Skip to Content

Et Ærligt Brev Til Min Bedste Ven: Du Fortjener Hele Verden

Et Ærligt Brev Til Min Bedste Ven: Du Fortjener Hele Verden

Kære bedsteven,

Jeg ved at du vil modsige mig, men du fortjener hele verden. Det slår mig at du ikke er klar over det nogle gange. Du er faktisk ikke slet ikke klar over det for det meste af tiden.

Og jeg tager tit mig selv i at tænke over hvad jeg har gjort for at fortjene dig, og jeg takker Gud for at vores veje mødtes den dag de gjorde.

Fordi du er det bedste der er sket mig i så lang tid.

Du lyser rummet op, i det øjeblik du kommer ind, og du er uvidende om det. Og det er ikke så svært at se. Du falder naturligt for folk for at få opmærksomheden over på dig, og du er slet ikke klar over det.

Fordi du søger egentlig ikke opmærksomhed. Du forsøger ikke engang, og alligevel så er du mere end hypnotiserende.

to kvindelige venner sidder udendørs

Du er den type der gør folks hjerter varme når de er omkring dig. Du gør at andre har det bedre, selv uden du virkelig prøver.

At være rar kommer så naturligt for dig. Jeg er glad for at jeg kan være omkring dig og har din godhed som også varmer mit hjerte.

Du er den person som man kun kan leve uden, hvis man ikke har levet med dig før.

Når du kommer ind i en andens liv, er det først der at de forstår hvad det betyder når de har nogen der holder af dem.

Og de ender med at have brug for dig. De ender med at have brug for din varme og godhed, fordi det er så vanedannende.

Folk har brug for dig, fordi du er alle andres skulder at græde ud på. Du er deres hjælpende hånd når de har brug for det.

Du er den første til at kæmpe for dem du holder af, og siden jeg kender dig, så tvivler jeg på at du tænkte dig om to gange før du hoppede ind i en slåskamp for dem du virkelig elsker.

to kvindelige venner sidder i ørkenen

Det der slår mig mest, er din evne til at tilgive. Selv om der var en der ødelagde dit hjerte, snød dig eller sårede dig, så fandt du altid en måde at tilgive dem på.

Du finder en måde at kommer videre på. Nogle gange tager det længere tid, andre gange kortere, men du klarer dig altid igennem andre menneskers fejl.

Fordi du tror på at der er mere i dem end blot deres fejl. Du mener at alle fortjener at blive elsket, og at alle fortjener endnu en chance.

Du tror på andre, hvor andre slet ikke vil overveje det, og du fortsætte med at kæmpe, der hvor en normal person for længst ville have givet op.

Du har en grund til at tro på andre, selv når de ikke tror på sig selv. Du er der altid for dem, selvom de ikke er der for dig. Og du holder af dem selv når de glemmer sig selv.

Jeg kan ikke mindes en eneste person du har opgivet, fordi du er der altid for at tilbyde andre dine arme og dine krammere, dit hjerte har altid medfølelse med dem og du lytter og viser dem at du ikke er alene.

to venner sidder og snakker

Du giver ikke slip på folk, du har altid en grund til at blive, og kæmpe for dem. Du giver din kærlighed uden at holde noget tilbage.

Det er så uselvisk at du er. Det er det der er så fantastisk ved dig. Og det er det jeg elsker allermest ved dig – og det faktum at du altid åbner dit hjerte til andre.

Det er ikke kun andre der har brug for dig. Jeg har også brug for dig, mere end du tror. Fordi du er stærkere end du tror. Du er en fighter, og stadig følsom og rar.

Du er morsom og intelligent. Du er smuk, og du er fantastisk. Du er alt dette: Så mange ting på en gang, og jeg har aldrig mødt nogen som dig.

Du forandrer folks liv, med lad ikke andre forandre dig. Lad dem ikke ødelægge din godhed eller gnist.

Lad dem ikke være andet end at få dig til at tro på den som du er, den som Gud skabte næsten helt perfekt. Du er den nemmeste person at elske, så lad ikke andre overbevise dig om andet.

venner nyder kaffe sammen i en kaffebar

Du må ikke ændre dig. Giv ikke op på hvem du er, og giv aldrig op på mig. Fordi du er mit livs velsignelse, du er min søster, måske ikke af blod, men bestemt af hjertet.

Jeg ved at du ikke ser dig selv sådan som jeg har beskrevet her, men det er kun fordi du aldrig har set dig selv med mine øjne.

Du fortjener verden fordi du er der for dem der har brug for dig, og du gør at verden er et bedre sted at være.

Jeg vil blot at du ved at jeg ser dig. Og jeg beunderer hvad du har vist mig indtil nu. Jeg beundrer din godhed, dit mod og dit drive. Så selv når du falder bevarer du motivationen.

Og når jeg falder, så trækker du mig op. Og jeg takker dig for at hjælpe mig, og at du ønsker at være en del af mit liv. Jeg er evig taknemmelig for at have en som dig i mit liv.

Kærlig hilsen,

En af de mange du aldrig har skuffet.

Et Ærligt Brev Til Min Bedste Ven_ Du Fortjener Hele Verden