Skip to Content

4 Ting At Gøre, Hvis Han Er Ved At Blive Forelsket I Dig

4 Ting At Gøre, Hvis Han Er Ved At Blive Forelsket I Dig

Noget af det værste, du kan opleve, er at se din partner miste kærligheden til dig. Det er smertefuldt og ydmygende på samme tid.

Du kan ikke hade eller bebrejde ham, men du kan heller ikke lyve for dig selv, for du kan se, at hans følelser langsomt forsvinder.

Du kan se, at denne mand er ved at glide ud af dine hænder, og du tror ikke, at du kan gøre noget. Og det er der, du tager fejl.

Her er nogle ting, du kan gøre, som kan hjælpe dig med at komme igennem denne situation.

1. Giv ham lidt plads

Når du har mistanke om, at din partner langsomt er ved at miste interessen for dig, er det første, du bør gøre, at give ham lidt plads.

Først og fremmest er det muligt, at han har brug for lidt tid til at tænke over tingene, og at han har andre ting i tankerne end jeres forhold.

Jeg ved godt, at du sikkert tænker, at det er det sidste, du bør gøre, men hvis din kæreste viser lyst til at trække sig væk, så giv ham den mulighed. Han viser dig ubevidst, at han har brug for lidt plads til at tømme hovedet.

Det er muligt, at han går igennem en svær periode i sit liv, og at han bare har brug for lidt tid for sig selv.

Desuden vil du gerne være sammen med en, der er 100% sikker på, at han også vil være sammen med dig, så du bør give ham lov til at træffe den slags beslutninger selv.

2. Vær ikke for krævende

Når vi ser, at nogen forsøger at trække sig væk fra os, er vores første impuls at blive for trængende og klæbende.

Vi gør det ubevidst, af frygt, fordi vi tror, at det vil trække dem tættere sammen. Men når du begynder at være besat af en person, har det som regel den modsatte effekt, og det er især tilfældet, hvis personen er ved at miste interessen for dig.

At være for omklamrende og for krævende afslører din usikkerhed og skubber din partner endnu længere væk fra dig. I værste fald kan du begynde at afpresse ham følelsesmæssigt, eller du kan begynde at spille skyldkortet og minde ham om alt det, du har gjort for jeres forholds skyld.

Udover at være patetisk, ønsker du vel heller ikke, at han er sammen med dig af taknemmelighed, eller fordi han føler sig forpligtet? Hvis du ser, at din partner ikke tager initiativ til kontakt, kan du enten beslutte, at du ikke vil vente på ham og komme videre med dit liv med det samme, eller du kan fredeligt vente på, at han træffer en endelig beslutning.

Men undgå at genere ham hele tiden, for det fører ikke til noget.

3. Mind ham om de gode tider

Hvis du føler, at din kæreste er ved at miste kærligheden til dig, betyder det, at han tydeligvis har brug for at blive mindet om de ting, der fik ham til at forelske sig i dig i første omgang.

Men i stedet for at brokke dig hele tiden og tale direkte til ham om alle de smukke minder, så vær lidt mere subtil. Vis ham, hvad han vil gå glip af, hvis han forlader dig, og vis ham alle grundene til, at han forelskede sig i dig.

Giv dig selv mulighed for at være forførende. Er det muligt, at I har været sammen så længe, at I er begyndt at tage hinanden for givet, og at ingen af jer længere forsøger at vinde den anden over på jeres side?

Så er det måske på tide at ændre på tingene og begynde at investere i jeres forhold igen.

4. Fokuser på dit liv

En anden ting, du skal gøre, når du kan se, at din partner er ved at miste kærligheden til dig, er at fokusere på dit eget liv. Hvis du holder dig beskæftiget, vil du have mindre tid til at tænke på ham og jeres forhold, og det vil være mere end gavnligt for jer begge.

Mange kvinder sætter deres liv på standby, så snart de opdager, at deres partner mister interessen, og venter på, at han skal træffe en beslutning om deres forhold. Jeg ved godt, at du sikkert har mistet lysten til det hele, men det er det værste, du kan gøre mod dig selv.

Du har sikkert lyst til at bruge dine dage på at vente på, at han ringer eller kommer forbi, men hvorfor skulle du lægge så meget vægt på en, der måske er ligeglad med dig længere?

I stedet for at gøre det, så brug tiden på dig selv. Find de ting, der gør dig glad, og nyd dem. Udover at du får det bedre med dig selv, vil du også vise ham, at du kan leve uden ham. Og når du holder op med at prioritere ham, kan du være sikker på, at han vil mærke det, og at han vil komme til dig først.