Skip to Content

Derfor Vil Han Aldrig Glemme Dig, Ifølge Dit Stjernetegn

Derfor Vil Han Aldrig Glemme Dig, Ifølge Dit Stjernetegn

Selv når du bryder med nogen, er der en del af dig, som altid bliver i dem. En del, som de aldrig kan glemme, selv om de prøver så hårdt som muligt.

Det kan være et af dine personlighedstræk eller den måde, du fik dem til at føle sig på.

Uanset hvad er der én ting, som din eks altid vil huske om dig, noget, som gør dig umulig at glemme, og her er din, baseret på dit stjernetegn.

Vædderen

Det første, folk husker om dig, er din udadvendte, ekstroverte personlighed. Og din eks er ingen undtagelse.

Han vil aldrig kunne glemme alle de gode stunder, han havde sammen med dig – alt det sjove, eventyrlige og spændende.

Mens denne fyr var sammen med dig, gik han konstant igennem en rutsjebane af følelser, og det er noget, han ikke kan finde med nogen anden.

Taurus

Når det kommer til dine romantiske partnere, har de ikke så meget problemer med at glemme dig som deres elsker, som de har svært ved at glemme det faktum, at du også var deres bedste ven.

Din eks kunne altid stole på dig, uanset hvad, og det er det, der ikke kan glemmes så let.

Gemini

Hvis du tilhører dette tegn, så stol på mig, at du er et af de mest uforglemmelige stjernetegn.

Jeg er sikker på, at dit lækre udseende for evigt vil forblive i alle dine partneres bevidsthed, men det, de aldrig vil kunne glemme, er dit sind.

Din eks vil altid huske din humoristiske sans og din evne til at gøre enhver situation interessant. Desuden var det dig, der udfordrede ham som ingen anden.

Kræft

Uden tvivl ved du, hvordan man elsker betingelsesløst, og den måde du elskede alle dine ekser på, er noget ingen af dem nogensinde kan glemme.

Du er en uselvisk empati, men disse fyre vidste ikke, hvordan de skulle sætte pris på dit bløde hjerte, mens de havde dig.

Men nu har situationen ændret sig. Nu ser de, hvad de har mistet, og de bliver ved med at lede efter dig i alle andre kvinder.

Leo

Du nyder at være i centrum for opmærksomheden, og du elsker rampelyset – det er der ingen tvivl om.

Men når folk tænker på dig som en egoman, så kunne de ikke tage mere fejl.

For selv om du elsker dig selv, sørger du også for at skubbe den anden person fremad.

Du investerer al din energi i at gøre dig og din romantiske partner til et powerpar, og du havde evnen til at inspirere din eks til at blive den bedst mulige udgave af sig selv.

Jomfruen

En Jomfruens job er at reparere ødelagte mennesker. Og det er præcis, hvad du også gjorde med din eks.

Du var den, der blev ved med at redde ham fra alle livets problemer, og som hjalp ham med alle vanskeligheder.

Og det er netop det, han vil savne mest ved dig – at have nogen til at tage sig af ham og altid have hans ryggen fri.

Vægten

Hvis du tilhører dette stjernetegn, har du evnen til altid at se efter det gode i mennesker.

Du elskede din partner på samme måde i hans bedste og værste øjeblikke, og du dømte ham aldrig, selv når alle andre gjorde det.

Og det er noget, han aldrig vil glemme. Du var trods alt altid den eneste, der troede på ham, selv i de situationer, hvor han var ved at miste alt håb.

Den, der så forbi hans fejl og som elskede alle hans ufuldkommenheder.

Scorpio

Skorpionen hører til et af de mest passionerede tegn i stjernetegnet, og det er præcis den egenskab, som din eks vil huske dig for.

Men misforstå mig ikke – jeg taler ikke kun om sex her.

I stedet taler jeg om din hidsighed og passion med hensyn til alt i livet.

Om det faktum, at du ved, hvordan du skal elske af hele dit hjerte, og hvordan du altid går all in.

Skytten

Det, som din eks aldrig vil glemme, er din lyst til at udforske. Men jeg taler ikke kun om din eventyrlyst, når det gælder om at opsøge nye steder og mennesker.

Jeg taler om, at han altid vil huske den måde, du udfordrede ham på og fik ham til at opdage nye ting om sig selv.

Den måde, hvorpå du var den eneste person, der afdækkede alle lagene i hans sjæl og den eneste, der nåede alle dybderne i hans hjerte.

Stenbukken

Du er troværdig og pålidelig. Selv om folk elsker dette ved dig, er sandheden, at disse dine kvaliteter har det med at give bagslag for dig.

Det er præcis, hvad der skete med din eks.

Han vænnede sig til at have dig til at lede ham gennem livet, og han blev fuldstændig passiv uden at tage ansvar for sin eksistens.

Og det er det, han savner mest ved dig – at have en mor, der vejleder ham og tager sig af alle hans problemer.

Vandmanden

Den ting din eks aldrig vil glemme om dig er din ærlighed. Du foragter at lyve, og du er en person, der altid fortæller sandheden, uanset hvor barsk og smertefuld den er.

Når det kommer til din eks, var du den eneste person, der altid fortalte ham, hvordan tingene var, og som havde evnen til at få ham til at se virkeligheden lige i øjnene.

Den eneste, der havde evnen til at få ham til at håndtere sit lort og til at holde op med at løbe væk fra sine problemer og lade som om, de ikke eksisterede.

Fiskene

Det er enkelt – du gør alles liv smukkere på alle niveauer. Dine kreative og romantiske sider er dine mest uforglemmelige kvaliteter, og det er dem, som din eks vil huske mest om dig.

Han vil aldrig glemme, hvordan du var opmærksom på de små ting, og den måde du altid fandt en måde at overraske ham på, når han mindst forventede det.

Men mest af alt vil han aldrig glemme, hvordan du altid sørgede for, at han følte sig speciel og værdig til din kærlighed, selv når det ikke var tilfældet.