Skip to Content

Faen Ta Dig I At Få Hende Til At Tro At Hun Er Den Som Ikke Kan Elskes

Faen Ta Dig I At Få Hende Til At Tro At Hun Er Den Som Ikke Kan Elskes

Vi er alle svære at elske nogle gange. Vi har alle gode og dårlige dage, og det er OK. Hvad der ikke er OK, er at du får hende til at føle sig som den der ikke kan elskes.

Det var ikke OK at få hende til at gå igennem livet og tro at hun ikke fortjener kærlighed på grund af den hun er.

Du vidste ikke hvordan du skulle elske hende, så du giver hende skylden for alt. Du kan ikke følge med hende, så du måtte spille offeret, og skulle være den der blev såret.

Hemmeligheden er at hun er mere end elskværdig – du er bare ikke den rigtige for hende.

Du siger at hun havde en dårlig holdning. Det havde hun ikke. Hun ville bare ikke lade dig dæmpe hendes stemme.

Hun ville ikke være underdanig bare fordi du ville at hun skulle holde mund. Og hvis du begik fejl, burde du havde vidst det.

Du siger at hun har skabt problemer ud af ingenting. Det gjorde hun ikke. Hun skændtes kun når du var en skiderik overfor hende.

kvinde ser en solnedgang

Hun ville ikke tolerere dine lege og hun ville heller ikke acceptere at du gjorde grin med hende.

Det var altid ok at du gik ud med dine venner – men det var aldrig ok ikke at returnere hendes opkald eller ignorere hendes beskeder i timevis.

Du siger at hun altid havde travlt. Det havde hun ikke. Hun gik bare efter sine drømme. Hun havde altid tid til dig.

Hun besvarede alle dine opkald, hun skrev altid tilbage når du skrev til hende, og hun var villig til at lytte til dit drama hver gang.

Det er blot fordi at hun har viet så meget tid til sin karriere, og det generede dig. Du ville at hun skulle være afhængig af dig, så du kunne styre hendes liv.

Det er derfor du havde brug for at få hende til at føle sig skyldig, skyldig fordi hun var så god til det hun lavede.

Du siger hun ikke gav dig nok opmærksomhed. Det gjorde hun. Hun var den som arrangerede dine middage.

Hun var den som valgte hvilken film i skulle se, og hun var den som altid trak dig med ud af huset. Hun ved hvad du kan lide og hvad du ikke kan lide.

eftertænksom brunette kvinde kigger væk

Hun havde et godt forhold til dine venner, og hun havde en løsning for alle de problemer du havde. Hun var der altid for at lytte og passe på dig.

Du siger at hun var umulig at elske. Måske for dig. Fordi du ikke gjorde en indsats i forholdet. Hun var ikke uelskelig, det var kun fordi du ikke kunne håndtere hende.

Men hun var ikke uelskelig. Hun var faktisk den nemmeste person at elske. Hun ville bare have opmærksomhed og forståelse fra dig.

Hun ville altid prøve hårdere, og hun ville at du skulle acceptere hende for hvem hun var. Du havde ikke brug for at forandre hende.

Hun var perfekt som hun var. Du ønskede at skæddersy hende til dig. Men det ville have været en skam.

Fordi hun vil blive elsket af en som ved hvordan de skal elske hende. Undervejs vil hun møde en som ikke tror verden snorrer rundt om ham.

Hun vil møde en som vil få hende til at føle at hun er hele hans verden. Og heldigvis for hende, så er du ikke den mand.

Fordi, Blandt jer to, var du den som var umulig at elske!

Faen Ta Dig I At Få Hende Til At Tro At Hun Er Den Som Ikke Kan Elskes