Skip to Content

7 Måder Piger, Der Er Ødelagt Af En Narcissist, Elsker Anderledes På

7 Måder Piger, Der Er Ødelagt Af En Narcissist, Elsker Anderledes På

Jeg vil vædde med at du troede du var midt i den mest romantiske kærligehedshistorie i dit liv da du mødte ham. Da han kom mod dig, hans kys, der blev hele din verden vendt på hovedet på et øjeblik. Du kom under hans kontrol, du var hans.

Men den kærlighedshistorie varede ikke længe, og har absolut ikke haft en lykkelig afslutning. Det tog ham lang tid at miste den maske som han brugte til hans enmandsshow for at imponere dig, eller måske er det bedre at sige jagten hvor han fangede dig i sin forfærdelige fælde.

Han var alt for afhængighedsskabende. Du vidste godt selv at han ikke var god for dig, men du kunne ikke stoppe. Du havde brug for ham og du fortsatte med at komme tilbage.

Han var så interessant og overbevisende. Hans løgne var så gode at de grænsede op mod en fantasi. Hans historier om hans “vanvittige” eks var så virkelig at du troede på alt hvad han sagde, indtil du senere fandt ud af at hun bare var et offer, ligesom dig.

Han manipulerede med dig, langsomt men sikkert. Han skabte scener præcis som det passede ham. Han havde brug for at tingene gik efter hans hovede for han angreb. Han løj om sin interesse i dig, og til trods for hans egen selvoptagetged lod han dig tro at han havde gjort dig til centrum af hans verden. Han ønskede at du skulle føle at du var hans verden, så du kunne begynde at stole på ham.

Da du begyndte at stole på ham, var resten et enkelt spil. Han havde dig i hans hule hånd. Du var magtesløs

Han isolerede dig fra dine venner og familie fordi han overbeviste dig om at han var den eneste du havde brug for og ønskede i dit liv. Da det endelig lykkedes for ham at får dig til at føle dig helt alene i verden, angreb han.

Masken kom af, og pludselig blev mareridtet virkeligt. En lille del af helvede blev din virkelighed, og du kunne ikke slippe væk. Du kunne ikke bare vågne op. Det var virkeligt – det skete.

Disse ting blev hverdag. Du kunne ikke slippe fri af det. Han forsikrede dig om at det var dig der var galt på den. Han manipulerede dig, og din identitet. Han ødelagde din selvtillid. Du var en tom pige som han han fodret med hans forvredne version af hvad der var rigtigt. Og du troede på ham.

Men alt har en udløbsdato, og det gælder også dette mareridt. Så mange løgne på en gang, og de havde en stor indflydelse – de udgjorde et stort PANG!

Du blev efterladt ødelagt og alene, men endelig fri. Du er nu den pige som fortsat ved hvordan man elsker, men du elsker på en anden måde…

7 måder piger, der er ødelagt af en narcissist, elsker anderledes på

1. Du har ingen anelse om hvad ægte kærlighed er.

Måske fik du et glimt af hvordan det burde havde været, som i starten. Han gjorde det rigtige i begyndelsen, men det hele var en løgn. Det var ikke fordi han elskede dig, det var fordi han ville lokke dig, fange dig og ødelægge dig. Du har aldrig følt den ægte kærlighed med ham.
Nu efter du har mødt den rigtige mand, ved du ikke hvordan du skal begå dig omkring ham. Du tvivler på ham og den ukendte kærlighed du møder. Du tror alt er et stort spil, en løgn som du kommer til at betale for senere. Hans kærlighed forvirrer dig, og det tager tid før du kan slappe af og åbne op for at kunne acceptere det du fortjente fra starten af.

2. Du har tillidsproblemer.

Du havde ikke din egen stemme i dit tidligere forhold. Du var bare et tomt canvas, og han førte penslen for at udfylde de farver han ønskede. Du hadede de farver, men du kunne ikke tage dem væk, før du tog kontrol, og tog penslen og malede dig selv. Du frygtede at du ville blive tvunget til at opleve alt fra begyndelsen igen. Der var ingen tillid. Dit sidste forhold var bygget på en løgn.
Det kommer til at tage tid før du kan stole på nogen igen, men det ved din nye mand. Derfor giver han dig al den plads du har brug for. Derfor bliver han ikke såret af de ting du gør af frygt. Han ved at du har brug for tid til at hele, og han vil være der for dig. Han venter på dig, fordi han elsker dig.

3. Du ønsker at ødelægge alt det gode

Du ødelægger ubevidst din chance for at være lykkelig. Du forsøger at sabotere det eneste ægte forhold du nogensinde har haft. Du forsøger at jage den eneste mand der nogensinde har elsket dig væk. Det faktum at han virker til at være perfekt skræmmer dig fordi den narcisistiske idiot også var perfekt, til og med for perfekt, og du endte i den værste periode i dit liv.
Du forsøger at ødelægge dit forhold nu fordi du ikke kan acceptere det faktum at der sker noget godt for dig. Du blev forgiftet for længe, og du kan ikke acceptere at et rent og sundt liv venter på dig.

4. Du siger undskyld for alting

Du var vant til at bære hele vægten af dit forhold. Du var vant til at være den der altid fik skylden. Du troede rent faktisk at alting var din fejl. Du var for enden af en blind vej, hvor du ikke vidste hvordan du skulle reagere, så du sagde blot undskyld hvad gang. Det var det eneste du vidste han ville acceptere.
Den mand som virkelig elsker dig, lader dig ikke sige undskyld hele tiden. Han forsøger at vise dig ægte kærlighed og er klar til at indrømme når han begår en fejl. Han er klar til at sige “Undskyld”.

5. Du er fraværende.

Det vil tage tid for dig at give slip og stole på nogen. Du vil holde afstand fordi det stadig gør ondt, og du er ikke sikker på om denne fyr er den rigtige. Du er forslået og har fortsat ondt. Du ønsker ikke at have ondt længere. Dit hjerte fortæller dig at det er ok, og at du skal lade ham komme tæt på dig, men dine tanker fortsætter med at løbe løbsk.
Du skal ikke være bekymret. Denne periode varer ikke for evigt. Han kommer ikke til at lade det stå til. Han vil kæmpe med alt det han har for at bevise sig selv overfor dig og få din tillid. Han vil omfavne dig forsigtigt med sin kærlighed og du vil ikke kunne flygte. Det tillader han ikke.

6. Du venter på et “pang”

Der kommer ikke et. Du bliver usikker da det hele går fint. Han er den mest fantastiske mand du har mødt og han fortsætter med at give dig al den kærlighed og opmærksomhed som du fortjener. Det stopper aldrig. Du venter blot på løgnene, men der er ingen tsunami foran dig. Alt hvad du ser er en klar himmel og et roligt hav.
Du beskytter dit hjerte fordi du er forsigtig og bange. Du har opbygget en mur omkring dig, som han river ned med hans kærlighed for at beskytte dig og få dig sund igen.

7. Du skal føle dig tryg.

Du har behov for et løfte om at alt bliver godt. Du har brug for ham for at tro på det , og det er svært fordi du har problemer med at tro, og du ved at det heller ikke er let for ham.
Du har brug for et trygt sted hvor du er elsket og hvor du endelig kan elske tilbage.
Du har brug for ham fordi du har så meget kærlighed at give. Du har brug for ham til at skræmme frygten væk, og med din hjælp starte et nyt kapitel af dit liv og jeres liv sammen.
Han ved at du elsker på en anden måde, derfor elsker han dig endnu mere. Du var måske ødelagt da du mødte ham, men det bliver du ikke ved med at være.