Skip to Content

7 Bedårende Tegn På At Han Er Bange For At Falde For Dig

7 Bedårende Tegn På At Han Er Bange For At Falde For Dig

Mænd bliver som regel begejstret over at blive forelsket, men der er ingen af dem der vil indrømme det. De længes alle efter det, inderst inde, længes efter kærlighed og hengivenhed, lige som vi gør. Den eneste forskel er at vi er villige til at tale om det, hvor de forsøger at virke uinteresseret når de virkelig gerne vil have en at elske ved deres side.

Nogle gange kan hans frygt for at forpligte sig vildlede dig. Du kan give op på ham fordi du ikke tror han er interesseret i dig. Han viser ingen følelser, han er måske endda nervøs omkring dig. Det betyder ikke nødvendigvis at han ikke har følelser for dig. Det kan betyde det stik modsatte. Han har varme føleleser men han er bange for at blive forelsket.

På denne måde kan du definitivt finde ud af om han bare flipper ud og trænger til et lille put fordi han kan lide dig, men er bange for at indrømme det.

1. Han sender alle mulige blandede signaler

Smilende kvinde i rød hat taler med mand ved bordet i cafeen

Du bliver vanvittig af at forsøge at tolke hans signaler. Du tror at han ikke selv ved hvordan han skal opføre sig, og det er derfor han opfører sig så pænt. Et øjeblik er han interesseret i dig, og det næste er han bange for at gøre noget ved det.
Måske der er en der har knust hans hjerte tidligere, måske at han altid har været uheldig med hans forhold, og er bange for at historien gentager sig, og det er derfor han opfører sig sådan.

2. Du har ikke mødt hans forældre

Han holder dig i mørket, fordi han ikke ved hvad han vil. Normalt når en fyr er forelsket, vil han introducere hans nye kæreste, hans livs kærlighed til alle de vigtige mennesker i hans liv, inklusive vennerne og selvfølgelig familien. Det er den vigtigste del af hans liv, og hvis du vil godkendes må du gå gennem hans familie.

Det er ikke fordi at han skammer sig over dig at han ikke har introduceret dig til dem endnu, det er bare fordi at han ved at det er et stort skridt at tage. Han ved at der ingen vej er tilbage derefter. Hvad ville der ske hvis du slår op med ham, og hans forældre drev ham til vanvid med spørgsmål som “Hvor forsvandt den skønne pige hen, hvorfor er i ikke sammen, hvad har du gjort?” og så videre. Siden han stadig er overvældet over alt det nye der sker i hans liv, dig, har han brug for lidt mere tid til at fordøje tingene og stoppe frygten.

3. Han har ikke travlt

Han vil gå rolig frem ad og med en let tone. Dette betyder at han kan lide dig, men (og der er altid et men), han er sandsynligvis ikke klar til at være ordentlig sammen med dig. Han har helt sikker nogle uløste problemer som livet har givet ham og han har brug for at forholde sig til dem.

Antag ikke med det samme at han ikke kan lide dig hvis han bruger tid sammen med dig, og nyder dit selskab, men med en armslængdes afstand. Lad ham være alene og lev dit eget liv. Hvis han indser at han har elsket dig hele tiden, så fint, og hvis ikke så er du helt ok uden ham.

4. Han er der når du har brug for ham

mand og kvinde sidder på en cafe og snakker

Selv om i ikke er sammen, vil han altid være der for dig når du har brug for en hjælpende hånd. Han vil være der som en ven når du skal flytte, og har brug for hjælp, eller når du er i problemer og har brug for en til at hjælpe dig ud af dem.

Han vil altid være der for at give dig sin støtte. Ægte venner gør det, men mænd som er hemmelig forelsket i dig gør det også. Han vil være den der er der for dig når alle andre ikke er det. Sådan at du kan se at han kan lide dig, men er bange for at falde for dig.

5. Han husker de små ting

Det er kun den person som virkelig kan lide den anden husker de små ting. De ting ingen andre tænker over. Han er en af dem der husker dem. Han kan huske navnet på din kat, hvor din søster går i skole og mere eller mindre alle disse trivielle ting som ingen andre husker.

Når du er syg kommer han med suppe til dig. Det viser dig at han er interesseret i dig, siden at det er disse små detaljer som ingen andre lægger mærke til, er dem der skiller ham fra de andre.

6. Han bliver lidt jalous når du taler med andre fyre

Han har ikke brug for at vise dig nøjagtigt hvorfor han er jalous, for det vil han aldrig sige, men du vil kunne mærke det på hans opførsel. Du vil bemærke at ham skifter emne når du snakker om dine drenge venner, eller også bliver han nervøs og er ikke i stand til at kontrollere hans følelser og reaktioner.

Dette er ret sødt så længe det er harmløst og at det ikke sætter dig i fare. Jalousi kan være rigtig skidt og svært at slippe af med, men hvis den fyr du går ud med begynder at blive jalous fordi du taler om andre fyre, skal du være klar over at han er bange for at miste dig, og at han kan lide dig, men han ved ikke hvordan han skal håndtere det.

7. Han er over beskyttende

Han vil gøre hvad som helst for at du føler dig tryg. Du ved hvordan de enkleste ting her i livet virkelig er logiske? For eksempel vil det være mere end logisk at lade dig gå hen til din bil alene, istedet for at gå sammen med dig. Altså, når en mand er forelsket så forsvinder logikken. Han vil gøre hvad hjeretet befaler med det samme, ikke hvad hjernen befaler. Al rationel tankegang er væk. Han vil gå med hen til din bil selvom der på ingen måde kunne ske dig noget på den korte afstand. Men en forelsket mand ser kun dig, og skrækken for at der kan ske noget med dig, og han vil være der for at beskytte dig.