Skip to Content

Forbliv Single Indtil Du Finder En Der Faktisk Er Interesseret I Dig

Forbliv Single Indtil Du Finder En Der Faktisk Er Interesseret I Dig

Forbliv single for at lære at elske dig selv.

For at kunne elske en skal du lære at elske dig selv først. Du skal respektere dig selv og du må aldrig tvivle på dine beslutninger.

Du må opbygge din karakter og holde fast i den så der ikke er nogen der kan ødelægge den. Dette er mere eller mindre en forberedelse til selve kampen (læs: forhold).

Du har øvet dig hele dit liv på at kunne forsvare dig selv når den tid kommer. Du vil ikke have en der kan ødelægge dig fra begyndelsen. Der er ingen grund til at stresse over at være single. De fleste piger er bekymret når det kommer til dilemmaet om at være single eller ej.

Mange af dem vælger at være i et hvilket som helst forhold (godt eller dårligt) i stedet for at være single. De er bange for at deres skib er sejlet, og de ikke får en chance mere.

Du bør få det meste ud af situationen, og nyde dit liv. Brug tiden som single på at feste som om der ingen i morgen var. I stedet for at tvinge dig selv til at finde en at være sammen med, så brug tiden på at hjælpe venner og familie.

Elsk dit liv og vær tålmodig. Hop ikke ind i et nyt forhold kun for at udfylde et tomrum, eller for at være med en så du ikke føler dig ensom. Vurder ikke din egen værdi efter om du er i et forhold eller ej. Visk din usikkerheder ud og nyd livet som SINGLE.

Forbliv single indtil du møder den person som får dig til at smile så meget at dine kinder bliver ømme og dine øjne lyser op. Vent på den rette person som giver dig sommerfugle i maven hver gang du ser ham.

Forbliv single indtil du finder en person som glæder sig til at se dig. Han kommer ikke med dårlige undskyldninger for at ditche dig fordi han ikke har lyst til at se dig, eller har andet han hellere vil. Jeg mener, hvad kan være mere vigtigt at møde dig?

Forbliv single indtil du møder en som er stolt over dig. Han vil ikke vise dig frem som et trofæ eller en pris han har vundet. Han vil vise dig frem til sine venner eller en total fremmed fordi han er så stolt over dig, som om det er hans egne præstationer.

Forbliv single indtil du finder en som er forelsket i den person du er. En person som vil elske dine  en person som over alt, er forelsket i karakteren din. En person som vil elske dine skøre sider og ufuldkommenheder, fordi de gør dig til den du er – der findes kun en som dig i denne verden. Han vil respektere at du har dårlige dage fordi du har ret til at have dem, dem har vi alle. Han forventer ikke at du er glad hele tiden.

Forbliv single indtil du møder en som ønsker at bruge al sin fritid på dig. Hvis han ikke har tid, vil han finde det, og inkludere dig i hans liv. Han vil dele hans interesser med dig og han vil helt sikkert følge med i de ting der gør dig glad.

Forbliv single indtil du finder en som virkelig savner dig. Den person som ringer til dig uden grund, bare for at sikre sig at du er ok, ikke kun fordi han keder sig, men fordi han har lyst.  

Forbliv single indtil du møder den person der inspirerer, og får dig til at gøre alting med en større indsats. Han får dig til at ønske mere i livet. Han giver dig styrke og mod til at tage et skridt fremad.

Forbliv single indtil du finder en som faktisk er interesseret i dig. Indtil da – FORBLIV SINGLE OG GØR DET TIL DEN BEDSTE TID NOGENSINDE!