Skip to Content

Hvis Du Elsker Hende, Så Stop Med At Ødelægge Hende

Måske gør du det ikke med vilje. Måske er du uvidende om de ting du gør mod hende. Måske var der ingen der var interesseret i at lære dig hvordan man behandler en pige ordentligt. Måske det ikke er det du ønsker at gøre, men netop det du gør…Du ødelægger hende.

Med dine handlinger, med alle de ting du gør, og ikke gør, så knuser du hendes hjerte lidt efter lidt.

Du ødelægger hende lidt efter lidt hver gang du vælger andre over hende.

Når du hele tiden viser hende at andre kommer før hende, når du sætter andres følelser foran hendes, når du gør alt for at redde andre, men efterlader hendes hjerte alene – gør det lige så ondt som at få en kniv i hjertet.

Du ødelægger hende lidt efter lidt hver gang du ignorerer hende.

Hver gang du sårer hende ved ikke at svare på de beskeder hun sender, hver gang du er ude med venner eller bare ude generelt og ikke svarer telefonen når hun ringer til dig, enten det er med vilje eller ved et uheld, så får du hende til at føle at hun ikke er vigtig for dig.

Du ødelegger hende lidt efter lidt hver gang du forsømmer hende.

Du tænker at når du ikke passer på hende, når du ignorerer hendes følelser, når hendes kærlighed og omsorg for dig ikke bliver lagt mærke til, når du ikke gengælder det hun giver dig, når du ikke lytter til hende når hun taler til dig, går det langsomt men sikkert udover hendes sjæl.

Du ødelægger hende lidt efter lidt hver gang du får hende til at tvivle på hendes værdi.

Når du ikke lægger mærke til hvor flot i tøjet hun er, når du siger at hun ikke ved hvad hun taler om, når du gaber mens hun fortæller dig noget med stor entusiasme, når du får hende til at føle at hun kun består af ufuldkommenheder og fejl, nedbryder du hendes selvtillid.

Du ødelægger hende lidt efter lidt, hver gang du nægter at forpligte dig til hende.

Ved at blive ved med at skrive til andre piger, og sende dem beskeder er ikke at forpligte sig. At gå på date mens du er sammen med hende, er ikke at forpligte sig. At gå og så komme tilbage er ikke at forpligte sig. At have aktive profiler på datingsider, er ikke at forpligte sig.

At holde hende i hånden foran andre, og fortælle hende at hun er den eneste for dg osv er forpligtigelse. Ikke at have en back-up plan er forpligtigelse. At love hende en fremtid med dig er forpligtigelse. Alt andet er kun undskyldninger.

Du ødelægger hende lidt efter lidt når du siger at du elsker hende, men ikke gør noget for at bevise det.

Når det eneste hun får er ord, der ikke efterfølges af handlinger, når du kun snakker om følelser for hende, men ikke viser nogle af dem, når du siger hvor meget du elsker hende, og ikke kunne forestille dig et liv uden hende, men hele tiden lader hende være alene og viser det modsatte af hvad du siger, skaber du kun et evigt kaos i hendes hovede, et kaos som er svært at rette op på igen.

Stop med at ødelægge hende hvis du elsker hende.

Få hende ikke til at gå, når alt hvad hun vil er at blive.

Hun vil være ved din side. Hun vil have at i er lykkelige sammen. Der er ikke noget hun ønsker mere i livet end at elske og blive elsket af dig. Du godeste, denne pige beder virkelig ikke om for meget. Hun beder ikke om guld og grønne skove. Hun spørger dig om du kan behandle hende som en pige der er forelsket fortjener at blive behandlet.

Skub hende ikke væk med dine handlinger. Hun vil gerne blive, men hun bliver ikke medmindre du stopper med at ødelægge hendes hjerte.

Knus ikke hendes hjerte fordi hun vil aldrig blive i stand til at elske igen.

Hun har fået nok. Hun har allerede været igennem helvede. Hun er blevet knust så mange gange før, og til trods for alt det, valgte hun at stole på dig. Hun valgte at give det en chance. Hun nægtede at vogte over hendes hjerte, eller sætte en mur op omkring det. Så vær sød, vis hende ikke at hun har valgt forkert.

Hvis du elsker hende, så elsk hende rigtigt. Stop med at ødelægge hendes hjerte.

David Bescht

Sunday 1st of November 2020

Mit navn er Clara Andrew, jeg vil dele mit vidnesbyrd med offentligheden om, hvad denne mand kaldte chubygreat lige har gjort for mig, denne mand har netop bragt min mistede eksmand tilbage til mig med sin store trylleformular inden for 48 timer. Jeg var gift med min mand William Bob, vi var sammen i lang tid, og vi elsker os selv, men da jeg ikke kunne give ham et barn i 2 år, forlod han mig til en anden kvinde og fortalte mig, at han ikke kunne fortsætte længere. Jeg sagde omg, jeg var frustreret og håbløs, og begyndte derefter at lede efter en måde at få ham tilbage, indtil en af ​​mine venner fortalte mig om denne mand, og hvordan han har hjulpet mennesker rundt omkring i verden med forskellige problemer, først troede jeg ikke hende, jeg tænkte på det i to dage, indtil jeg besluttede at prøve det. Jeg kontaktede denne mand, og jeg fortalte ham alle mine problemer, og hvad jeg vil have ham til at gøre for mig, han fortalte mig, at mine problemer ville blive løst inden for 48 timer, og at alt mit ønske skal imødekommes, jeg var skeptisk, men se inden for de 48 timer kom min mand tilbage på knæ og bad mig om at tilgive ham. Denne mand bragte ikke kun min mistede mand tilbage inden for 48 timer, men jeg savnede også min menstruation efter en måned, og jeg gik til en test, og resultatet viste at jeg var gravid. Jeg er glad i dag som mor til en baby pige, endnu en gang tak kæreste for hvad du har gjort for mig.

Hvis du er derude, der gennemgår nogle af disse problemer eller har HIV-problemer i dit liv eller nogen form for sygdom, skal du kontakte ham for hjælp, hans private e-mail: [email protected] / WhatsApp-telefonnummer: 2348165965904

duzisogu

Sunday 1st of December 2019

aGVuZGVzbWFkZS5kaw## oyiyener-a.anchor.com [URL=http://mewkid.net/buy-phicalis/#oyiyener-u]oyiyener-u.anchor.com[/URL] http://mewkid.net/buy-phicalis/#oyiyener-t http://mewkid.net/buy-phicalis/#oyiyener-t http://mewkid.net/buy-phicalis/#oyiyener-t http://mewkid.net/buy-phicalis/#oyiyener-t http://mewkid.net/buy-phicalis/#oyiyener-t http://mewkid.net/buy-phicalis/#oyiyener-t http://mewkid.net/buy-phicalis/#oyiyener-t http://mewkid.net/buy-phicalis/#oyiyener-t esunodk

BestTeresa

Tuesday 30th of October 2018

I see you don't monetize your website, don't waste your traffic, you can earn additional bucks every month. You can use the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites), for more details simply search in gooogle: boorfe's tips monetize your website