Skip to Content

Hun Planlagde At Blive, Men Du Skubbede Hende Bort

Hun Planlagde At Blive, Men Du Skubbede Hende Bort

Hun syntes aldrig at hun var perfekt, men hun forsøgte at være perfekt for dig.

Hun havde kun øjne for dig. Hun ønskede at være dig værdig, og hun var desperat være din kærlighed værdig. Hun håbede på at hun var en bedre version af sig selv hvis hun prøvede hårdt nok på at møde dine forventninger, og at du så ville gøre plads til hende i dit liv. Hun forsøgte at være perfekt, hun forsøgte at arbejde på hendes fejl og smilede uanset hvor smertefuldt det hun gik igennem var, og altid med håbet om at der snart ville komme bedre dage.

Hun ville ikke andet end at være der for dig.

Hun var ikke en af de piger som ville have dig 24/7, selvom du altid var i hendes tanker. Hun havde ikke skyhøje forventninger, og havde heller ikke på noget tidspunkt haft lyst til noget du ikke kunne tilbyde hende. Faktisk så var hun klar til at give alt af sig selv til dig. Hun ville bare være der for dig. Hun ønskede at være en del af dit liv. Hun ønskede at være den person som du kunne søge trøst hos, hun ville at du vidste at du havde hende, både nat og dag. Når det handlede om dig var hun uselvisk i forhold til hvor meget hun gav af sig selv til dig. Men til sidst gav du hende aldrig hvad hun ønskede.

Hun ville elske dig.

Hun ville have at du var den person som hun kunne give hendes kærlighed til. Hun valgte dig, over alt og alle. Hun ville kysse dig når du var trist, hun ville høre hvad der var galt når du var vred, og når du blev frustreret ville hun lytte og hjælpe dig til at få det bedre. Hun var din person, men hun var aldrig virkelig hendes. Du lod hende aldrig komme tæt nok på til at lade hende føle hvad du følte.

Hun kendte alle dine fejl, men hun satte lige så meget pris på dem som på dine stærke sider.

Hun forventede aldrig at du skulle være ekstraordinær. Hun ønskede ikke at du skulle være noget du ikke var. Hun accepterede dig lige nøjagtigt som det du var. Hun var ikke blind, hun var helt klar over dine fejl, men hun værdsatte dem lige så meget som dine stærke sider. Hun vidste at du bare et menneske, og med alle dine fejl så var du stadig perfekt for hende.

Hun burde være ved siden af dig nu, men det er hun ikke.

Hun kan stadig ikke få sig selv til at hade dig, selvom du sandsynligvis fortjener det.

Hvis det havde været en anden pige i hendes sted, så ville du have været på hendes liste over dem hun hader. Men hun kan ikke få sig selv til at gøre det. Uanset hvad du gjorde, uanset hvor værdiløs du fik hende til at føle sig, hvordan du fik hende til at tro at ingenting af det hun gjorde var godt nok, og uanset hvor uværdig du er til hendes kærlighed, så vil hun aldrig være i stand til at hade dig.

Selv om hun ønskede at blive, skubbede du hende væk.

For at være ærlig, selvom hun er en god pige og hun kan lide dig, så var hun ikke i stand til at blive. Hun ville gerne men du gav hende ingen grund til at blive. Hun kunne ikke fortsætte med at trække sig selv ned så hun kunne holde dig oppe. Senere i forholdet, uden at få noget tilbage, indså hun at nogle gange må man passe på sig selv først, og nogle gange må man opgive kærligheden, selv når det egentlig ikke er hvad du virkelig har lyst til. Så hun rejste.

Men hun rejste ikke frivilligt, du skubbede hende væk. Du skubbede hende væk ved ikke at fortælle hende hvor meget du elskede hende, du skubbede hende bort ved ikke at værdsætte hendes indsats, ved ikke at værdsætte alle de ting hun gjorde for jer. Du skubbede hende væk ved altid at vælge andre før du valgte hende.

Der er ingen undskyldning for det du gjorde mod hende.

Du kan ikke give fortiden skylden, og du kan ikke give andre ting skylden. Du har mistet en god pige og det er din egen skyld. Du ødelagde hende. Du gav hende aldrig hvad hun fortjente, og det eneste hun ville var at være en del af dit liv. Du skulle blot gøre plads til hnede, men selv det var for meget at bede om.

Hun var ekstraordinær, og du lod hende slippe væk.

Du burde have elsket hende. Du skulle have sat pris på hende. Men det gjorde du ikke. Og det er derfor du ikke længere har hende.

Når du viste hende at hun ikke havde en plads i dit liv, når du ikke gav hende noget, tog hun sig sammen, og hun havde nok værdighed til at tage modet til sig og gå. Men giv aldrig hende skylden. For hun gav ikke bare op. En pige som hende giver ikke så let op, du har skubbet hende væk.

Men stress ikke over det. Hun kunne ikke være din for altid.

En dag, har du ikke længere en plads i hendes hjerte fordi der vil komme en anden som vil ligge mærke til hende. Som vil kunne se hende for alt hvad hun er. En som vil se hendes værdier, og behandle hende som hun fortjener. Men du vil aldrig kunne finde en som hende igen. Hun var en af de personer man kun møder en gang i livet.
Og du gik glip af det.