Skip to Content

8 Tegn På At Han Er Den Utro Type

8 Tegn På At Han Er Den Utro Type

Utroskab er noget vil alle hader og forsøger at undgå for alt i verden, så her er nogle advarselstegn du kan gå igennem før du får følelser for en, og ender med at blive såret.

1. Han opfører sig underligt omkring hans tidligere forhold

Han er fuld af had mod sine ekser og nægter at tale om tidligere forhold. Dette kan skyldes at han var en “bad boy”, og ikke omvendt. For at han kan beholde dig, så skjuler han tidligere forhold for dig, så du ikke løber væk fra ham.

2. Hver eneste eks hader ham

Det sker tit at en eller to ekser hader en fyr, men hvis hver eneste af dem hader ham, er der sket noget. For at blive hadet har du virkelig gjort noget stort. Piger hader ikke en fordi de ønsker andre ting i deres liv, de hader en som er utro og opfører sig “unormalt”.

3. Han er jalous

Han er jalous fordi han “ved” hvordan mænd kan være, fordi han er en af dem. Hav ved at mænd kan udnytte kvinder, for det gør han selv. Han er ikke overbeskyttende eller sød, han vil bare være sikker på at han er den eneste (selv om du ikke er hans eneste).

4. Han “glemmer” at invitere dig til fester

Eller så siger han at du bare vil kede dig, eller at det er en “drengeaften”. En fyr som virkelig kan lide dig, eller som ikke opfører sig mærkeligt, vil have dig omkring ham hele tiden. Uanset om det er et kedeligt arrangement eller kollegaer fra arbejdet, vil han introducere dig til hans nærmeste, og vil vise dig hans verden. En “shady” fyr vil ikke have dig omkring ham fordi han vil have friheden til at gøre hvad han har lyst til med andre kvinder.

5. Forpligtigelsesfobi

Stol aldrig på den mand du skal lokke til at forpligte sig til dig. Så enkelt er det. Hvis han frygter forpligtigelse, kan han stadig gå i seng med andre kvinder eller flirte med dem, og ved ikke at være i et fast forhold, føler han sig ikke som en skiderik da han så ville være “utro”.

6. Han har brug for meget “privatliv”

Han har altid telefonen på sig, og han oplyser aldrig detaljer om hans dag eller udelukker det meste af det der er sket i løbet af dagen, og du har slet og ret ingen anelse om hvad han har gang i når i ikke er sammen. Han beder dig om at respektere hans privatliv eller retter fokus væk fra hans dag når han taler til dig. Hvad er ideen i at gøre det hvis du ikke har noget at skjule?

7. Selvcentreret narcissist

Alt handler om ham, hans behov og følelser. Han tror at verden drejer omkring ham, ikke solen. Ofte tager selvcentreret mennesker ikke ansvar for hans handlinger, inklusiv utroskab. Han opfyldte jo bare hans behov, så hvad er problemet?

8. Han er ikke til at stole på

Små løgne bliver til store løgne. Eftersom hans historier ikke stemmer overens med virkeligheden, eller hvis du “tog ham på sengen” i en løgn (uanset hvor lille den er) og han nægter at indrømme det, så kan han virkelig have store problemer. Hvad stopper ham i at lyve om hans “aftenaktiviteter”?