Skip to Content

Dette Er Hvorfor Du Ikke Bør Lade Denne Pige Gå

Dette Er Hvorfor Du Ikke Bør Lade Denne Pige Gå

Måske er du ikke klar over hvad du tillader at lade slippe gennem dine fingre, men om nogle år, efter at du har haft den bedste dag i dit liv, vil du krybe ind i en tom seng, og du vil stirre op i loftet, hade dig selv for ikke at have nogen at dele denne dag med.

Du vil fortryde at du gav slip på en pige som ville se din lykke som sin egen, og som ville se frem til at dele både dine værste og bedste dage. Først der vil virkeligheden ramme dig.

Du havde ikke kun en god pige ved din side. Du havde en fantastisk pige.

Hun er en af de cool og sjældne piger, og det værste du kan gøre er at lege med hende fordi du ikke ved hvad du skal gøre med hende. Det værste du kan gøre er at lade hende slippe gennem dine fingre.

Du har en pige som ikke er ude efter din bil, dine penge eller gaver. Hun vil bare have din tid, ærlighed og indsats, og at du prioriterer hende.

Enkelt og godt. Hun er ikke som alle andre piger. Hun er ikke overfladisk. Alt hun vil er at i sammen giver mening og at du gør en indsats.

At miste denne type pige er noget du vil fortryde resten af livet.

sød ung forretningskvinde7

Hun er den type pige som har et stort hjerte, og det er ikke noget man kan lære.

Enten har du et stort hjerte eller også har du ikke. Og din pige er født med denne kvalitet, de fleste indser værdien af denne gave for sent. Hvis du er en af dem, vil du fortryde det resten af dit liv.

Din pige en den type som lærer dig hvordan man elsker rigtigt.

Hun er en af dem som mener at den eneste måde at elske på er at give uselvisk kærlighed. Alt andet, for hende, er blot et forsøg på at elske.

Din pige er den type pige som kan lide alle. Hun er en af de uselviske piger som sætter alle andre før sig selv.

Hun ser stadig på verden for at se hvordan hun kan bidrage. Hun bærer sin godhed med stolthed, og hun er glad for at kunne dele den med resten af verden.

Denne type pige er unik, og du vil blive vred hvis du gør noget for at miste hende. Din pige har intet ondt i sig.

Smuk pige, der fryser udendørs

Hun er en af dem som ikke vil gøre en flue fortræd. Hun er en som aldrig vil såre dig. Hun vil hellere have sit hjerte knust end at se dig sønderknust.

Hvis du giver slip på denne pige, som ville have sat dig før sig selv, så er du på dybt vand.

Denne pige er klar til at gå gennem helvede for dig.

Hun er en af de pålidelige piger som bliver hos dig i tykt og tyndt. Ærlig talt, så er er ikke mange piger der vil gøre det samme. Mennesker har en tendens til at stikke af i det øjeblik livet bliver svært.

Men det gør hun ikke. Fordi hun er rar. Hun har en godhod som går hele vejen igennem hende.

Denne pige er alt din far fortalte dig at efter i en kvinde – og endda mere til.

Hun er en af de få piger som er for gode til at være din. Hun er en af dem der får dig til at tænke over hvad du laver med hende, og hvorfor hun i alverden overhovedet har valgt dig.

smuk ung kvinde med kop te

Men hun er også en af dem som ikke tror hun er bedre end andre.

Det er hende som mener at at alle fortjener tid og tillid, og hun er klar til at give det til resten af verden.

Bare fordi du ikke kan forstå at hun er så god som hun har vist dig hun er, bare fordi du ujje ved hvad du skal gøre med hende, betyder det ikke at du skal såre hende eller lade hende slippe gennem dine fingre.

Du skal gøre en indsats. Du skal fortælle hende hvad du føler. Du skal vise hende at du holder af hende.

Du ved – du møder kun en særlig pige i livet. Du har måske også mødt andre gode piger, men der bliver kun en fantastisk pige som du aldrig vil glemme.

Lad ikke denne pige gå, gør det der er nødvendigt for at holde på hende, fordi du vil garanteret fortryde at du lod hende gå.

Dette Er Hvorfor Du Ikke Bør Lade Denne Pige Gå