Skip to Content

Når Du Gir En Mand Alt, Og Han Stadig Ikke Har Nogen Anstændighed Til At Vælge Dig

Når Du Gir En Mand Alt, Og Han Stadig Ikke Har Nogen Anstændighed Til At Vælge Dig

En ægte mand vil aldrig lade dig gætte hvilken rolle han har tænkt sig at spille i dit liv. En ægte mand er altid åben om den rolle han ønsker at du spiller i hans liv.

Det er kun en giftig mand der leger med en kvindes følelser. Kun en giftig mand tager det bedste fra en kvinde , og forlader hende ene og forladt.

Gud ved hvor mange kvinder han har forladt i hans liv. Og kun Gud ved hvor mange kvinder som har ladet ham gøre det.

Bare fordi der findes kvinder som er klar til at åbne deres hjerter, bare fordi der er kvinder som er mere end klar til at vælge en mand og vie sig til ham, er det ikke et grønt lys for at udnytte dem, og derefter lade dem gå, som om de ingen betydning havde i dit liv.

Hvordan har mænd hjertet til at forlade kvinder sådan? Og hvordan kan den type af mand sove godt om natten? Hvordan kan de sove og vide at de ødelagde de kvinders hjerte i håbet om at de blev valgt, og som fortjente at blive valgt?

De ringeste undskyldninger kommer altid fra mænd som ikke er klar til at tage ansvar for deres handlinger.

Hvor mange gange har du hørt: “Hun var den som ville give alt til mig, jeg har aldrig bedt om det!”? Det er bullshit, Undskyld mit sprog.

Hvis han ikke ønskede at udnytte dig som han sagde, så burde han havde stoppet med at tage din godhed for givet, fordi han accept af din godhed og alle de ting du gjorde for ham, var et stille løfte om at det var meningen at i skulle blive til noget sammen.

Når en ægte mand vil have dig, er han åben om det. Når en ægte mand ikke er interesseret i dig, er han også åben om det, og vil sende dig blandede signaler.

Ung smuk kvinde, der træner i skoven

Det er kun en kujon, og en dårlig undskyldning af en mand, vil vildlede dig i længere tid uden nogle intentioner om at være sammen med dig. Men det er ikke din fejl, siden han har mestret dette spil i lang tid.

Du gav ham dine bedste år. Det i havde var ikke blot et blink og så slut. Det var meget mere end det. Det var dage, uger, måneder, år af din tid og håb.

Det var mange søvnløse nætter hvor du ventede på at blive valgt, og hvor der var rigeligt med indikationer på at du fortjente ham, men hans endelige beslutning kom aldrig.

Du gav ham din kærlighed. Du gav ham dit smil, din latter, din hånd og dit hjerte. Du var der for ham. Du var istand til at opfange når der var noget galt i hans liv, og du vidste altid hvad du skulle sige hvornår. Du var altid klar til at redde ham når han kom til dig, såret af verden.

Uanset hvad han havde brug for, gav du det til ham. Du var hans fører i livet. Du var den som hjalp ham med at komme til derhen hvor han kunne blive fundet. Du har investeret så meget i ham, og hvad endte du med at få igen? En pose med ingenting!

Han har aldrig bedt om noget af det du gav ham, men han har heller aldrig sagt at han ikke ville have det. Han bad aldrig om noget, men fortsatte med at forvente at du gav ham det han havde brug for.

Den eneste grund til at han aldrig sagde noget var så han kunne holde hans samvittighed ren når disse ting skete.

Han ville være “ren” når du kom tilbage til ham for at få alt det gode du gjorde for ham. Når du kom og bad om mere i livet, når du bad ham om at give dig det du fortjente og hvad du havde givet til ham hele tiden, så havde han ingen anstændighed til at give det til dig.

Han havde ingen anstændighed til at vælge dig, og når du var ked af det, distancerede han sig ved at sige at han aldrig havde bedt dig om noget. Han bad ikke om det, men forventede det.

Ensom trist kvinde dybt i tanker

Hvad vil en kvinde så begavet som dig, så rar og kærlig, have fra en dårlig undskyldning af en mand?

Lad os være ærlige… Hvis han havde nogle intentioner om at vælge dig, vil du allerede være valgt. Hvis han ønskede at belønne dig for sin loyalitet og for alle de gange du var der for ham, når ingen andre var, og alle de gange du valgte ham over dig selv, ville det være tydeligt nu.

Men det gjorde han ikke. Det værste var at du selv var klar over det, men du ville ikke erkende det.

Du er en klog kvinde. Du lod ikke dig selv være dum denne gang, men du fulgte dit hjerte og havde et håb om at han en dag ville se værdien i dig, og at han ville værdsætte dig for hvem du var og hvad du gjorde for ham.

Du håbede at han var en bedre mand end han havde vist dig, og du kom til et punkt hvor der ikke var mere at give. Og alligevel var han ikke anstændig nok til at vælge dig.

I stedet for at vælge dig, besluttede han sig for ikke at vælge dig. Han besluttede sig for at være en kujon og egoistisk, og han nægtede at være åben overfor de alternativer der var. Men det var så langt fra det du fortjente eller hvad der skete dig.

Han havde i al hemmelighed håbet at du ville savne ham så meget at du var ok med at acceptere mindre. Det han ikke indså var at når en kvinde som dig forlader ham, uanset hvor meget smerte hun kan klare, så kommer hun aldrig tilbage.

Det eneste der er tilbage for dig er at vise han hvad du består af. Du skylder dig selv at vælge dig selv når han vælger ikke at gøre det. Du skylder dig selv at stoppe med at give dig selv til en som ikke værdsætter dig.

Du skylder dig selv ikke at blive udnyttet at en mand som slet ikke er en mand, kun en dårlig efterligning af en.

Så vælg dig selv. Vælg at være din egen helt. Vælg at redde dig selv fra det giftige forhold, og accepter ikke noget mindre.

En kvinde som dig fortjener hele verden, og hvis din mand ikke giver den til dig, så stop det. Fordi der er en der er dig værdig, og en som vil værdsætte dig for den du er.

Det findes en ægte mand der ude som vil give dig en plads i hans liv. Stop med at vælge ikke at blive valgt.