Skip to Content

Konsekvensen af at blive ødelagt af den du stolte allermest på

Konsekvensen af at blive ødelagt af den du stolte allermest på

Når du stoler på en, så gør du det i god tro. Du stoler på andre med hele dit hjerte, og tror ikke at de vil bruge den tillid til at såre dig. Men det er normalt de personer som sværger at de aldrig vil ødelægge os, som faktisk gør det.

Den person som sværgede på aldrig at såre mig, ødelagde mig i tusind stykker. Hvordan kan du komme over en som du elskede og stolte på som ødelagde dig?

Jeg forsøgte at glemme, men det fungerede ikke. Jeg forsøgte ikke at tænke på det, ved at gøre hvad som helst for at holde mig selv beskæftiget, men det hjalp ikke. Så jeg forsøgte at forstå hvorfor, men jeg klarede det ikke. Jeg kunne ikke begribe hvad der var sket, fordi jeg ville aldrig kunne gøre det samme selv. Jeg ville aldrig havde brugt en andens tillid på en dårlig måde, specielt når jeg ved hvad den person har været igennem.

Jeg ville aldrig ødelægge nogen. Jeg ville aldrig gøre noget brutalt mod andre, fordi jeg ved hvor smertefuldt det kan være. Jeg er ikke bange for at gå i helvede, fordi jeg tvivler på at det kan være værre end det her.

Det der gør mest ondt er at jeg ikke ved om jeg nogensinde bliver rigtig lykkelig igen. Fordi, hver gang jeg smiler, så kommer tanken snigende og minder mig om hvad der skete og det gør mig ked af det.

Når en du stoler allermest på ødelægger dig, bliver du til en anden person.

Jeg er ikke halvt den person jeg plejede at være. Jeg ler ikke lige så meget som jeg plejede. Jeg bliver bange i det øjeblik der er en der spørger mig om noget personligt. Jeg nægter at fortælle andre hvordan jeg har det.

Trist kvinde i rummet

Sandheden er at jeg skammer mig. Jeg fortæller aldrig nogen om hvad der er sket til mig. Jeg vil ikke have at der er nogen der ved hvor naiv jeg var, og hvordan jeg stolte på den forkerte. Jeg vil ikke have at der er nogen der ved hvor svag jeg var.

Når en du stoler allermest på ødelægger dig, bliver du bange for at elske igen.

Jeg er hunderæd for at give mit hjerte til nogen igen. Jeg er bange for at åbne mig op. Jeg vil ikke have at det samme sker igen.

Jeg vogter over mit hjerte og skubber dem væk der giver mig sommerfugle i maven. Fordi jeg ved at jeg ikke vil kunne klare flere kærestesorger.

Når en du stoler allermest på ødelægger dig, glemmer du helt at stole på nogen.

Hvem viser mig at alle ikke er sådan? Det er en alt for stor risiko for mig at acceptere andres hjælpende hånd. Det er for hårdt arbejde, at lære at elske igen. Jeg gjorde det en gang og det gav mig ikke noget i retur.

Det værste ved at være ødelagt af en som du stolte på, er følelsen af ikke at være værdigt noget som fortsætter med at krybe over min hud hver eneste dag.

Når du bliver ødelagt fortsætte denne følelse af at du ikke er god nok med at overtage både din sjæl og din krop. For engang havde jeg selvværdi som det dyrebareste smykke, og nu har jeg ingenting tilbage.

Ensom trist kvinde dybt i tanker

Jeg fortsætter med at tro at jeg ikke er god nok, fordi den jeg stolte allermest på stjal alt hvad jeg havde. Personen jeg stolte allermest på så ikke min værdi, og besluttede sig for at ødelægge mig. Eftersom jeg ikke var værdig kærligheden fra den mand jeg elskede, hvordan kan jeg så være andres kærlighed værdig?

Jeg så mig konstant over skulderen, og forvente det værste af mennesker, men jeg skal i det mindste ikke bekymre mig om at blive såret eller ødelagt igen. Ingen får lov at ødelægge mig, fordi der er ingen der får en chance hos mig. Jeg er færdig med at lukke nogen ind.

Jeg troede at der var noget godt i alle mennesker. Jeg troede at de mennesker jeg elskede var gode. Og nu efter jeg er blevet trådt på så mange gange, har jeg ingen andre valg end at give slip på dem som brændte et hul i mit hjerte.

Jeg køber ikke disse tomme løfter om at de ikke vil såre mig, fordi jeg ved at de vil, når jeg giver dem chancen.

Jeg er ikke vred og har ingen raserianfald. Jeg er blot skuffet over mig selv. Jeg forstår bare ikke hvordan jeg kunne være så naiv og give ham et værktøj til at ødelægge mig og fortsætte med at tro at han aldrig ville gøre sådan noget.

Måske finder jeg mig selv igen en dag, sådan som jeg var før jeg mødte ham. Jeg vil give livet en chance. Måske bestemmer jeg mig for at elske og stole på en igen, men det kan tage måneder, måske år, før den tid kommer.