Skip to Content

10 Måder At Få En Mand Til At Indse At Han Mister Dig

10 Måder At Få En Mand Til At Indse At Han Mister Dig

Ingen hverken vil eller fortjener at blive taget for givet. Så jeg regner med at du bliver frustreret når din kæreste tager dig for givet? Du spørger dig selv hvad du skal gøre når han ikke længere er interesseret?

Er der overhovedet en løsning? Hvordan kan du få ham til at indse at han mister dig?

Starten er altid perfekt. Du lever i en fantasi og verdenen er lys og smuk som aldrig før. Det er fordi du er forelsket og når du er forelsket lægger du ikke mærke til alt hvad der sker omkring dig.

Måske du ikke så det i starten, de fejl som han havde. Men efter som tiden gik og hvedebrødsdagene var ovre, begyndte han at virke fjern. Som om han pludselig begyndte at miste interessen.

Nej, det betyder ikke nødvendigvis at han ikke længere elsker dig eller at han tager dig for givet bare fordi han er ligeglad. Nej, forhold kan af og til blive rutinepræget og hverdagen bliver kedelig.

I gør det samme hver dag, og i mister den spænding der var der i begyndelsen. Det er der mænd trækker sig. De føler sig simpelthen ikke godt tilpas i forholdet længere. De bliver distanceret, og måske ser de sig om efter en udvej.

Men historien har flere sider. Mænd bliver af og til så vant til tanken om at være i et forhold, at de ikke længere gider at gøre en indsats for partneren længere.

De er så sikre på at de skal leve sådan resten af livet, og de læner sig tilbage og stopper med at gøre en indsats i forholdet. De stopper med at investere i forholdet. De er ikke bekymret for at de kan risikere at miste dig

Han ignorerer dig og gør kommunikationsniveauet til et minimum. Dette ender med at du bliver frustreret, trist og bange for at miste ham. Du ved at din type er et sted dybt inde, for han forandrede sig ikke så pludseligt – det er umuligt. Derfor er det helt naturligt at blive bange for at miste ham, at blive bange for at i vokser fra hinanden.

Så, det er kun logisk at dit næste træk er at forsøge at tale med ham, og forsøge at finde ud af hvor skoen trykker og om i kan løse det. Du skal finde ud af hvordan du får ham til at indse at han mister deg.

Men før du redder forholdet, så tænk dig godt om, om forholdet er værd at redde? Hvis du tror at du har nok gå på mod, og om du tror du elsker ham nok til at forsøge at finde det forhold igen som i troede i havde, så gå efter det. Men hvis du ikke tror at det vil gøre nogen forskel er der ingen grund til at forsøge.

Du skal være sikker på at du er lykkelig med ham, hvis ikke så er der ingen ide i at forsøge at redde jeres forhold.

Hvordan får du ham til at forstå at han mister dig?

Forsøg med nogle af disse råd for at åbne øjnene for hvad han har gang i. Vis ham at i er værd at passe på.

1. Vis ikke for meget interesse

Hold ham lidt på afstand. Jeg siger ikke at du skal ekskludere ham fuldstændigt fra dit liv, men du kan i det mindste lade ham være alene engang imellem. Ikke spørge til hvor han har været eller hvad han har lavet. Spørg ikke til hans venner eller planer. Brug tiden på dig selv og gør noget du kan lide.

Lad ham gøre det han vil og lad være med at protestere. Han vil sandsynligvis blive bekymret over at du ikke reagerer på de ting, sådan som du gjorde tidligere, og han vil undre sig over hvorfor.

Bliv ikke overrasket hvis han tester dig ved at gøre noget med vilje, bare for at se din reaktion. Men du vil kunne gennemskue det – og igen, giv ikke op. Hvis du vil at det skal lykkedes skal du være standhaftig, for det virker og du vil være glad for at du gennemførte det.

2. Stop med at tage telefonen når han ringer

Gør dig ikke for tilgængelig for ham. Han er vant til at kunne få fat i dig når han vil. På denne måde kan du vise ham hvordan livet kan arte sig for ham uden dig. Tag ikke telefonen når han ringer og hører til hvordan det går. Måske har han et problem han ikke kan klare at løse selv, og før var du der altid for at hjælpe ham.

Denne gang, uanset hvor slemt det lyder, må han selv klare det.

Han vil sandsynligvis opdage at han er fortabt uden dig. Han vil få et glimt af et liv uden dig, og han vil ikke kunne lide det. Han vil sandsynligvis blive sit gamle selv igen. Men hvis du føler at det bliver for hårdt og behovet for at skrive eller ringe til ham bliver uimodståelig, så gør det, men vent lidt. Det vil også få ham til at tænke over hvad der foregår.

3. Lad ham ikke være afhængig af dig

Denne her er ret slem, men vil du vil at det lykkedes, må du være nådesløs. Stop med at gøre ting for ham. Stop med at gøre rent, og alle de ting som du bad ham gøre, men som han aldrig gjorde. Jeg ved det er meget nemmere bare at gøre det selv end bede ham om det. Men denne gang, prøv at lade være.

Lad ham lave sin egen mad, stryge sine egne skjorter. Lad ham købe sin egen søppel – bare stop med at tage dig af ham

Med det samme at du beslutter dig for at stoppe med disse ting, vil han indse hvor afhængig han er af dig. Han vil sandsynligvis blive flov, og selv om han ikke bliver det vil han være fuldstændig fortabt uden dig. Det vil vække ham fra hans dvale, for det vil ikke være nemt at finde en anden kvinde som gider at finde sig i alt hans rod, og samtidig elsker ham.

4. Du skal lære at sige “nej”

Du må stå fast. Lad ham ikke trække dig rundt til de steder som kun han er interesseret i, og gøre de ting som han vil. Jeg sikker ikke at du skal stoppe med at bakke op om hans drømme og ambitioner, jeg siger bare at du også har et andet liv at tage hensyn til – dit eget. Tænk over hvad du har lyst til at gøre.

Lad ham ikke overtale dig til at gøre ting du ikke kan lide, og tage steder hen du ikke har lyst til. Hvis det ikke er muligt at finde et kompromis, så gør det på din måde.

Det positive ved dette er at han sikkert vil blive overrasket over at høre at du pludselig har lært dig selv at sige “nej”. Han vil indse at han er ved at miste dig fordi i vil tilbringe mere og mere tid hver for sig og hans opmærksomhed er ikke længere nødvendig. Det vil få ham til at tænke.

Og en ting til, når han vågner og opdager at han næsten har mistet dig, så vil han indse hvor stærk en kvinde du er – en kvinde som er i stand til at træffe sine egne valg og han vil respektere dig endnu mere for det.

5. Gå uden ham

Dette hænger sammen med at være uafhængig. Det er hele pointen ved at vise ham at du sagtens kan klare dig alene. Sig det til ham uden varsel. Blot sig til ham at du har en aftale med pigerne om at i skal i byen. Spørg ham ikke om det er ok, og tænk ikke for meget over hvad han har at sige.

Tag en super lækker kjole på og gå i byen. Forbered ikke aftensmaden for ham, og sig at han skal være oppe når du kommer hjem. Hvis han stiller spørgsmål, så skal du ikke svare. Lad ham bekymre sig, gå i panik og måske endda jalous.

Dette er normalt ikke den rigtige måde at gøre det på, men i din situation, vil det være en succes at fremprovokere følelser, hvilke som helst følelser, endda misundelse og jalousi. Det betyder at han stadig har følelser for dig, men at de er begravet et eller andet sted på grund af de rutiner jeres forhold er endt i.

Gå ud med veninderne og få de nedgravede følelser frem og red dit forhold, hvis du virkelig er interesseret.

6. Afvis planer i sidste øjeblik

Stop med at gøre hvad end han nu vil have dig til. Hvis han ikke have respekt nok til at fortælle dig om hans planer tidligere, er det et tegn på at han ikke værdsætter din tid, og hvis han ikke værdsætter din tid, så respekterer han dig ikke.

Hvis han ikke respekterer dig og de ting du har lyst til, så behøver du heller ikke respektere hans. Men blot for noget tid, for at gøre ham opmærksom på hvad det er han gør, og hvor han begår de største fejl. Du skal vise ham hvordan du har det ved at give ham en smag af hans egen medicin.

7. Start med en ny hobby

Du skal stoppe med kun at lade din verden dreje sig om ham. Det er en af årsagerne til at han opfører sig som han gør. Han ved at uanset hvad der sker, vil du være der for ham. Det er derfor han ikke respekterer dig og ignorerer dig. Du må skal vise ham at du har det helt fint uden ham, og at hvis han ikke vågner op og indser det, vil han miste dig for altid.

Start med en ny hobby, noget som han ikke er involveret i. På den måde får du også beriget dit sociale liv – du kan være sammen med andre som er interesseret i det samme som dig. På den måde viser du ham at du har det perfekt uden ham. Hold ham på afstand.

8. Hold tilbage med sex

Ok, lad os indse det, alle mænd er vilde med sex. Hvis du tager det fra dem, går deres verden under. Jeg tror ikke at kvinder er klar over hvilken magt de har på det område.

Sex gør at manden føler sig tæt på dig, både følelsesmæssigt og fysisk, og hvis han ellers ikke kan se at han har været en klovn rent følelsesmæssigt, ellers så vil det at holde tilbage på sex indikere at der er noget galt. Han vil sandsynligvis forstå at han har opført sig som en klovn hvis du stopper med “godterne”.

9. Flirt med andre mænd

Dette skal du gøre. Det er påkrævet. Hvis han ikke giver dig opmærksomhed, så gør noget ved det. Vis ham at der er andre mænd derude som gerne vil være sammen med dig.

Vis ham at han tager dig for givet og det burde han slet ikke gøre. Han burde være glad for at han har dig og vise at han elsker dig hver dag. Find en flot fyr og flirt med ham. Provoker ham til at vise følelser, og blive jalous.

Hav dog i tankerne at det ikke er sikkert at han ser dig snakke med andre mænd, så prøv at snakke om din nye kollega som alle kvinderne er vilde med. Han vil helt sikkert undre sig over at du pludselig så meget om ham og måske vil han få øjnene op efter noget tid.

Herefter vil du nok bemærke at han er jalous og at han ikke har lyst til at miste dig til en tilfældig fyr. Og til sidst, hvis han holder af dig, vil han vågne op og kæmpe for dig.

10. Snak med ham

Hvis alt andet fejler, så snak med ham. Forsøg at være så ærlig som mulig. Faktisk er det altid det bedste, men de fleste mænd er desværre ikke så villige til at snakke om emnet, fordi de færreste af dem vil indrømme at de har gjort noget forkert. Sæt jer ned sammen og se ham i øjnene.

Prøv at få ham til at huske hvorfor han forelskede sig i dig. Få ham til at huske tiden lige efter i mødtes, og hvor simpelt alt var dengang. Fortæl ham at han tager dig for givet og at han ikke giver dig den respekt som du fortjener. Brug disse punkter til at få ham tilbage. Du ved han elsker dig – han tog bare kærligheden for givet og når han indser det vil han fortryde det.