Skip to Content

Få Ham Til At “Slå Ihjel” For At Være Din Kæreste

Få Ham Til At “Slå Ihjel” For At Være Din Kæreste

Mænd er enkle skabninger. Hvis du gør det for let for dem, vil de tage din kærlighed for givet, og forsvinde hurtigere end en fartoverskridelse. Og dette er hvad de fleste af dem faktisk kan lide, at få det de ønsker med mindst mulig anstrengelse. Det de ønsker er noget du bør tænke over først.

Hvis i begge have vil have et engangsknald eller være friends with benefits, så er det at kaste dig over ham, men hvis du ønsker en dyb, ægte kærlighed og et forhold med en mand som virkelig elsker og respekterer dig – så du må få ham til at “slå ihjel” det. Ikke bogstaveligt talt selvfølgelig, men du skal aldrig gøre det nemt for ham.

I sidste ende vil han være stolt af hvad han har opnået, og vil hente den præmie han vandt. Hvis han mislykkedes med det, vil han ikke være noget for dig alligevel. Så, lad os komme igang:

1. Giv ham ikke kæreste fordele hvis han ikke er din kæreste.

Vi snakker ikke kun om sex her. Sex er noget som findes overalt i dag, og det er ikke så svært for en mand at finde en sexpartner. I modsætning til populær tro, så elsker manden at være i et forhold. De elsker at have en partner in crime, at have en supporter efter en dårlig dag.

Mænd elsker at være dominerende så de ved at du kun er hans, at vide at de får en til at føle sig tryg omkring dem. En følelsesmæssig moden mand ved at sikkerhed, intimitet og komfort er de ægte ting du får fra et forhold. Mænd elsker relationer på grund af de fordele de giver, og de vil jagte for at være i et forhold. Giver du disse fordele gratis, vil du ende med at blive udnyttet.

2. Hav lidt distance fra tid til anden.

Du ved hvad de siger: “Ignorer ham for at få hans opmærksomhed”. Dette er et vanskelig spil, og du må give den rigtige mængde medicin for at kurere sygdommen. Hvorfor? Fordi du ignorerer ham for meget, vil han tro at du slet ikke er interesseret i ham, og vil blot acceptere det ok gå videre. Men med den rigtige mængde, vil du få fantastiske resultater.

Når du sender beskeder til ham, så send ikke for tit og ikke beskeder uden betydning – svar på hans beskeder, men gør det kort og godt. Få det til at se ud som om du har travlt. Du vil ikke kun få ham til at arbejde mere for at få dig, men han vil også være under det indtryk at du har et travlt og interessant liv, og han vil helt sikkert ønske at være en del af det.

3. Han er ikke manden for dig før han beviser noget andet.

Hvis du lige er begyndte at date, skal du altid huske på det her. Han er helt irrelevant før han gør sig relevant. Holde mulighederne åbne og fokusere på dit liv, ikke på ham. Prøv ikke at blive besat af ham, fordi du ved jo ikke om han er giftig, en taber eller en narcissist, og tro mig, det vil du ikke have i dit liv.

Arbejd med din egen virksomhed før han opfører sig på en måde som vil får dig til at slippe alt hvad du arbejder på, og tage hensyn til ham. Lev efter princippet, og så vil du ikke kun blive skuffet mindre af mænd, men du vil også kunne finde manden i dit liv meget hurtigere.

4. Få ham til ønske sig mere.

Selv om alting går godt, og du føler at han er den eneste ene. Vær lidt mystisk og få ham til at gætte. Sæt grænser, og hvis du har lyst til et godnatkys, så er det det eneste han fortjente den den aften – og bevar det sådan. Lav en lille meningsfuld berøring.

Giv små udemærkelser, og anerkend hans indsats, men giv ham ikke alt hvad han vil have på een gang – vent lige så længe du vil. Få ham til at jagte dig så længe du vil og så langt du vil. Hvis han viser sig værdig efter alt dette, så min kære, så har du fundet din drømmeprins.