Skip to Content

Hvordan Får Man En Følelsesmæssigt Utilgængelig Mand, Til At Blive Forelsket: 5 Måder At Gøre Det På

Hvordan Får Man En Følelsesmæssigt Utilgængelig Mand, Til At Blive Forelsket: 5 Måder At Gøre Det På

Selvom du har forsøgt at undgå det, er du faldet for en fyr, der er tydeligt følelsesmæssigt utilgængelig eller endda skadet, og du ved bare ikke hvordan du skal vise ham din kærlighed på den rigtige måde, hvordan du viser ham at han kan stole på dig og frem for alt – hvordan du får ham til at blive forelsket i dig.

Du spørger dig selv, hvordan man får denne følelsesmæssigt utilgængelige mand til at blive forelsket i dig. Med tiden begynder du at føle dig hjælpeløs, fordi du ikke kan finde nogen svar på disse spørgsmål.

Men hvad du ikke ved er, at der er tricks og succesfulde måder at vinde denne type fyre på. Og her er 5 af dem.

1. Vis ham at du er hans ven

En af de første dating råd, når det kommer til at få en mand der er følelsesmæssigt utilgængelig til at blive forelsket i dig, er ikke at præsentere dig som hans potentielle kæreste.

Jeg ved, at dit mål er at gøre denne mand til din kæreste eller endda gifte dig med ham, men hvis du straks lægger alle dine kort på bordet, kunne den mand blive bange og han kunne løbe væk fra dig, før du får chancen for at vise ham, alt hvad du har at tilbyde.

Så hvis du vil have ham til at føle sig følelsesmæssigt knyttet til dig, skal du vise ham, at du ikke kun vil være hans elsker – men at du også vil være hans ven. Denne fyr skal lære dig at kende dig som person, før han lærer dig at kende som sin potentielle kæreste.

Du skal forstå, at han aldrig vil bevidst vil lukke dig i sit liv, så længe han ser, at du vil forpligte ham, fordi han ser dette som om du tager hans frihed væk.
Det er derfor han først skal se alle dine kvaliteter. Han har brug for at se du er en person, han kan stole på, og han har brug for at se, at han har din støtte gennem livet.

Når I bruger tid sammen, og når du begynder med følelsesmæssig tilknytning, vil han begynde at udvikle følelser for dig uden at han selv ved det. Dette er den eneste måde at komme under huden på denne fyr. Han vil blot acceptere dig som en del af hans liv.

Med tiden vil han vænne sig til dig, og han kan ikke forestille sig en dag uden dig, og det er præcis det, du vil opnå.

2. Pres ham ikke til for meget

Du tror på etiketter, og alt du vil have er et stabilt forhold og selvfølgelig vil du have en mand ved din side der ved det, og du håber, at han vil have det samme. Men desværre er det ikke sådan, når du løber ind i en følelsesmæssigt utilgængelig mand.

Fordi hvis en mand er følelsesmæssigt utilgængelig, vil han løbe væk så hurtigt som muligt, så snart han hører ordene “engagement”, “eksklusivitet” eller “forhold”, fordi han er bange for forpligtelse.

Du ved bare ikke hvad du skal gøre. Du ønsker ikke at spille hans spil, og du vil have ham til at kende dine forventninger til dette forhold.

Selvom der ikke er noget galt med at fortælle din partner hvad det er, du vil have, hvis det er en fyr, der er følelsesmæssigt utilgængelig, bare sørg for ikke at presse ham for meget, fordi det kan være kontraproduktivt.

I stedet for hele tiden at tale med ham om, hvorvidt tingene vil ændre sig mellem jer og hvornår han vil forpligte sig, tag en seriøs samtale om det, og se hvor du står. Efter dette, bør du bare lade tiden gøre sit arbejde og lade tingene flyde med strømmen.

Faktum er, følelsesmæssigt utilgængelige mænd kan ikke lide at blive presset eller tvunget til at gøre noget, og de løber væk, så snart de føler, at nogen forsøger at få dem til at gøre noget, de ikke kan lide at gøre.

Det sidste, du vil have, er at du lyder for krigende, trængende eller desperat i denne fyrs øjne. Desuden, selvom han accepterer at forpligte sig, vil du ikke vide, om det skete, fordi du tvang ham til at gøre det, og du vil ikke have ham til at gøre noget, han virkelig ikke vil gøre, bare for at behage dig.

3. Tal ikke om fremtiden

Hvis du spekulerer på, hvordan du får en følelsesmæssigt utilgængelig mand, til at blive forelsket i dig, du skal lære at nyde dit liv i nutiden, og du skal have et forhold til ham uden at tænke på, hvad der kan ske i morgen, fordi det er den eneste måde du kan holde på ham.

Ja, denne mand er sandsynligvis skadet, med en masse følelsesmæssig bagage fra fortiden, men hvis du virkelig vil have ham til at elske dig, og hvis du vil have dette forhold til arbejde, skal du stoppe med at tænke på de ting der gjorde ham på den måde, og det har forårsaget hans følelsesmæssige utilgængelighed.

Og jeg ved, at du vil planlægge din fremtid, og at du vil vide, om det er den mand, der vil gå igennem livet med dig, men hvis du fortæller ham det hele tiden, og hvis du stadig spørger ham om hans fremtidige planer, vil du bare skræmme ham væk.

Du ved, hvor denne fyr står lige nu, og han har sikkert gjort det meget klart, at han ikke vil have et forhold i øjeblikket. Det betyder, at du havde mulighed for at forlade ham eller acceptere hans beslutning.

Du blev ved denne mands side, så det betyder at du har accepteret hans betingelser.

Så den bedste mulighed for dig er bare nyde nutiden og leve fra dag til dag.
Jeg fortæller dig ikke, at du helt skal ignorere din fremtid – jeg råder dig til, ikke at overbelaste dig selv med det, fordi det ødelægger enhver chance du har med denne fyr.

4. Vis ham, du kan leve uden ham

Når du dater en mand, du har følelser for, vil du tilbringe hvert øjeblik med ham og du vil have at han ved, hvor meget du elsker og har brug for ham. Men hvad du måske ikke ved, er at de fleste mænd bliver forelsket i mentalt stærke kvinder, der viser, at de ikke behøver dem ved deres side hele tiden.

Derfor, hvis du vil have at en fyr, og især en følelsesmæssigt utilgængelig fyr, falder for dig, skal du vise ham, at han ikke er din nødvendighed.

Ja, du har stærke følelser for ham, men det betyder ikke, at du vil jage ham eller at du vil bede om hans kærlighed eller opmærksomhed. Du er en uafhængig kvinde, der kan leve uden ham, på trods af eventuelle følelser du måtte have.

Det betyder, at du ikke vil tillade ham at behandle dig som du ikke fortjener, og at du ikke vil acceptere hans dårlige opførsel over for dig.

Desuden, hvad enten vi kan lide at indrømme det eller ej, er mænd er jægere. Det er simpelthen i deres blod og som driver de fleste mænd til kvinder.

Så du skal lade denne fyr komme til dig, og du skal få ham til at forfølge dig, det er en af måderne at gøre det på. Dette er en af måderne at vise ham på, at han ikke kan tage dig for givet, og at du ikke accepterer at være hans sidste udvej og være i bunden af hans prioriteringsliste.

Vis denne fyr, at du har et liv i egen hånd, uden ham i det. Vis ham, at du har dine familie, venner og andre interesser og at han ikke er din primære fokus.

Der er ikke noget dårligt i at gøre ham lidt jaloux og vise ham, at der også er andre mænd der er interesseret i dig.

En af måderne at gøre dette på er at altid være meget attraktivt, mens du er omkring ham, men at ignorere ham fra tid til anden. Du må heller ikke løbe til ham hver gang han ringer og du skal vise ham, at du har andre muligheder. Dette vil gøre ham bange for at han vil miste dig, og han vil helt sikkert genoverveje sin adfærd mod dig.

5. Vær åben over for ham

Et tegn på en følelsesmæssigt utilgængelig mand er, at han normalt har problemer med at åbne op for nye mennesker og har problemer med at lade nye mennesker komme ind. De er det, fordi de er bange for mennesker, især kvinder, der forårsager dem følelsesmæssig smerte, bruge dem og såret på andre måder.

Og når du går ind i denne fyrs liv, vil han sikkert se dig som en trussel, og han vil ikke lade dig passere sine følelsesmæssige vægge.

Derfor, hvis du vil have din følelsesmæssigt utilgængelige fyr til at elske dig, skal han begynde at se dig som troværdig. Han skal se dig som en kvinde han kan stole på, og en kvinde som ikke vil bruge hans svagheder eller sårbarheder imod ham. Han skal se dig som en person, der ikke vil udnytte hans følelser.

Og hvis du vil opnå det, er den første ting du skal gøre, er at åbne op for denne fyr. Han skal se, at du ikke har problemer med at dele dine hemmeligheder med ham, og at du stoler på ham.

Det er den eneste måde for ham at begynde at dele sine egne hemmeligheder med dig og at føle sig tryg omkring dig.
Desuden er dette en af måderne for denne fyr at lære dig at kende bedre og at se dig som en kvinde, der er værd at han tager sit skjold væk fra sit hjerte.