Skip to Content

Jeg Tilgiver Dig Aldrig, At Du Fik Mig Til At Føle, At Jeg Ikke Er God Nok

Jeg Tilgiver Dig Aldrig, At Du Fik Mig Til At Føle, At Jeg Ikke Er God Nok

Jeg ville bare have nogen, der vil elske mig på den måde, jeg fortjener at blive elsket. Jeg ville have en mand, der vil se mig for, hvem jeg er, og hvem vil beslutte, at jeg er værdig til hans kærlighed. Jeg ville have en mand, der ikke vil læsse hans problemer af på mig, og hvem der vil øge værdien for mit liv.

Jeg ville have nogen, der vil kende mit værdi. Jeg ville have en mand, der vil se, hvad jeg gør i mit liv, og som vil støtte mig. Jeg ville have en mand, der vil respektere mig, og vil se mig som en person, der kan skabe værdi for hans liv.

Jeg ville have nogen, der ikke kun ser mine fejl. Jeg ville have nogen, der vil se, at mine gode sider altid overstiger de dårlige. Jeg ville have nogen, der ikke får mig til at føle, at jeg er skør, der ikke vil lege med mit hjerte og min tillid. Jeg ønskede en person, der vil se mig som et menneske og stadig beslutte at elske mig.

Jeg ville have os til at være et team. Jeg ville have, at vi var der for hinanden. Jeg ville have, at du har tillid til mig så meget som jeg havde dig. Jeg ville gerne vide, at jeg kunne regne med dig så meget som du kunne regne med mig. Fordi jeg ville altid komme, når du har brug for mig. Jeg ville have været der for dig for evigt. Men du besluttede ikke at være der for mig.

I stedet for at kæmpe for mig og holde mig fra alle de dårlige ting, var du den største djævel, for mig. I stedet for at kæmpe for mig kæmpede du mod mig. Du bekæmpede mig og du fortsatte med at slå mig ned.

Når jeg faldt for dig, glemte jeg kærligheden med mig selv.

Jeg ville have dig og jeg ønskede alle disse ting for os. Mine ønsker var forfærdelige igen. Jeg brændte mig selv på disse ønsker, fordi ud af alle de ting, jeg ønskede, var du den, jeg aldrig ville skulle have ønsket for. Men jeg kunne ikke vide at tingene ville ende op på denne måde.

Under din konstante ‘få mig ned med nakken’ glemte jeg, hvem jeg var. Jeg har glemt alle mine værdier, og jeg glemte, at jeg engang var værdig. Jeg begyndte at tro på, at jeg ikke var noget. Jeg troede, du kendte mig bedst, og hvis du sagde, at jeg ikke var noget, må jeg ikke have været noget.

Der er ikke en ting i denne verden, du ikke har brugt til at få mig ned med. Du var aldrig kræsen når det kom til værktøjer, du ville bruge for at få mig til at føle dårligt om mig selv. Jo mere det sårede mig, jo bedre var det, ikke?

Du blev ved med at gøre ting mod mig og du fortsatte med at få mig til at føle, at jeg er skør, for selv at tro, du gør gode ting for mig. Du forsøgte bare at hjælpe mig, var det ikke det du altid sagde? Tja! Du hjalp mig ikke, du rev mig fra hinanden, indtil jeg endelig ikke elskede mig selv længere. Indtil jeg endelig så mig selv med dine øjne. Indtil du overbeviste mig, var jeg ikke værdig til at blive elsket.

Jeg Tilgiver Dig Aldrig, At Du Fik Mig Til At Føle, At Jeg Ikke Er God Nok

Du så mig ikke kun som en, der ikke er god nok, du fik mig også til at føle, at jeg ikke er god nok. Denne følelse forblev dybt i mine knogler i lang tid.

Du fik mig til at føle, at jeg ikke er god nok, og jeg tillod dig at gøre det. Jeg ville elske dig, men du var ikke i stand til at elske mig. Jeg ønskede at være din ven, men du var en af de fyre, der kun vidste, hvordan man skulle tilbageholde sine venner. Og selvom jeg elskede, var denne kærlighed forkert. Og du var en forkert fyr. Du har ingen ide om, hvor forkert du var.

Jeg burde aldrig have været i stand til at læne mig op ad dig, men ved at læne mig op ad dig, styrtede jeg ned og ramte gulvet så hårdt. Du fik mig til ikke at ønske noget af nogen mere så længe jeg er i live.

Jeg fortryder at jeg nogensinde har haft dig i mit liv. Ja, du var en lektion, og jeg ved bedre næste gang, hvis jeg nogensinde beslutter at prøve og elske igen, men du var den eneste lektion i livet, jeg ønskede, at jeg kunne have undgået på en eller anden måde. Desværre er det for sent nu til at gøre noget ved det.

Jeg vil bare have dig til at vide, uanset hvor meget tid der går, uanset at jeg har en ny i mit liv, irrelevant, hvis du fortryder at du har gjort alt dette mod mig, Jeg vil aldrig tilgive dig for, at du fik mig til at føle, at jeg ikke er god nok.

Jeg vil aldrig tilgive dig for, at du fik mig til at hade mine ønsker.

Jeg vil aldrig tilgive dig for, at du ikke kæmpede for mig.

Jeg vil aldrig tilgive dig for, at du ikke elskede mig eller for at bruge min kærlighed.

Jeg vil aldrig tilgive dig for, at du fik mig til at tvivle på mig selv og glemme mine værdier.

Jeg vil aldrig tilgive dig for, at du fik med ned med nakken

Jeg vil aldrig tilgive dig for, at du fik mig til at føle, at jeg ikke er god nok.

Men jeg vil ikke have nogen til at gøre, hvad du gjorde mod mig, fordi jeg tror ikke, du ville være i stand til at udholde de smerter, du har givet mig.