tale i telefon med hinanden, og dybe samtaler kl. 3 om natten er noget, I er vant til.

3. Han finder på undskyldninger for at tale med dig

Han så noget, der mindede ham om dig. Han har fået en ny idé til en date. Han ville se til dig; han “troede”, han så dig et sted.

Hvis I er kolleger, vil han finde en undskyldning for at komme forbi dit skrivebord for at sludre.

Pludselig har han noget vigtigt at gøre på din etage, noget vigtigt at diskutere med kollegerne omkring dig.

Han vil gerne tale med dig, men han er også bange for, at han kommer til at kvæle dig. Det er derfor, han leder efter undskyldninger for at tale med dig.

4. Han er ivrig efter at dele sit liv med dig

Han introducerer dig for sine venner, og du føler dig faktisk accepteret. Du kan se, at de respekterer dig og ikke laver dumme vittigheder omkring dig eller vittigheder om dig.

Han ønsker, at du skal være en del af hans liv. Han taler med dig om sin fortid, sine minder og sine håb. Han fortæller dig om sit job, og hvordan hans dag er gået.

Han præsenterer dig for sine familiemedlemmer, fordi han vil have dem til at se, hvor fantastisk du er. Han vil vise dig frem til alle, fordi han er stolt og velsignet over at have dig.

5. Han beskytter dig

Han har et behov for at beskytte dig. Når du er i baren, tager han din hånd og går først gennem mængden.

Når I går på gaden, er det ham, der står ved siden af bilbanen, for det meste ubevidst, fordi det føles rigtigt for ham – han føler, at du er beskyttet.

Når han træder på bremsen i bilen, er hans hånd allerede foran dig og beskytter dig mod at slå hovedet.

Han har behov for at beskytte dig, fordi det driver ham til vanvid at vide, at der kan ske dig noget, så han gør alt, hvad der står i hans magt for at forhindre, at det sker.

6. Han viser initiativ

Han kommer med planerne for date-aftenerne. Han tænker på bilture eller ferier. Han viser initiativ, fordi han gerne vil bruge sin fritid sammen med dig.

Og måske al sin tid resten af livet, hvem ved? Han er altid den første til at ringe og sms’e – en morgen uden hans besked føles tom for dig. Han sørger for, at du føler dig ønsket.

7. Han tager sig tid til dig

Du kan ikke huske, at han nogensinde har aflyst en date med dig for at være sammen med sine venner. Han sørger for at have tid til dig, når du har brug for ham.

Han lader dig aldrig vente eller får dig til at føle dig ignoreret. Han ønsker at tilbringe kvalitetstid med dig og rydder sin kalender for at gøre det.

8. Det er naturligt at tale om fremtiden

Vi har alle haft den slags forhold, hvor vi var nervøse for at tale om fremtidsplaner, eller hvor vi var den, der løb væk fra dem.

Men med ham er det naturligt at tale om fremtiden. I er begge på udkig efter den weekend, I skal på, den film, der kommer om en måned, og du elsker den allerede.

Han er begejstret for fremtiden med dig, og du kan faktisk mærke hans begejstring på den måde, hans ansigt lyser op, når han taler om det, og på den måde, han fortæller dig om sine planer.

Du kan se, at han har taget dine behov og ønsker i betragtning, da han lavede dem, og det er det, der gør ham til en ægte keeper.

Se også her: 10 tegn på, at den person, du dater, vil være din ‘for evigt og altid’

9. Han har kun øjne for dig

Du føler allerede, at du er den eneste kvinde i verden, og det føles så let at stole på ham. Han har kun øjne for dig, og i det øjeblik du træder ind i rummet, er det, som om alt andet end dig forsvinder.

Du føler dig speciel fra det første øjeblik, han valgte dig, og han kommer stadig med nye måder at få dig til at føle dig endnu mere speciel.

10. Du kan mærke det

Uanset hvad de andre tegn siger, uanset hvad han siger, kan du altid mærke, når nogen bliver forelsket.

Det er den måde, han ser på dig på, den måde, han rører ved dig på og fjerner den vildfarne hårlok fra dit ansigt.

Det er den måde, han kysser dig på, som om det er det sidste, han vil gøre. Den måde, hans ansigt ser ud på, når han ser dig, den måde, det lyser op og bliver til et smil med det samme.

Den måde, han får dig til at føle dig ønsket, speciel og tilbedt. Du føler måske allerede, at han er faldet for dig – du var bare ikke sikker på, om du læste tegnene rigtigt. Tro mig, det gjorde du.