Skip to Content

10 Ting, Som Kvinder Gør, Og Som Mænd Finder Ekstremt Irriterende

10 Ting, Som Kvinder Gør, Og Som Mænd Finder Ekstremt Irriterende

1. “Jeg har det fint!”

De fleste kvinder har denne vane med at sige “jeg har det fint”, selv når de er langt fra det. En kvinde siger dette, når hun er ked af noget, og hun føler, at hendes mand burde vide, hvad det handler om, især hvis det er ham, der har gjort hende vred.

Men sagen er den, at en mand ikke ved det. Hans hjerne fungerer på en anden måde. Hvis han har gjort noget, der har gjort dig ked af det, bør du sige det ligeud til ham. At sige: “Jeg har det fint!” løser ikke noget, og det ville irritere enhver mand.

2. At sammenligne ham med din eks

Mange kvinder gør dette. Det er en naturlig foreteelse, men det er en samtale, du kun bør have med dig selv eller din bedste veninde.

Der er ingen mand i denne verden, der nyder at høre om en eks af en kvinde, han holder af, endsige at blive sammenlignet med ham. Undgå at gøre dette. Lad din eks blive i fortiden, for det er der, han hører hjemme, især når du er i et nyt forhold.

3. Et mistænksomt sind

Der er kvinder derude, som er jaloux af natur. De vil gøre et bjerg ud af et muldvarpeskud. De bryder sig ikke om nogen kvindelig tilstedeværelse i nærheden af den mand, de dater, og det er bare irrationelt.

Han har måske kvindelige venner, som var der længe før han indgik et forhold, eller en kollega, som han er venner med, og der er ingen dybere mening med det. Hvis en mand ikke har gjort noget, der får dig til at sætte spørgsmålstegn ved hans loyalitet, vil han være ked af, at der bliver sat spørgsmålstegn ved hans mindste skridt. For ikke at nævne, at omfattende jalousi fra nogen side vil kvæle et forhold meget hurtigt.

4. Inkonsekvens

Når en kvinde siger, at hun er okay med, at en mand gør noget, og så efter et stykke tid bliver hun sur på ham for at gøre præcis det samme, vil det næste gang drive ham til vanvid. En mand forstår ikke disse pludselige hjerteskift. De kan godt lide at holde tingene enkle.

Hvis du har sagt noget eller truffet en beslutning på et bestemt tidspunkt, forventer en mand, at du holder dig til det. Hvis du skifter mening lige så ofte som du skifter sokker, vil det kun gå dem på nerverne.

5. Søger for meget opmærksomhed

Det er naturligt at ville have opmærksomhed fra en mand, men nogle kvinder vil bare have lidt for meget af det. Hun forventer, at hendes mand dedikerer al sin plads og tid til hende. Så hun vil sms’e 24/7, hun forventer at se ham hver dag og at han ikke har et liv udover hende.

Og det er den hurtigste måde at miste en fyr på. En kvinde, der opfører sig på denne måde, opfattes som klæbende og irriterende.

6. Bitching om, hvor meget tid han bruger med sine venner

Mandlige bånd er meget tætte. Mænd værdsætter deres venskaber, og de prioriterer altid deres venner højt, men det er noget, der ikke bør have en effekt på et forhold.

Hvis han bruger nok tid sammen med dig, er der ingen grund til at blive sur på ham, fordi han bruger lige så meget tid sammen med sine venner. Han vil kun blive ophidset og sandsynligvis spørge dig, hvorfor du ikke også bruger tid med dine venner.

7. Forsøger at ændre dem

Først og fremmest bør ingen ændre nogen, mens de er i et forhold. Vi har alle vores perfektioner og fejl. Der er intet menneske på denne planet, som vil reagere godt på at blive behandlet som noget, der skal ombygges.

En kvinde, der forsøger at ændre en mand, så han passer til hendes behov, vil ikke komme langt i et forhold med ham. Hvis ingen af parterne kan acceptere hinanden for den, de virkelig er, bør de slet ikke være i et forhold til at begynde med.

8. At bede om komplimenter og derefter smide dem væk

For eksempel vil en kvinde spørge: “Ser jeg okay ud?”, når hun prøver et nyt tøj, og manden vil sige noget i retning af: “Selvfølgelig gør du det”, men så siger hun: “Nej, for at være ærlig, så kan jeg ikke lide det”. Problemet her er, at der ikke er noget rigtigt svar, for hun tror i begge tilfælde, at han er uoprigtig eller ligeglad.

Han siger, hvad han mener, og så er det det. Han har ikke lyst til at forklare i timevis, at han er oprigtig. Hvis du er i denne situation, så tag imod komplimenten eller bed en venlig mand om råd; de bryder sig ikke om at give udtalelser om ting, de normalt ikke ved noget om. I hans øjne ser du sikkert altid godt ud, så der er ingen grund til at spørge.

9. At bringe fortiden op

 

Hvis en kvinde bruger en mands tidligere fejltagelser for at gøre en pointe, er det simpelthen ikke fair. Hvis det er ting, som du allerede har taget hånd om, og som du har givet ham tilgivelse for, vil han se, at du bare giver ham dårlig samvittighed, og det kan han ikke være glad for.

Der er ingen grund til at gnide ham i fortiden, når det hele allerede er overstået. Hvis du valgte at tilgive ham i første omgang, så lad det være.

10. Deling af intime detaljer

Forhold er mellem to mennesker, og nogle ting er bedre at lade være private, især jeres seksuelle liv. De fleste mænd er selvbevidste, når det kommer til jeres sexliv, og de ønsker ikke, at dine venner skal vide, om han er god i sengen eller ej.

Han vil helt sikkert blive irriteret, hvis han opdager, at du har delt noget med din veninde, som han mener kun bør være mellem jer to.