Skip to Content

Jeg Vil Have Alt Eller Ingenting

Jeg Vil Have Alt Eller Ingenting

Kære, hvem end du er,

Før vi starter, vil jeg blot at du skal vide at jeg vil have alt eller slet ingenting. Du behøver slet ikke at overveje om du vil på date med mig hvis du ikke vil give mig alt af dig.

Lov mig ikke evig kærlighed hvis du flirter med hver eneste pige du møder. Lov mig ikke at du vil være her i gode og svære tider, hvis du ikke vil holde det.

Og fremfor alt, så sig ikke at du elsker mig hvis du ikke mener det.

Jeg er en pige som har været igennem meget i livet. Jeg ved hvordand det føles at være i et forhold med en mand som behandler alle andre bedre end mig.

Jeg er blevet vant til at gå på date med idioter som har ladet som om de elsker mig, bare for at komme i bukserne på mig.

kvinde stående alene på stranden

Jeg ved hvordan det føles at elske en så meget at det gør ondt, mens alt hvad du får fra ham er ligegyldighed.

På grund af alt dette beder jeg dig om ikke at gøre grin med mig. Elsk mig eller forlad mig, men behandl mig ikke som lort.

Nu hvor jeg har været igennem så meget, ved jeg endelig hvad jeg vil. Jeg vil have en kærlighed der er så dyb at selv havet bliver jalous.

Jeg vil have den kærlighed som gør at du føler dig hjemme. Jeg vil have en mand som vil være dybt forelsket i mig, uden begrænsninger. Jeg vil have alt eller ingenting.

Jeg ved at jeg er noget rod, og hvis du tror at det bliver for meget for dig, har du lov til at forlade mig når som helst.

Det enenste jeg ønsker er at du er ærlig overfor mig. Hvis du behandler mig godt, vil jeg gøre det samme for dig, men hvis jeg oplever at du bliver giftig, eller hvis du forsøger at ændre mig, så sværger jeg at jeg forlader dig.

Jeg har været alt for rar overfor andre som ikke fortjente det alt for længe. Og nu har jeg fået nok. Jeg vil ikke have at historien gentager sig.

seriøs single eftertænksom teen pige

Jeg vil ikke være en knust pige længere. Jeg vil være glad når jeg er forelsket. Du ved, vi behøver ikke at gøre kærlighed så kompliceret.

Alt hvad du skal gøre er at elske med hele dit hjerte. Så enkelt er det. Denne gang, vil jeg at det hele skal være anderledes.

Ingen smerte. Ingen tårer. Ingen fejl. Ingen løgne. Jeg vil opleve den form for kærlighed folk skriver om i bøgerne.

Jeg vil bare at du skal vide at jeg gør mit bedste for at opnå det, så hvis du elsker mig, så gør det samme for mig.

Jeg lovet at jeg altid vil være der for dig i dine øjeblikke med sorg, men også i de øjeblikke hvor du oplever din største lykke.

Jeg vil have den form for kærlighed som vil give mig forfrysninger hver gang jeg ser på dig, selv om vi bor sammen og tilbringer tid sammen.

Jeg vil have at du taber pusten hver gang jeg ser dig, men kun fordi du føler noget for mig, ikke fordi jeg vil have det. Jeg vil have kærlighed og lykke som kommer til at trodse de dårlige ting i livet.

kvinde sidder i en trappe

Jeg ved at der altid vil være huller i vejen, men vi fikser det sammen. Hvis du blot stoler på mig, og holder nok af mig, som jeg gør for dig, kan vi erobre verden sammen.

Jeg vil blot at du accepterer mig som jeg er, med alle mine fejl, fordi de gør mig perfekt på min egen måde. Jeg vil at du skal vide at ingenting er umuligt hvis du prøver hårdt.

Hvis du fortsætter denne livsrejse med mig, vil jeg holde et sæde fri til dig i min fremtid.

Til sidst vil jeg endnu engang minde dig om at jeg er en pige som vil have alt, eller slet ingenting.

Så baby, jeg beder dig, bliv ikke forelsket i mig med mindre du planlægger at blive sammen med mig!

Jeg Vil Have Alt Eller Ingenting