Skip to Content

Din Bedste Beslutning I Livet Vil Være At Date En Pige Som Har Tendenser Til “Fikse” Folk

Din Bedste Beslutning I Livet Vil Være At Date En Pige Som Har Tendenser Til “Fikse” Folk

De bedste mennesker er ikke dem som har flest penge, eller som ser godt ud. De bedste mennesker er dem som får dig til at føle dig godt tilpas, uanset hvor mange penge du har, eller hvordand du ser ud.

De bedste mennesker er dem som ved at du er ødelagt og fortsat har beslutter dig for at elske dig.

Vi har en tendens til at begå mange fejl når vi vælger vores partner. Vi har en tendens til at blive såret når vi vælger den forkerte til at elske og og værne om vores kærlighed.

Den eneste gang du ikke tager fejl er når du vælger en pige der har en tendens til at “fikse” andre.

Fordi denne pige vil vise dig hvordan det føles at have en som ikke giver op på dig, uanset hvor svære tingene bliver.

Hun giver ikke let op. Piger som har en tendens til at fikse folk, stopper aldrig med at prøve, og hun giver ikke op når hun ser dine dårlige sider.

teen pige holder telefon

Hun er den som ved at du bare er et menneske med opture og nedture i livet, og hun vil vælge at blive ved din side, hvor andre bare ville stikke af.

Hun vil vælge at se det bedste i dig. Hun vil altid dykke ned under din overflade, og hun vil altid kunne finde dine gode sider.

Hvis denne pige som har en tendens til at fikse folk, er forelsket i dig, vil hun altid forsøge at dine egenskaber som du slet ikke selv anede du havde.

Hun mister aldrig håbet. Uanset hvor mange gange mennesker har sagt at en person er en tabt sag, og at der ikke er noget de kan gøre for at hjælpe ham, vil hun fortsat forsøge.

Fordi hun ved at alle fortjener at blive elsket og at blive passet på engang imellem, og hun vil aldrig stoppe med at forsøge at hjælpe dem som er ødelagte.

Hun ser på helbredelse som en gave. Hun vil helbrede dig, præcist som hun gjorde med sig selv. Hun er god til at fikse folk, fordi hun selv var ødelagt en gang, og derfor ved hun hvordan det føles.

ung kvinde liggende på stranden

Ved at hjælpe sig selv med at komme videre, lærte hun sig selv hvordan hun kan hjælpe andre, og hun gjorde det til hendes mission i livet.

Hun ser på dine mangler som den mest værdifulde del af dig. Dette gælder også for andre mennesker. Fordi hun ved at alle de små fejl faktisk er dem som gør os forskellige, og gør os specielle.

Hun ved at selvom du har fejl, betyder det ikke at du ikke er værdig.

Hun hader at give op på nogen. For hende handler det mere om tilgivelse end om at give op. Fordi det at give op på en person er for hårdt, og det har en tendens til at nedbryde folk.

At se en blive såret er noget som gør ondt på hende, og det er derfor at hun hader at give op.

Hun er ikke bare god for dig, eller for sig selv, hun er god for alle. Hun vil ikke kun forsøge at fikse dem hun holder af, hun vil gøre det samme med dem du holder af.

pige sidder i efterårsskoven

Hun vil være der for dine venner og din familie, og hun vil gøre hendes bedste for også at hjælpe dem, fordi hun ved hvor vigtige de er for dig.

Hun vil ikke kun investere i sit eget forhld, hun vil investere i så meget og så mange som hun kan.

Hun vil gøre dig til en bedre mand. Når du er fikset, er projektet stadig ikke slut. Fordi du var aldrig kun hendes projekt – du er så meget mere end det.

Du er den person hun elsker og holder af, og hun kan lide at investere sin godhed i dig. Og du vil redde verden med hende.

Du vil se at lykke faktisk kommer fra at give og gøre andre lykkelige, og hendes generøsitet og vilje vil få dig til at ville være hel sammen med hende.

Din Bedste Beslutning I Livet Vil Være At Date En Pige Som Har Tendenser Til “Fikse” Folk