Skip to Content

En Dag Vil Du Have Hende Tilbage

En Dag Vil Du Have Hende Tilbage

Hun har eksisteret omkring dig så længe at du har taget hende for givet. Du troede at uanset hvad du sagde eller gjorde, ville hun være der, fordi hun altid har været der.

Så du tillod dig selv at behandle hende dårligt. Du tillod dig selv at miste hende.

Hvordan kunne du ikke se at hun var det værd? Hvordan kunne du ikke se at hun var den type af pige der fortjente verden, fordi hun vendte hendes verden op og ned for dig?

Hun tolererede din opførsel længere end nogen andre ville have gjort, men hun var altid anderledes, og det er derfor hun blev så længe. Hun har altid kunne finde håb, der hvor ingen andre ville lede.

Hun fandt håb i dig når ingen troede der var håb. Hun blev hos dig, selv når andre bad hende om at forlade dig. Hun blev hos dig selv når du bad hende om at gå.

Hun ville aldrig forlade din side. Hun ville aldrig forlade dig ensom og alene. Hun ville ikke gøre det selv når hun følte sig ødelagt. Selv når du bad hende om at gå, blev hun.

Og hun forsøgte. Og hun kæmpede for dig. Kun Gud ved hvor hårdt hun prøvede og hvor hårdt hun kæmpede for dig, men det var før hun indså at der ikke var mere at kæmpe for, og at selv om hun vandt kampen, ville hun stadig forlade ringen tomhændet.

Hun ville aldrig havde fået dig til sidst.

Du må forstå at hun ikke valgte at forlade dig. Du skubbede hende væk.

Fordi uanset hvor anderledes hun end var, uanset hvor stærk hun var, så blev hun ked af de.

Og al den styrke hun havde, kanaliserede hun istedet mod at forlade dig. Du skubbede hende væk fra dig, og hun forlod dig, selvom hun ikke ville.

Du aner ikke hvad du har gjort.

Du aner ikke hvor stor en fejl du har begået. Og den værste nyhed for dig er at der er ingenting i denne verden du kan gøre for at få hende tilbage.

Fordi når du tager en pige som hende for givet, og du skubber hende bort og hun faktisk går, så er der ingen vej tilbage.

Men, en dag vil du vågne op og du vil indse hvad du har gjort.

En dag, når du er færdig med alle de tomme piger du har gået ud med, efter du er færdig md at leve et meningsløst liv, og efter du har bestemt dig for at det er på tide at tage dit liv alvorligt, der vil det slå dig.

En dag vil du vågne op, og du vil have hende tilbage.

Livet vil få dig til at indse hvad du havde – den pige som altid forsøgte at være perfekt for dig. Den pige som ikke ønskede andet end at være der for dig.

Og den eneste måde hun vidste hvordan hun skulle vise det på, var ved at elske dig. Den pige som værdsatte dine fejl lige så meget som dine stærke sider. Den pige du skulle have kæmpet for, men du valgte at give slip.

Den dag du står ud af sengen i et entusiastisk humør, lagde du en plan for hvordan du kan vinde hende tilbage.

Den dag kommer du endelig til at få noget fornuftigt ud af dit tomme liv, og den dag har du endelig noget at se frem til igen.

Men på det tidspunkt at du indser at hun er mere end værdig, er der allerede en anden ved hendes side der forkæler hende med hans opmærksomhed og beundring.

Hun vil have en som ikke tager hende for givet, en som kæmper for hende og ikke mod hende. Du burde vide at piger som hende ikke er single ret længe.

Du burde vide at der findes mange mænd som bare venter på at finde en der lige så speciel som hende. Det ville være dumt af dig at forvente at hun vil vente på en der aldrig rigtig satte pris på hende.

Så, når virkeligheden rammer dig, så forsøg ikke at få hende tilbage.

Brug ikke tid på at fortælle hende hun er det bedste du har haft, eller hvordan du sætter pris på alt hvad hun har gjort for dig.

Du satte ikke pris på hende da du havde chancen, og nu er hun videre.

Du er for sent ude.